• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Εκρήξεις στη Βοστόνη

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μήπως από τα κορυφαία στις ΗΠΑ; κι'εγώ δεν το ήξερα. Αλλά πάλι δεν ήξερα ούτε το Melbourne Cup και φέτος μαζεύτηκε 400,000 κόσμος εδώ για να το δει.

Fanie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Lena's Stone Forest
1) Απο που κι οσπου ειναι απο τα κορυφαια αθλητικα γεγονοτα; Εχω χθες εμαθα την υπαρξη του, λογω της εκρηξης φυσικα.

2) Τελικα ποιος ηρθε πρωτος; Ή δεν προλαβε να τερματισει κανεις;
1) Πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1897.

Μαραθώνιος Βοστώνης και ο θρυλικός δρομέας Στέλιος Κυριακίδης | NewsNow

2) Στα πρωινά δελτία άκουσα πως οι εκρήξεις έγιναν αρκετές ώρες αφότου είχαν ξεκινήσει οι τερματισμοί των πρώτων αθλητών.

Τώρα φοβούνται μην συμβεί κάτι και στον μαραθώνιο του Λονδίνου που γίνεται την Κυριακή.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Μπα,εκει θα ναι ο Χαρης(ο πριγκηπας ντε)και θα εχουν ψαξει τα παντα..
Λυπηρο δεν λεω και σοκαριστικο,αλλα 16 ως τωρα νεκροι απο καταρρευση ορυχειου στη Γκανα..Ταρακουνηθηκε το Ιραν απο σεισμο,ποιος ξερει ποσοι χαθηκανε και ποσοι αστεγοι..Να κλαψω για την Βοστονη αλλα και οι αλλοι ψυχουλα εχουν η ειχανε..

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
tripakias said:
Eδω ο αλλος παραπανω μας λεει εμεσως πλην σαφως πως στις εμπολεμες ζωνες οσοι αμαχοι πεθαονουν καλα κανουν, γιατι αυτοι φταινε, που δεν πηραν τα καταλληλα μετρα προστασιας.
Αυτό κατάλαβες; Ελληνικά ξέρεις ή γράφεις με μεταφραστήρι;

Κράτα τα αυθαίρετα συμπεράσματα για τα ποστς σου (βλπ ψαρόσουπες, καλοντυμένοι μαύροι στο Παρίσι, βρωμιάρηδες Γάλλοι) αλλά όταν αναλύεις ποστς άλλων να είσαι λίγο πιο προσεκτικός.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αυτό κατάλαβες; Ελληνικά ξέρεις ή γράφεις με μεταφραστήρι;

Κράτα τα αυθαίρετα συμπεράσματα για τα ποστς σου (βλπ ψαρόσουπες, καλοντυμένοι μαύροι στο Παρίσι, βρωμιάρηδες Γάλλοι) αλλά όταν αναλύεις ποστς άλλων να είσαι λίγο πιο προσεκτικός.
Το μεταφραστηρι μου ετσι μου το μετεφρασε. Αν θεωρεις λαθος αυτη τη μεταφραση για τη δογματικη σου αποψη οσον αφορα αλλοθρησκους λαους στο χερι σου ειναι να τη διορθωσεις και να αφησεις να εξαχθει το πραγματικο κατα τη γνωμη σου συμπερασμα.

Traveller

Member
Επί της ουσίας δεν καταλαβαίνω που διαφωνείτε... η επίθεση είναι καταδικαστέα, πόσο μάλλον όταν έγινε σε ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός... αυτό βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι θάνατοι αμάχων από εγκληματικούς και αναίτιους βομβαρδισμούς παραφρόνων πολεμοκάπηλων, δεν είναι καταδικαστέοι... όπως σωστά ειπώθηκε, οι ανθρώπινες ζωές και στη δικιά μου ζυγαριά, μετράνε ακριβώς το ίδιο, είτε πρόκειται για Αμερικανούς είτε για Σέρβους είτε για Ιρακινούς...

Τώρα, όσον αφορά το θέμα για τους αλλόθρησκους λαούς... εγώ παλικάρια μου είμαι της γνώμης ότι η θρησκεία είναι το όπιο των λαών... από εκεί και μετά, οι μουσουλμάνοι έχω την εντύπωση ότι έχουν παραμαστουρώσει... φυσικά με τον απλό κόσμο δεν έχω τίποτε... με τους μουλάδες που σκορπούν σαν πανούκλα της μεσαιωνικές τους θρησκοληψίες, παίρνοντας στον λαιμό τους εκατομμύρια κόσμου, που τους πιστεύει, έχω πάρα πολλά...

Συγνώμη, αλλά προτιμώ χίλιες φορές να ζω στην καπιταλιστική Αμερική, την κομμουνιστική (ο θεός να την κάνει) Κίνα ή στην παρανοϊκή Κορέα του Μεγάλου Αρχηγού από το απάνθρωπο καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας και τον μεσαίωνα της Υεμένης ή του Σουδάν... πείτε με ότι θέλετε, αλλά τα θεοκρατικά μουσουλμανικά καθεστώτα είναι ντροπή για τον πολιτισμένο κόσμο και πρέπει να καταρρεύσουν χθες... με τους μουσουλμάνους δεν με χωρίζει τίποτε... μπορώ άνετα να συμβιώνω μαζί τους και σέβομαι αν και δεν συμφωνώ, απόλυτα την θρησκεία τους... το θέμα αλλάζει άρδην όμως όταν επεμβαίνουν στην δικιά μου ζωή και προσπαθούν με την βία να με κάνουν να αλλάξω πιστεύω... εκεί ναι, γίνομαι ισλαβοφοβικός...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μήπως από τα κορυφαία στις ΗΠΑ; κι'εγώ δεν το ήξερα.
Εγώ πάλι το ήξερα. Θεωρείται ο κορυφαίος (σε ανταγωνισμό κλπ) μαραθώνιος στον κόσμο.

Υ.Γ. Για να μην εξαχθούν λάθος συμπεράσματα, στο πολιτικό μέρος της κουβέντας δε συμμετέχω από επιλογή.

karfitsa

Member
οι νικητες....
O Αιθίοπας Λελίσα Ντεσίσα Μπέντι ήταν ο νικητής του Μαραθωνίου της Βοστώνης με τη Ρίτα Τζέπτου,απο την Κενυα, νικήτρια των γυναικών για δεύτερη φορά στην καριέρα της.

paefstra

Member
Μπα,εκει θα ναι ο Χαρης(ο πριγκηπας ντε)και θα εχουν ψαξει τα παντα..
Λυπηρο δεν λεω και σοκαριστικο,αλλα 16 ως τωρα νεκροι απο καταρρευση ορυχειου στη Γκανα..Ταρακουνηθηκε το Ιραν απο σεισμο,ποιος ξερει ποσοι χαθηκανε και ποσοι αστεγοι..Να κλαψω για την Βοστονη αλλα και οι αλλοι ψυχουλα εχουν η ειχανε..
Νομίζω ότι είναι ενδιαφέρων ο ρόλος των ΜΜΕ και η επιλογή τους να δίνεται δημοσιότητα και να συντηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα η είδηση της απώλεια ζωών σε συγκεκριμένα σημεία του πλανήτη. Το αν και πόσο θα κλάψεις είναι και θέμα τηλεοπτικού χρόνου...
Άλλη η αξία που τους δίνουμε εμείς, άλλη η δημοσιογραφική τους αξία. Με ενδιαφέρον περιμένω την ιεράρχηση των δύο ειδήσεων στα ελληνικά δημοφιλή βραδινά δελτία, ας πούμε.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Σωστα τα λες,μονο που δεν βλεπω τηλεοραση καθολου..μονο διαβαζω οτι επιλεγω εγω,οχι μονο οτι μου αρεσει αλλα γενικα.Αυτο που με ταραξε ηταν οι πολυ σκληρες εικονες στα διεθνη μεσα..ασε οι αναρτησεις στο φατσοβιβλιο..

chrisbd

Member
Αρχικά το μυαλό όλων πήγαινε Αλ Κάιντα....μετά άρχισε να μπαίνει η εσωτερική ακροδεξιά τρομοκρατία...το FBI που ανέλαβε την υπόθεση δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για το ποιος κρύβεται από πίσω...

Κατά τα άλλα οι θάνατοι αμάχων, ανυποψίαστων, αθώων όπου γης είναι κατακριτέοι και είναι ανούσιες οι όποιες "αντιπαραθέσεις" που στην ουσία διαφωνούν συμφωνώντας....για τα αυτονόητα θα συζητάμε τώρα...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom