• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Εσθονία Λεττονία Λιθουανία Φινλανδία Ελσίνκι-Ταλλίν-Λετονία-Λιθουανία

_antonis_

Member
Αντωνη μη μου αγχωνεσαι. Σου μαζευω οτι υλικο βρισκω απο ινφο σταντς, απο πετρουπολη, ριγα και βιλνο, και θα στα στειλω με τοκαλο φτασω κρακοβια :)
Αυτά είναι!
Ανταποκριτές παντού!
Σήμερα πρωί πρωί διάλεξα 4-5 ξενοδοχεία απο κάθε πόλη, να τα δεί και ο συνταξιδιώτης να κλείσουμε σιγά σιγά... Αφού το δάνειο το πήραμε....
Αναμένω λοιπόν! :D

_antonis_

Member
Θέλω να μου πείτε για τα δύο ξενοδοεχεία που βάζω λινκ, είναι καλή η περιοχή; Θέλω λίγο απ'όλα...Λίγο κεντρικά, λίγο κοντά στον σταθμό των τρένων, λίγο έτσι, λίγο αλλιώς... Θα επικοινωνήσω βέβαια για τα visa documents πρώτα. Ψάξαμε γενικά σε οικονομικά, γιατί αν απο κάθε διαμονή γλιτώσουμε 30? (κάθε μέρα δηλαδή) συνολικά εξοικονομούμε πάνω απο 300 ευρώ...

Είναι αυτά:
Booking.com: AventInn Hotel, Αγία Πετρούπολη, Ρωσική Ομοσπονδία - 95 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!

και

Booking.com: 5th Corner Hotel, Αγία Πετρούπολη, Ρωσική Ομοσπονδία - 369 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!

_antonis_

Member
Άντε ρε παιδιά, δε με παίζετε άλλο;

Στο AventINN χρεώνουν τα έγγραφα περίπου 10 ευρώ/2 άτομα
στο 5th Corner hotel τα χρεώνουν 18 ευρώ/2 άτομα.
Οπότε για 8 ευρώ δεν χαθήκαμε. Υπάρχουν και ξενοδοχεία με δωρεάν visa documents απ'όσο έχω διαβάσει, αλλά προτιμώ να με βολεύει η περιοχή.
Είναι σε καλή περιοχή αυτά τα δύο; Τι λέτε; Να ξέρετε ότι θα φτάσουμε με τρένο απο Ελσίνκι στην Αγ.Πετρούπολη και θα φύγουμε με λεωφορείο για Ταλίν.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αν είναι εφάμιλλα σε ποιότητα διάλεξε αυτό που είναι κοντά σε σταθμό μετρό
Φρόντισε να φτάσετε σε ώρες λειτουργίας μετρό για να μπορείτε να κινηθείτε

_antonis_

Member
Αν είναι εφάμιλλα σε ποιότητα διάλεξε αυτό που είναι κοντά σε σταθμό μετρό
Φρόντισε να φτάσετε σε ώρες λειτουργίας μετρό για να μπορείτε να κινηθείτε
Νομίζω πως το 5th corner είναι κοντά και σε σταθμούς μετρό και στον κεντρικό σταθμό τρένων (που φαντάζομαι θα μας αφήσει το τρένο φτάνοντας απο Ελσίνκι).

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Νομίζω πως το 5th corner είναι κοντά και σε σταθμούς μετρό και στον κεντρικό σταθμό τρένων (που φαντάζομαι θα μας αφήσει το τρένο φτάνοντας απο Ελσίνκι).
http://http://en.wikipedia.org/wiki/Finland_Station
Τα τραινα από Φινλανδία φτάνουν στον αντίστοιχο σταθμό, μετά θα κινηθείς με μετρό για το ξενοδοχείο σου. Άρα βρες κάτι κοντά σε μετρό. Έλεγξε επίσης από που ξεκινούν τα λεωφορεία για Ταλιν κι αν έχει μετρό εκεί κοντά. Δεν υπάρχει βραδυνό τρένο για Ταλίν;;;;

