tatooine
Member
Το ένα 1894 ελληνική αστυνομία κωδικός
10€ έκδοση δελτίου ταυτότητας το βρήκα το δεύτερο δεν το βρήκα.
Φωτό δωρεάν στο ΑΤ
2043
Το ένα 1894 ελληνική αστυνομία κωδικός
10€ έκδοση δελτίου ταυτότητας το βρήκα το δεύτερο δεν το βρήκα.
Φωτό δωρεάν στο ΑΤ
Βλέπω τους συνδικαλιστές τους να κατεβαίνουν σε απεργία διαρκείας !Οι φωτογράφοι πάνε Συμβούλιο Επικρατείας για να μήν βγάζει τις φωτο η αστυνομία.
Στο ΣτΕ οι φωτογράφοι για τις νέες ταυτότητες
Νέες ταυτότητες: Θα έχουν καινούριο αριθμόΓνωρίζει κανείς αν ο ΑΔΤ στις νέες ταυτότητες θα είναι άλλος από τον ήδη υπάρχον της παλιάς ταυτότητας;
Επίσης να πούμε ότι από τον Δεκέμβριο θα ισχύσει ο προσωπικός κωδικός που θα είναι ενιαίος για όλα και θα αντικαταστήσει άλλους αριθμούς(ΑΦΜ,αριθμό διπλώματος κτλ).Στις ταυτότητες που θα βγαίνουν μέχρι τον Δεκέμβριο υπάρχει πρόβλεψη να μπεί εκ των υστέρων.΄Οποτε όποιος δεν βιάζεται πολύ ας πάει από τον Δεκέμβριο.
Δ. Παπαστεργίου στην ΕΡΤ για νέες ταυτότητες: Είναι πολύ ασφαλείς - Από τον Δεκέμβριο ο προσωπικός μας αριθμός
Το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ θα αντικατασταθεί από τον νέο προωπικό κωδικό.Τώρα από το πότε θα ζητάνε τον προσωπικό είναι άλλη ιστορία.Φυσικά δεν θα ισχύσει αμέσως.Ο αριθμός ταυτότητας θα είναι άλλος και φυσικά ήδη υπάρχει στην ταυτότητα(παλιά ή νέα).Εγώ τελείωσα σήμερα η ταυτότητα μου πέρα του ότι ήταν χάλια μαύρα για πεταμα δεν βλεποταν καν... τα στοιχεία δεν μπορούσες καν να διαβάσεις .
Δε ξέρω αν θα ξαναπάω δεδομένου ότι παντού το Αμκα και ΑΦΜ μου ζητάνε και όχι τον Αριθμό δελτίου ταυτότητας.
Ταυτότητα μόνο εξωτερικο που λήγει το διαβατήριο μου του χρόνου... οπότε.....
Το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ θα αντικατασταθεί από τον νέο προωπικό κωδικό.Τώρα από το πότε θα ζητάνε τον προσωπικό είναι άλλη ιστορία.Φυσικά δεν θα ισχύσει αμέσως.Ο αριθμός ταυτότητας θα είναι άλλος και φυσικά ήδη υπάρχει στην ταυτότητα(παλιά ή νέα).