chrisbd
Member
Αυτο με τα παραβολα (των 10 και 0,5) κρατας αποδειξεις σε μορφή pdf η θα φαινεται αυτοματα στην αστυνομια οτι τα πληρωσες;; ξερει κανεις;;
Το 0.5€ μπορείς και επιτόπου να πληρώσεις με κέρμα στον Αστυνομικό Σταθμό.Αυτο με τα παραβολα (των 10 και 0,5) κρατας αποδειξεις σε μορφή pdf η θα φαινεται αυτοματα στην αστυνομια οτι τα πληρωσες;; ξερει κανεις;;
Δες στα ανεπιθύμητα. Το κάνει με gmail.χθες είχα δοκιμάσει 5-6 φορές να κλείσω και δεν μου ερχόταν ο κωδικός μέσω email. Σήμερα φαίνεται να μην έχει κανένα διαθέσιμο ραντεβού για το τμήμα που θέλω.
Εγώ έχω Yahoo και δεν ήταν στα ανεπιθύμηταναι και γω στα ανεπιθυμητα το βρηκα .. gmail και γω..
Και γω στο Υahoo πηγα πρωτα αλλά καθυστερουσε πολύ οποτε το άλλαξα και εβαλα το gmail και μου ηρθε στα ανεπιθυμητα..Εγώ έχω Yahoo και δεν ήταν στα ανεπιθύμητα
Μπορείς να πάς και σε άλλο αστυνομικό τμήμα εκτός από αυτό που έχει εδαφική αρμοδιότητα για την περιοχή κατοικίας σου;Σήμερα που προσπαθούσα να κλείσω δεν έχει ραντεβού σε κανένα τμήμα των κοντινών μου περιοχών.
Καλά θα πάει και αυτό
Μην δεις των Ιταλών.. Βιβλιοδεσία θέλουνΑντε επιτέλους γιατί βαρέθηκα με την κουμουτσα που δεν χωράει πουθενά. Εχει άλλη χωρα στην ευρωπαϊκή ενωση που να χει παλαιού τύπου ταυτότητα?