Ερχονται οι νεες ταυτοτητες

chrisbd

Member
Φωτογραφία μέσα στο αστυνομικό τμήμα;Μάλλον ναι καθώς δεν το αναφέρεις στο κόστος.
Ναι... δεν ειδες τι γίνεται με τους φωτογραφους.. το θεμα πάει στο συμβουλειο επικρατειας και ζητουν να βγάζουν αυτοι τις φωτογραφίες γιατι ειναι ενα εισοδημα για τον βιοπορισμό τους και μπορει να κερδισουν την προσφυγη..
Φωτογράφοι κατά των νέων ταυτοτήτων: Όχι στη λήψη φωτογραφιών από την Αστυνομία- Προσφυγή στο ΣτΕ

fotast

Member
Ναι... δεν ειδες τι γίνεται με τους φωτογραφους.. το θεμα πάει στο συμβουλειο επικρατειας και ζητουν να βγάζουν αυτοι τις φωτογραφίες γιατι ειναι ενα εισοδημα για τον βιοπορισμό τους και μπορει να κερδισουν την προσφυγη..
Φωτογράφοι κατά των νέων ταυτοτήτων: Όχι στη λήψη φωτογραφιών από την Αστυνομία- Προσφυγή στο ΣτΕ
Ναι το ξέρω...Το πόσταρα και εγώ πιο πάνω για το ΣΤΕ...Απλά ρώτησα για επιβεβαίωση...

chrisbd

Member
Πριν 20+ χρόνια πηγαινες υποδοχή Disneyland Παρισι με ενα λογαριαμό ρευματος η τηλεφώνου (για να φαινεται ότι κατοικεις στο ιλ ντε Φρανς) σου λεγε "regarde ici" στον φακο δηλαδη, να δεις το πουλάκι που μας λεγανε μικρά, πλήρωνες e voila έτοιμη η ετησια κάρτα απεριοριστων εισόδων τυπου πιστωτικής με τη χαμογελαστη φωτογραφια σου πάνω..

Εμεις τόσα χρονια το τραβαμε απο δω το τραβαμε απο κει στο τέλος θα μείνουμε στη ρύση " τινος είσι ισύ;;"...

tatooine

Member
α) Το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό σας, θα αναγράφονται και με λατινικούς χαρακτήρες, με μεταγραφή σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛ.Ο.Τ. 743. (δείτε τα στοιχεία σας με το πρότυπο ΕΛΟΤ 743 εδώ)

Εάν επιθυμείτε κάποιο από τα ανωτέρω στοιχεία, να αναγραφεί με τρόπο διαφορετικό του προτύπου ΕΛΟΤ 743, θα πρέπει να προσκομίσετε ταξιδιωτικό ή άλλο έγγραφο ημεδαπής ή αλλοδαπής Αρχής, από το οποίο να προκύπτει η εν λόγω διαφορά.

Προσοχή στο παραπάνω. Για οποίον έχει χαρακτήρες περασμένους στην ταυτότητα του διαφορετικούς από το πρότυπο. Με ταλαιπώρησαν πολύ. Ως και ταυτότητα αλλοδαπής τους πήγα, υπεύθυνη δήλωση και φυσικά όλα φωτοτυπίες.

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
H ταυτότητά μου παραδόθηκε σε τρεις εργάσιμες

μαλλον υποθέτω γρήγορα γιατί δεν υπήρχε ενδιαφέρον να βγάλει ο κόσμος μάλλον

Έβγαλα πρώτος στη πόλη μου εννοώντας ειμουν το πρώτο ίντερνετικο ραντεβού τη τρίτη το πρωί στις 8:30. Οι αστυνομικοί πάνω μου δοκίμασαν τι σύστημα με τις φωτογραφίες για αυτό και δοκιμάσαμε αρκετές λήψεις μέχρι να βρούμε αυτή που μου ταιριάζει

Τα παράβολα που χρειάζονται είναι ένα τω ν10€ και ένα του μισού ευρώ. Το τελευταίο του μισου και επιτόπου το εκδιδεις. Δε χρειάζεται να τα έχεις τυπωμένα. Φωτογραφίες δεν χρειάζονται να έχεις μαζί σου όταν πας.

