_antonis_
Member
Θανάση τράβα βγάλε καμιά καλή φωτ/φία το Κρεμλίνο και άσ' τις διορθώσεις.ειναι μαρσρουτκα και οχι μαρσουτκα
Αν χρειαστεί να το πώ πάντως, μαρσούτκα νομίζω πως θα μπορέσω να το πώ...
Θανάση τράβα βγάλε καμιά καλή φωτ/φία το Κρεμλίνο και άσ' τις διορθώσεις.ειναι μαρσρουτκα και οχι μαρσουτκα
Γιατί είναι καλύτερα με πλοίο;Για το συγκεκριμενο δρομολογιο, μαλλον ειναι καλυτερα με πλοιο...
Για λόγους Visa. Πολλές "κρουαζιέρες" είναι κατ΄εξαίρεση χωρίς Βίζα. Κατά τα άλλα, εννοείται πως το πλοίο είναι αργό.Γιατί είναι καλύτερα με πλοίο;
Ρωτάω επειδή μπήκα σε μερικά sites (http://www.tourdeforce.travel/helsinki-st-petersburg-ferry/en/booking/verify και Helsinki to St Petersburg Ferry | Book Helsinki to St Petersburg Tickets | Offers & Timetables | AFerry.co.uk) και το εισιτήριο είναι απ'τα φτηνά 60? και διάρκεια 15 ώρες...
Είδα ότι γράφουν για τη βίζα,εάν μείνεις βέβαια μέσα στο πλοίο.Αλλά ο χρονος μας είναι περιορισμένος και δεν αξίζει να χάσουμε 15 ώρες.Κατά τ'άλλα λες να πάμε αεροπορικώς;Θα φτάσουμε μ'αυτή την εταιρία που έγραψα πιο πάνω;Για λόγους Visa. Πολλές "κρουαζιέρες" είναι κατ΄εξαίρεση χωρίς Βίζα. Κατά τα άλλα, εννοείται πως το πλοίο είναι αργό.
Πολυ ενδιαφερον, αυτα ξεκινουν απο καποιο συγκεγκριμενο σημειο, εννοω τα βρισκεις ευκολα σε καποια πλατεια κ.τλ.σε ολες τις βαλτικες και οχι μονο περα απο τα κανονικα λεωφορεια που ισως δεν ειναι και τοσο συχνα.... υπαρχουν μικρα τοπικα που πανε παντου, απλα δεν εχουν ακριβως καθορισμενες ωρες και ισως περιμενεις λιγο μεχρι να γεμισει κοσμο. ομως εχουν τρελλη πλακα γιατι γνωριζεις και κοσμο. πηγα με τετοια μαρσουτκα απο ριγα - λιεπαγια , ριγα - βιλνα , βιλνα - καουνας , βιλνα - τρακαι.... εχει για παντου , μην ανησυχεις ,,,,,,
.
καταλαβα ειναι κατι αναλογο με τα dolmus στη τουρκια ...μ'άρεσει πολυ σαν ιδεα μετακινησης.... ευχαριστωσυνηθως διπλα στα κανονικα ΚΤΕΛ , διαφορετικα ξερουν οι ντοπιοι που να σε στειλουν ,ειναι γενικα πιο φτηνα , πιο γρηγορα και πανε σε πιο περιεργες διαδρομες που δεν εχει πολυ κοσμο για να βαλουν μεγαλο λεωφορειο...σε πολλες πολεις εξυπηρετουν και αστικες συγκοινωνιες....ειναι πολυ συνηθισμενο σε ολη την ανατολικη ευρωπη και στις αραβικες χωρες....απλα βλεπεις την ταμπελα στο παρμπριζ και αν σου κανει το δρομολογιο ...κανεις σημα και ο οδηγος σταματα και σε παιρνει...
εχω κανει τρελλες διαδρομες στο λιβανο, στο μαυροβουνιο , στην αλβανια,,,,,
Κοιτάζω εισιτήρια για τρένο Ελσίνκι-Αγ.Πετρούπολη (10/7) και μου βγάζει με 96 ευρώ, διάρκεια διαδρομής κάπου 4,5 ώρες.
Και έχει την ίδια μέρα πτήση η Rossiya-Russian Air με 98 ευρώ, διάρκεια πτήσης 1.05'. Έχει ταξιδέψει κανείς με αυτή την αεροπορική; Νομίζω καλύτερα αεροπορικώς πάντως...ίδια τιμή, λιγότερη ταλαιπωρία...
Πρώτον ευχαριστώ για την υπομονή σου!Υποθέτω πως μιλάς για ταξίδι με το allegro,σωστά??
αν ναι κοίτα την παρακάτω σελίδα
Fares - VR
νομίζω πως ένα ταξίδι με αυτό το τρένο,είναι από μόνο μου εμπειρία και αν η τιμή είναι επίσης καλή,τότε μάλλον αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις το ταξίδι Ελσίνκι-Αγ.Πετρούπολη..
αν,λέω αν,αποφασίσεις να μη "κάψεις" έτσι την Αγ.Πετρούπολη,υπάρχει και η λύση της blue 1,για φτηνές πτήσεις στα βόρεια της Φιλανδίας..
(επιμένω εγώ)
Ναι για την allegro μιλάω. Γιατί είναι εμπειρία; Εννοείς ότι είναι τέλειο αυτό το τρένο, ε; Έτσι φαίνεται στις φωτ/φίες...Για πές...Υποθέτω πως μιλάς για ταξίδι με το allegro,σωστά??
αν ναι κοίτα την παρακάτω σελίδα
Fares - VR
νομίζω πως ένα ταξίδι με αυτό το τρένο,είναι από μόνο μου εμπειρία και αν η τιμή είναι επίσης καλή,τότε μάλλον αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις το ταξίδι Ελσίνκι-Αγ.Πετρούπολη..
αν,λέω αν,αποφασίσεις να μη "κάψεις" έτσι την Αγ.Πετρούπολη,υπάρχει και η λύση της blue 1,για φτηνές πτήσεις στα βόρεια της Φιλανδίας..
(επιμένω εγώ)