Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Μήπως από τα κορυφαία στις ΗΠΑ; κι'εγώ δεν το ήξερα. Αλλά πάλι δεν ήξερα ούτε το Melbourne Cup και φέτος μαζεύτηκε 400,000 κόσμος εδώ για να το δει.
1) Πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1897.1) Απο που κι οσπου ειναι απο τα κορυφαια αθλητικα γεγονοτα; Εχω χθες εμαθα την υπαρξη του, λογω της εκρηξης φυσικα.
2) Τελικα ποιος ηρθε πρωτος; Ή δεν προλαβε να τερματισει κανεις;
Αυτό κατάλαβες; Ελληνικά ξέρεις ή γράφεις με μεταφραστήρι;tripakias said:Eδω ο αλλος παραπανω μας λεει εμεσως πλην σαφως πως στις εμπολεμες ζωνες οσοι αμαχοι πεθαονουν καλα κανουν, γιατι αυτοι φταινε, που δεν πηραν τα καταλληλα μετρα προστασιας.
Το μεταφραστηρι μου ετσι μου το μετεφρασε. Αν θεωρεις λαθος αυτη τη μεταφραση για τη δογματικη σου αποψη οσον αφορα αλλοθρησκους λαους στο χερι σου ειναι να τη διορθωσεις και να αφησεις να εξαχθει το πραγματικο κατα τη γνωμη σου συμπερασμα.Αυτό κατάλαβες; Ελληνικά ξέρεις ή γράφεις με μεταφραστήρι;
Κράτα τα αυθαίρετα συμπεράσματα για τα ποστς σου (βλπ ψαρόσουπες, καλοντυμένοι μαύροι στο Παρίσι, βρωμιάρηδες Γάλλοι) αλλά όταν αναλύεις ποστς άλλων να είσαι λίγο πιο προσεκτικός.
Αφου δινεις το ΟΚ θα σε πω Ανθιμο ή Αδωνι που χειροτερα δεν εχω...πείτε με ότι θέλετε,
Εγώ πάλι το ήξερα. Θεωρείται ο κορυφαίος (σε ανταγωνισμό κλπ) μαραθώνιος στον κόσμο.Μήπως από τα κορυφαία στις ΗΠΑ; κι'εγώ δεν το ήξερα.
Νομίζω ότι είναι ενδιαφέρων ο ρόλος των ΜΜΕ και η επιλογή τους να δίνεται δημοσιότητα και να συντηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα η είδηση της απώλεια ζωών σε συγκεκριμένα σημεία του πλανήτη. Το αν και πόσο θα κλάψεις είναι και θέμα τηλεοπτικού χρόνου...Μπα,εκει θα ναι ο Χαρης(ο πριγκηπας ντε)και θα εχουν ψαξει τα παντα..
Λυπηρο δεν λεω και σοκαριστικο,αλλα 16 ως τωρα νεκροι απο καταρρευση ορυχειου στη Γκανα..Ταρακουνηθηκε το Ιραν απο σεισμο,ποιος ξερει ποσοι χαθηκανε και ποσοι αστεγοι..Να κλαψω για την Βοστονη αλλα και οι αλλοι ψυχουλα εχουν η ειχανε..