Ταυτότητα έχεις την παλιά σου μέχρι Νάσου παραδωθεί η νέα

Από εχθές δεν έχω κατάφερει να ανεβάσω στο wallet την νέα μου ταυτότητα μαζί με το δίπλωμα οδήγησης. Η παλιά έχει αφαιρεθεί

Ο Νέος αριθμός της ταυτότητας μου έχει την μορφή.....

Χ12345678

Ο παλιός ήταν ΧΨ123456

Ο αριθμός της νέας ταυτότητας βρίσκεται πάνω δεξιά (σε περίπτωση που δεν καταλάβει κάποιος τον νέο ΑΔΤ γιατί έχει και άλλους δύο αριθμούς από τους οποίους είναι ο ένας πίσω)

chrisbd

Member
Μεσα στον Οκτωβριο καλως εχόντων των πραγματων θα βγαλω και γω όμως διαβαζω οτι πρεπει να ξαναπάμε τον Δεκέμβρη για να τυπωσουν και τον νεο ενιαιο αριθμο στην ταυτοτητα που θα ειναι μάλλον ο ΑΦΜ + 3 νουμερα... για να δουμε..

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
H ταυτότητά μου παραδόθηκε σε τρεις εργάσιμες

μαλλον υποθέτω γρήγορα γιατί δεν υπήρχε ενδιαφέρον να βγάλει ο κόσμος μάλλον

Έβγαλα πρώτος στη πόλη μου εννοώντας ειμουν το πρώτο ίντερνετικο ραντεβού τη τρίτη το πρωί στις 8:30. Οι αστυνομικοί πάνω μου δοκίμασαν τι σύστημα με τις φωτογραφίες για αυτό και δοκιμάσαμε αρκετές λήψεις μέχρι να βρούμε αυτή που μου ταιριάζει

Τα παράβολα που χρειάζονται είναι ένα τω ν10€ και ένα του μισού ευρώ. Το τελευταίο του μισου και επιτόπου το εκδιδεις. Δε χρειάζεται να τα έχεις τυπωμένα. Φωτογραφίες δεν χρειάζονται να έχεις μαζί σου όταν πας.

Ταυτότητα έχεις την παλιά σου μέχρι Νάσου παραδωθεί η νέα

Από εχθές δεν έχω κατάφερει να ανεβάσω στο wallet την νέα μου ταυτότητα μαζί με το δίπλωμα οδήγησης. Η παλιά έχει αφαιρεθεί

Ο Νέος αριθμός της ταυτότητας μου έχει την μορφή.....

Χ12345678

Ο παλιός ήταν ΧΨ123456

Ο αριθμός της νέας ταυτότητας βρίσκεται πάνω δεξιά (σε περίπτωση που δεν καταλάβει κάποιος τον νέο ΑΔΤ γιατί έχει και άλλους δύο αριθμούς από τους οποίους είναι ο ένας πίσω)
Καλημέρα και καλή Κυριακή, μόνο το τσεπάκι δεν μας είπες αν βρήκες που είναι.... :innocent:

tatooine

Member
Περνώντας πριν λίγες μέρες από τον έλεγχο των Τούρκων στην Κωνσταντινούπολη με καινούρια ταυτότητα θα πω ότι ποτέ δεν ήταν πιο σύντομη. Χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν πάτε με διαβατήριο θα σας το σφραγίσουν. Το κάνανε στον μπροστινό μου.

escursione

Member
Περνώντας πριν λίγες μέρες από τον έλεγχο των Τούρκων στην Κωνσταντινούπολη με καινούρια ταυτότητα θα πω ότι ποτέ δεν ήταν πιο σύντομη. Χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν πάτε με διαβατήριο θα σας το σφραγίσουν. Το κάνανε στον μπροστινό μου.
Σας έβγαλαν κ φωτογραφίες;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα