• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Εσθονία Λεττονία Λιθουανία Φινλανδία Ελσίνκι-Ταλλίν-Λετονία-Λιθουανία

_antonis_

Member
Για να μην κάθεστε...
Μπορείτε για κάθε χώρα να μου προτείνετε κανένα ξενοδοχείο.... Ξέρετε τι θέλω:
Καθαρό, κεντρικό, με πρωινό, με καλή θέα (λες και θα κάθομαι μέσα), με καλές υπηρεσίες, το wi fi είναι επιθυμητό και φυσικά πολύ καλή τιμή για 2κλινο...:D

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Για να μην κάθεστε...
Μπορείτε για κάθε χώρα να μου προτείνετε κανένα ξενοδοχείο.... Ξέρετε τι θέλω:
Καθαρό, κεντρικό, με πρωινό, με καλή θέα (λες και θα κάθομαι μέσα), με καλές υπηρεσίες, το wi fi είναι επιθυμητό και φυσικά πολύ καλή τιμή για 2κλινο...:D
παντως απο μια προχειρη ερευνα που εκανα στο booking με 50-60 κατα μεσο ορο βρισκεις ανετoτατα...για λιθουανια/λετονια

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
στο Ελσίνκι ο σταθμός του τρένου είναι καρακέντρο..το πιο πιθανό είναι να βγαίνεις απ΄το ξενοδοχείο σου και να μπαίνεις στον σταθμό! άλλους γρίφους,μόνο με εγγυήσεις πως θ΄αποφεύγουμε την πτώχευση,again and again..:bleh:
αν ήταν στο χέρι μας....
Τιπ: Μαθε λίγο τους κυριλλικούς χαρακτήρες για τη Ρωσία, πέραν του ότι είναι γοητευτικοί (κατ'εμέ) θα έχει και πρακτική ωφέλεια. Τώρα αν θες να μάθεις και καμιά ρωσική φράση κάν'το, εκεί δεν είναι φινλανδία ούτε λοιπές βαλτικές.Κι είναι και υπέροχη γλώσσα. Πανιάτνα λιουμπίμιι Αντόν?

ANEL

Member
Radisson Hotels - Great Hotel Deals, Rooms & Services - Radisson.com
Ελσίνκι και Ταλίν κεντρικότατα...στο Ελσίνκι δε είναι απέναντι απ΄το σιδηροδρομικό σταθμό! Στη Ρίγα όχι και τόσο κεντρικό..στο Βίλνιους θα βρω αυτό που είχα μείνει και θα στο στείλω,,,υπέροχο ξενοδοχείο!!
Αγ.Πετρούπολη πήγαινε εσύ για να πεις και σε μένα!!

_antonis_

Member
παντως απο μια προχειρη ερευνα που εκανα στο booking με 50-60 κατα μεσο ορο βρισκεις ανετoτατα...για λιθουανια/λετονια
H αλήθεια είναι ότι το ξενοδοχείο είναι το λιγότερο που με αγχώνει (ας είναι
καλά το booking), αλλά αν υπάρχει και καλή πρόταση, δεκτή.

Ιδίως για Αγ.Πετρούπολη που θέλει και visa documents.

_antonis_

Member
αν ήταν στο χέρι μας....
Τιπ: Μαθε λίγο τους κυριλλικούς χαρακτήρες για τη Ρωσία, πέραν του ότι είναι γοητευτικοί (κατ'εμέ) θα έχει και πρακτική ωφέλεια. Τώρα αν θες να μάθεις και καμιά ρωσική φράση κάν'το, εκεί δεν είναι φινλανδία ούτε λοιπές βαλτικές.Κι είναι και υπέροχη γλώσσα. Πανιάτνα λιουμπίμιι Αντόν?
Δεν έχω χρόνο για κυριλλική (ακόμη την ισπανική μαθαίνω), αλλά θα βάλω τον συνταξιδιώτη να μάθει που τη βρίσκει κιόλας! :haha::haha: Τότε θα σου απαντήσω και στο ερώτημα που αναφέρεσαι στο πρόσωπό μου... :lol:

Radisson Hotels - Great Hotel Deals, Rooms & Services - Radisson.com
Ελσίνκι και Ταλίν κεντρικότατα...στο Ελσίνκι δε είναι απέναντι απ΄το σιδηροδρομικό σταθμό! Στη Ρίγα όχι και τόσο κεντρικό..στο Βίλνιους θα βρω αυτό που είχα μείνει και θα στο στείλω,,,υπέροχο ξενοδοχείο!!
Αγ.Πετρούπολη πήγαινε εσύ για να πεις και σε μένα!!
Να'σαι καλά!
Οκ, στο χρωστάω για την Αγ.Πετρούπολη! :D

ANEL

Member
αν ήταν στο χέρι μας....
αχ!!!γοητευτικοί είναι και κατ' εμέ...αλλά από μια προσπάθεια που έκανα κάποτε,κατέληξα στο συμπέρασμα πως για να μάθω μερικές φράσεις στα ρώσικα, θα χρειαστώ 3.500χιλ.χρόνια...και το αρμόδιο τμήμα απ΄το υπερπέραν,δεν μου έχει απαντήσει ακόμα,αν έχω τόσα!!
άτιμη γραφειοκρατία!!:haha::haha:

_antonis_

Member
αχ!!!γοητευτικοί είναι και κατ' εμέ...αλλά από μια προσπάθεια που έκανα κάποτε,κατέληξα στο συμπέρασμα πως για να μάθω μερικές φράσεις στα ρώσικα, θα χρειαστώ 3.500χιλ.χρόνια...και το αρμόδιο τμήμα απ΄το υπερπέραν,δεν μου έχει απαντήσει ακόμα,αν έχω τόσα!!
άτιμη γραφειοκρατία!!:haha::haha:
Toυλάχιστον ξεμπέρδεψες!! :haha::haha:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Δεν έχω χρόνο για κυριλλική (ακόμη την ισπανική μαθαίνω), αλλά θα βάλω τον συνταξιδιώτη να μάθει που τη βρίσκει κιόλας! :haha::D
Боже мой! как ленивый мальчик

ANEL

Member
Στο Ελσίνκι αυτό είναι στο σταθμό..έχει και ένα μεγάλο πάρκο δίπλα του..τέλειο για πικνικ και οφθαλμόλουτρο Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

Στο Ταλλίν αυτό Radisson Blu Hotel, Tallinn

Βίλνιους..αύριο δεν το θυμάμαι τώρα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic