• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ερωτήσεις για ryanair

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Borealis

Member
Τα θέματα για την ράιαν αυξήθηκαν ιδιαίτερα επειδή (όλως τυχαία...) ΤΩΡΑ γέμισε με πτήσεις από ολόκληρη την Ελλάδα.
Πριν μερικούς μήνες ή και εβδομάδες είχε ελάχιστες.
Αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο ή να μην δημιουργήσει ρεύμα σε κανένα μέρος του κόσμου και πολύ περισσότερο σε ταξιδιωτικό φόρουμ (πλην Μονακό).
Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς κακοήθειες ή νάχαμε να λέγαμε...

paefstra

Member
Επειδή κι εγώ είμαι κάμποσο άνω των 25, βρίσκω μάλλον ισοπεδωτικές τέτοιες γενικεύσεις για τις ομάδες των ανθρώπων που επιλέγουν loco. Προσωπικά ταξιδεύω με όποια εταιρεία μου δίνει καλή τιμή σε συμπαθητική ώρα, γνωρίζοντας τους όρους τους τσξιδιού, ακριβώς γιατί είμαι μεγάλος άνθρωπος κι έχω συναίσθηση των επιλογών μου. Από τα 18 και μετά δεν νομίζω ότι χρειάζομαι κάποιος να με νουθετεί αδιάκοπα για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσω με τις επιλογές μου, γιατί είμαι απόλυτα διατεθειμένη να υποστώ τις συνέπειες. Ίσως να "κόπτονται" για το καλό μου, αλλά χωρίς να χρειάζεται.
Η όλη ενασχόληση των ανθρώπων που δεν προτιμούν τη Ryanair μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Θα περίμενα να είναι πιο χαλαροί με το θέμα.
Ας πούμε, θα μπορούσαμε αντίστοιχα οι όσοι επιλέγουμε τη Ryanair να ποστάρουμε συνέχεια τη μόνιμη προειδοποίηση στους ταξιδιώτες των regular "Θα πληρώσεις πολλά όμως θα δικαιούσαι αποζημίωση, θα πληρώσεις πολλά...". Προφανώς ούτε αυτό χρειάζεται.

lelejohn

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Μήπως ξέρει κάποιος αν γίνεται να αλλάξω ημερομηνίες στα εισιτήρια που έκλεισα σήμερα με τη Ryan air?

ΥΓ: Όποιος βιάζεται σκοντάφτει...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Paefstra συμφωνώ απόλυτα μ'αυτό που γράφεις και έχω τοποθετηθεί επανειλημμένα σχετικά, το πιο σημαντικό κατ'εμέ είναι να μην είναι κανείς ούτε locoκλάστης ούτε locoμάχος αλλά να κρατάει ανοιχτά τα μάτια και το μυαλό για τα θετικά/αρνητικά των μεν και των δε.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μήπως ξέρει κάποιος αν γίνεται να αλλάξω ημερομηνίες στα εισιτήρια που έκλεισα σήμερα με τη Ryan air?

Μπορείς αλλά κοστίζει πολύ.

Flight dates, times and routes are changeable (subject to seat availability).Such flight changes can be made up to 4 hours prior to the scheduled flight departure time either online (unless you have already checked in online*)or via a reservation centre (subject to opening hours). Internet/web only fares cannot be booked when flight changes are made through an airport or reservation centre. Bookings that include a Spanish resident discount or Spanish large family discount cannot be changed online, please contact a Ryanair reservation centre during opening hours.​
If booked online the flight change rate of £50/?50 per one way flight/per person applies or if booked at an airport or reservation centre the rate of £75/?75 per one way flight /per person applies. In addition to these flight change fees, any price difference between the original fare paid and the lowest total price available at the time of the flight change is charged. Please note that if the fare on the new flight is lower, no refund will be made.​

lelejohn

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Δηλαδή για την αλλαγή ημερομηνιών θα πάει 50 ευρώ έξτρα το άτομο; (τα αγγλικά μου κοντεύω να τα ξεχάσω γι' αυτό ρώτω :p )
Ε τότε, με συμφέρει να κλείσω άλλα αεροπορικά που έχουν το πολύ 38 ευρώ αυτή τη στιγμή!

panpan

Member

Θα σου απαντησει ο Νορθ.
Ξερει απ εξω ολους τους κανονισμους της Ραυαν.:D

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
50 ευρώ ανά άτομο ΑΝΑ διαδρομή (δηλαδή 100 ευρώ πήγαινε έλα) συν τη διαφορά από την τιμή του εισιτηρίου σου τώρα και την τιμή που υπάρχει τότε. Εννοείται ότι είναι ασύμφορο.

Borealis

Member
Βγάλε ένα καινούργιο εισητήριο (με προσοχή αυτή τη φορά) και πες ότι ήπιες δυο ποτά παραπάνω! (τόσο δεν άξιζε το πρώτο που έβγαλες?)

lelejohn

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Απ' ότι φαίνεται εκεί καταλήγουμε!
Το ίδιο ζαλισμένος είμαι... οπότε καλή η δικαιολογία!

paefstra

Member
συμφωνω με πολλα απ αυτα που λεει ο traveller αλλα με άλλα τοσα διαφωνω..
αγαπητε traveller αυτο με τα ορια ηλικιας που εχεις θεσει στα παντα εχει γινει καπως γραφικο..για να ταξιδεψεις με τρενο πρεπει να εισαι -25 για να ταξιδεψεις με Lowcost πρεπει να εισαι -25 για να φας σε fast food πρεπει να εισαι -25..
Άσε που σκέφτομαι με τρόμο πώς μπορεί να εμπλουτιστεί το ρεπερτόριο της ελληνίδας μικροαστής μάνας στην κόρη:" Ως τα 25 θα ταξιδεύεις με loco, ως τα 30 θα έχεις παντρευτεί, ώς τα 35 θα έχεις κάνει 2-3 παιδιά, αλλά θα έχεις γίνει "κυρία" και θα πετάς με regular".:haha:

isavella

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία - Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΝYC - ΠΕΡΟΥ
Για το δικό μου θέμα μήπως γνωρίζει κανείς?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος