babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Σου απάντησε ο Θανάσης: Στείλε email με το ερώτημά σου σ' αυτή τη διεύθυνση:Για το δικό μου θέμα μήπως γνωρίζει κανείς?
[email protected]
Σου απάντησε ο Θανάσης: Στείλε email με το ερώτημά σου σ' αυτή τη διεύθυνση:Για το δικό μου θέμα μήπως γνωρίζει κανείς?
να φανταστεις οτι εχω εναν φιλο που εκλεισε τα 25 πριν λιγες μερες και ειπε οτι νοιωθει ετοιμος να πεταξει με regular εταιρεια και δεν θα ξαναπατησει το ποδι του σε fast food..οτι πλεον σοβαρευει σαν ανθρωπος..καλα εγω που ειμαι 31 ειμαι πλεον υπερηλικας οποτε δεν διανοουμαι να ξεπεσω ετσι αισχρα και να ταξιδευω με loco..Άσε που σκέφτομαι με τρόμο πώς μπορεί να εμπλουτιστεί το ρεπερτόριο της ελληνίδας μικροαστής μάνας στην κόρη:" Ως τα 25 θα ταξιδεύεις με loco, ως τα 30 θα έχεις παντρευτεί, ώς τα 35 θα έχεις κάνει 2-3 παιδιά, αλλά θα έχεις γίνει "κυρία" και θα πετάς με regular".
Μη χαλιέσαι, δεν θέλει να την αγοράσει ούτε να τα φτιάξει με τον βελζεβούλη.Έχεις ιδέα τι γράφεται σε ξένα φόρουμ για τις πρακτικές και τα κατά καιρούς παρατράγουδα της Ryanair? Βγες απ' το μικρόσκοσμό σου και κάνε μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο για να μάθεις τι ακριβώς πρεσβεύει η Ryanair.
Και ξαναποστάρω, από ποιο αεροδρόμιο θα τη βγάλει, Borealis; Εχεις καμιά πληροφορία;Πάμε γι' άλλα, παιδιά...
Αυτή τη ρημάδα την πτήση για τη Μαδρίτη θα τη βάλει ο ψυχοβγάλτης ο λίγδης?
ε αμα τη βγαλει απο το Μπαραχας θα τη βγαλει, εκει ειναι και ολες οι πτησεις της ρυαν αιρ απο Μαδριτη, εκτως αμα ενοεις απο ΕλλαδαΚαι ξαναποστάρω, από ποιο αεροδρόμιο θα τη βγάλει, Borealis; Εχεις καμιά πληροφορία;
Για την πεῤίπτωση που συζητάμε τώρα, μάλλον ισχύει το πέρνω όποια με ''σηκώσει''.εγώ είμαι 58 και πέρνω όποια μου κάτσει.