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
http://http://en.wikipedia.org/wiki/Finland_Station
Τα τραινα από Φινλανδία φτάνουν στον αντίστοιχο σταθμό, μετά θα κινηθείς με μετρό για το ξενοδοχείο σου. Άρα βρες κάτι κοντά σε μετρό. Έλεγξε επίσης από που ξεκινούν τα λεωφορεία για Ταλιν κι αν έχει μετρό εκεί κοντά. Δεν υπάρχει βραδυνό τρένο για Ταλίν;;;;
1000 sygnwmh gia ta greeklish alla eimai zakopane twra.

ta trena apo agia petroupolh gi tallinn exoun katargh8ei edw ki 2 xronia (yparxei mono apo Agia petroupolh pros Riga ki Vilnius).

oso gia ta lewforeia, feygoun apo to parking twn lewforeiwn tou sta8mou metrou Baltiskaia

thn paraskeyh 8a grapsw (sta ellhnika) kati parapanw gia to taxidi ki ps einai ta synora/drommos/epivates :p

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
agia petroupolh gi tallinn exoun katargh8ei edw ki 2 xronia (yparxei mono apo Agia petroupolh pros Riga ki Vilnius).
Ευχαριστώ για την πληροφορία, εγώ πριν κάμποσα χρόνια το είχα χρησιμοποιήσει γι'αυτό είχα την απορία
Αρα συνεπώς ο Αντώνης φτάνει σιδηροδρομικώς στον Finlandskιy vokzal και αναχωρεί οδικώς από τον Baltiiskiy vokzal. Ακούς Αντώνη, για σένα εργαζόμαστε ....

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Ευχαριστώ για την πληροφορία, εγώ πριν κάμποσα χρόνια το είχα χρησιμοποιήσει γι'αυτό είχα την απορία
Αρα συνεπώς ο Αντώνης φτάνει σιδηροδρομικώς στον Finlandskιy vokzal και αναχωρεί οδικώς από τον Baltiiskiy vokzal. Ακούς Αντώνη, για σένα εργαζόμαστε ....
da moj drug ;)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Και όπως τσέκαρα στο google maps και οι δύο σταθμοί είναι πάνω στη γραμμή του μετρό 1. Νομίζω και οι 2 επιλογές ξενοδοχείου γειτνιάζουν με σταθμούς της συγκεκριμένοης γραμμής άρα σε βολεύουν

_antonis_

Member
Ναι φτάνω σ'αυτόν τον Finlandskiy, το γράφει όταν πάω να κλείσω εισιτήρια τρένου για Αγ.Πετρούπολη, έτσι το είδα.
Για το Baltiiskiy viksal δεν το ήξερα όμως, αλλά έχω εσένα και μου τα βρίσκεις όλα!!! Ευχαριστώ πραγματικά!!! :D

Μη μου τα δυσκολεύεις τώρα...

Και όπως τσέκαρα στο google maps και οι δύο σταθμοί είναι πάνω στη γραμμή του μετρό 1. Νομίζω και οι 2 επιλογές ξενοδοχείου γειτνιάζουν με σταθμούς της συγκεκριμένοης γραμμής άρα σε βολεύουν
Υπέροχα!! Πρέπει να τα τσεκάρω και εγώ να'μαι βέβαιος, γιατί αυτό το ''νομίζω'' με κάνει να πρέπει να το ψάξω... Τι το'γραφες κι εσύ; :haha::haha:

это мое удовольствие
(διότι με τα κυριλλικά έχω έναν έρωτα)
Τώρα δέσαμε!

Λοιπόν, επόμενο θέμα:

Το διαβατήριο μου λήγει 14/01/2013. Αγ.Πετρούπολη φτάνω στις 10/7 και αναχωρούμε στις 14/07/2012, δηλαδή ακριβώς 6 μήνες πρίν τη λήξη. Λέτε να υπάρχει πρόβλημα;

Μάλλον, αν δε λάβω απάντηση, θα πρέπει να ρωτήσω στο θέμα http://www.travelstories.gr/%E5%F5%...%F3%E7%F2-visa-%E3%E9%E1-%F1%F9%F3%DF%E1.html

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom