• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Εκρήξεις στη Βοστόνη

paefstra

Member
με το να παίρνεις κάθε μέρα το μετρό για να πας στη δουλειά και κάθε μέρα να έχεις το φόβο ότι θα συμβεί κάποιο τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα το οποίο μπορεί να βλάψει είτε εσένα είτε τα άτομα που αγαπάς.
Αυτό για την προηγούμενη δεκαετία. Από τότε προστέθηκε ο φόβος να πας τα παιδιά σου σχολείο μην σου τα πυροβολήσουν(το home schooling αυξάνεται ραγδαία) και από χθες και ο φόβος να διαθέσεις τον ελεύθερο χρόνο σου με την οικογένειά σου σε δημόσιους χώρους :(. Τι μένει;

Traveller

Member
Αφου δινεις το ΟΚ θα σε πω Ανθιμο ή Αδωνι που χειροτερα δεν εχω...
Εσύ χειρότερα δεν έχεις, αλλά εγώ έχω... έχω, γιατί γουστάρω όταν πάω την βόλτα μου να χαίρομαι τις μικροαπολαύσεις της ζωής... να πιώ το κρασί μου, να φάω χοιρινό, να δω μια ωραία γκόμενα να ανοίξει το μάτι μου... αυτά λοιπόν στην Ελλάδα του Άνθιμου και του Άδωνη τα απολαμβάνω χωρίς καμιά απαγόρευση, ενώ στους μουλάδες του Ιραν, του Σουδάν και του Αφγανιστάν αν τα κάνω θα με στήσουνε στα δέκα μέτρα...

Περιορίσου λοιπόν στις ψαροσουπικές σου προτάσεις και στις ενδυματολογικές σου αναζητήσεις και άσε τα σοβαρότερα για άλλους... γιατί το να πάρεις στο λαιμό σου κανένα χριστιανό και να φάει σαβούρα ή να τον στέλνεις στις μπουτίκ των μαύρων στο Βόρειο Παρίσι για να ντυθεί, δεν χάλασε κι ο κόσμος... θα σε σιχτιρίσει, θα γελάσει με τις προτάσεις σου, αλλά ούτε γάτα ούτε ζημιά... το να κάνεις όμως αριστεριστικές αναλύσεις του ποδαριού, άνευ σοβαρού περιεχομένου, είναι πολύ σοβαρότερο... ξεκίνησες, χωρίς καν να το καταλάβεις, υιοθετώντας κατά γράμμα τις απόψεις της Χρυσής Αυγής για την εγκληματικότητα στην Αθήνα και συνέχισες αποθεώνοντας τους ισλαμιστές... το ότι έτυχε να κάνεις καλή παρέα με 2-3 μουσουλμάνες γκόμενες στο Παρίσι, ουδεμία σχέση έχει με την φρίκη που βιώνουν καθημερινά εκατομμύρια γυναίκες στα μουσουλμανικά κολαστήρια...

Χίλιες φορές λοιπόν να τρώω Άνθιμο και Μπουμπούκο στα κανάλια και να έχω την δυνατότητα να τους κριτικάρω, να τους πολεμάω και να τους γελοιοποιώ, παρά να ζω σε μια Ισλαμική Δημοκρατία και να είμαι αναγκασμένος να βλέπω την μάνα μου, την αδελφή μου και την γυναίκα μου πίσω από την μπούργκα, μην μπορώντας ούτε καν να περπατήσουν ασυνόδευτες στο δρόμο...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έχει κάποια σχέση με την ισλαμική τρομοκρατία όλο αυτό;
Στην τελική οι ισλαμιστές τρομοκράτες λειτουργούν με μια ατομική παρόρμηση-παλαβομάρα.Οι Νατοϊκοί μπάστακες υποστηρίζονται επίσημα από τα κράτη τους.

Αυτά που λες οδηγούν,άθελά σου ίσως,στο συμπέρασμα ότι καλώς βομβαρδίζουν οι "απελευθερωτές" Ισλαμικές χώρες αφού εκεί οι άνθρωποι ζουν ένα δράμα από το οποίο θέλουν να τους λυτρώσουν οι καλοί Σαμαρείτες.

Γίνεσαι λοιπόν Ισλαμόφοβος γιατί δεν γουστάρεις να απειλείται η σωματική σου ακεραιότητα όταν βολτάρεις σε ένα πάρκο (και ορθώς,όπως όλοι μας) αλλά δεν γίνεσαι αντίστοιχα Αμερικανόφοβος που σου καταργούν πλήρως ως προορισμούς επίσκεψης ολόκληρες χώρες όταν αποφασίζουν να τις βομβαρδίσουν όποτε θέλουν να κινήσουν την πολεμική βιομηχανία τους;

Σύντροφε,δεν μας τα λες καλά.Ή ίσως άλλα θέλεις να πεις κι άλλα σου βγαίνουν στο πληκτρολόγιο για να εξυπηρετήσουν μια κόντρα που έχεις ανοίξει με ένα άλλο μέλος.

thessaris

Member
Το να κάνεις τις ορθότατες διαπιστώσεις που κάνει ο traveller για την πραγματικότητα σε πολλές ισλαμικές χώρες δε σημαίνει ισλαμοφοβία.

Ισλαμοφοβία είναι να απορρίπτεις γενικώς το Ισλάμ ως μια κατώτερη ρατσιστική θρησκεία, αυτά που περίπου λέει ο Φαήλος. Και το οποίο κατά τη γνώμη μου δεν ισχύει. Για μένα όλες οι θρησκείες είναι μια βλακεία και βάζουν κανόνες που δεν μπορούν να σταθούν στη σύγχρονη ζωή.

Ισλαμοφοβία δεν είναι να απορρίπτεις και να κριτικάρεις το φασισμό του Ιράν, της Σαουδικής Αραβίας, του Κουβέιτ, του Πακιστάν και τόσων άλλων χωρών όπου καταστρατηγούνται τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα των γυναικών. Ισλαμοφοβία δεν είναι να απορρίπτεις και να κριτικάρεις τις τρομοκρατικές ενέργειες που υποκινούνται από παρανοϊκούς μουλάδες τύπου Μπιν Λάντεν.

el de abajo

Member
το οτι θα συμφωνούσα απόλυτα με τον Traveller ούτε που το φανταζόμουνα...κάποιοι πάτε με το ζόρι να τον καταστήσετε συμπαθή έτσι???
Και ναι!!! υπάρχουν αριστερών τάσεων άνθρωποι που πριν πάνε στις ΗΠΑ ήταν προκατειλημένοι από το 'φονιάδες των λαών Αμερικάνοι' αλλά φεύγοντας από εκεί συνειδητοποίησαν ότι αυτά είναι αριστερίστικες σοφιστείες. Σε τελική ανάλυση ποιος κατηγορεί για άγνοια τους πολιτες των ΗΠΑ (πράγμα το οποίο συμβαίνει σε μεγαλο βαθμό μονο στις κεντρικές και σε κάποιες νότιες πολιτειες...)??? Ο ελληνας πολίτης?? Αυτός και αν ζει στην άγνοια εδω και 30 χρόνια ψηφίζοντας πασοκ και νδ...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το κάνω γιατί αυτoχαρακτηρίστηκε έτσι σε προηγούμενο post.

Η υποκρισία επίσης είναι να βλέπουμε την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα Ισλαμικά καθεστώτα και να κάνουμε ότι δεν τρέχει τίποτα στις δυτικότροπες "δημοκρατίες".Κάποιοι κάνετε σαν να αγνοείτε (γιατί ξέρω πως αποκλείεται όντως να αγνοείτε) τις παραβιάσεις κάθε είδους που κάνουν κάθε χρόνο ΗΠΑ και Ισραήλ και που γράφουν την διεθνή νομιμότητα και τις συμβάσεις.

Είναι κάποιου είδους ταμπού το να πείτε ότι ΚΑΙ οι ΗΠΑ είναι εγκληματίες;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εσύ χειρότερα δεν έχεις, αλλά εγώ έχω... έχω, γιατί γουστάρω όταν πάω την βόλτα μου να χαίρομαι τις μικροαπολαύσεις της ζωής... να πιώ το κρασί μου, να φάω χοιρινό, να δω μια ωραία γκόμενα να ανοίξει το μάτι μου... αυτά λοιπόν στην Ελλάδα του Άνθιμου και του Άδωνη τα απολαμβάνω χωρίς καμιά απαγόρευση, ενώ στους μουλάδες του Ιραν, του Σουδάν και του Αφγανιστάν αν τα κάνω θα με στήσουνε στα δέκα μέτρα...

Περιορίσου λοιπόν στις ψαροσουπικές σου προτάσεις και στις ενδυματολογικές σου αναζητήσεις και άσε τα σοβαρότερα για άλλους... γιατί το να πάρεις στο λαιμό σου κανένα χριστιανό και να φάει σαβούρα ή να τον στέλνεις στις μπουτίκ των μαύρων στο Βόρειο Παρίσι για να ντυθεί, δεν χάλασε κι ο κόσμος... θα σε σιχτιρίσει, θα γελάσει με τις προτάσεις σου, αλλά ούτε γάτα ούτε ζημιά... το να κάνεις όμως αριστεριστικές αναλύσεις του ποδαριού, άνευ σοβαρού περιεχομένου, είναι πολύ σοβαρότερο... ξεκίνησες, χωρίς καν να το καταλάβεις, υιοθετώντας κατά γράμμα τις απόψεις της Χρυσής Αυγής για την εγκληματικότητα στην Αθήνα και συνέχισες αποθεώνοντας τους ισλαμιστές... το ότι έτυχε να κάνεις καλή παρέα με 2-3 μουσουλμάνες γκόμενες στο Παρίσι, ουδεμία σχέση έχει με την φρίκη που βιώνουν καθημερινά εκατομμύρια γυναίκες στα μουσουλμανικά κολαστήρια...

Χίλιες φορές λοιπόν να τρώω Άνθιμο και Μπουμπούκο στα κανάλια και να έχω την δυνατότητα να τους κριτικάρω, να τους πολεμάω και να τους γελοιοποιώ, παρά να ζω σε μια Ισλαμική Δημοκρατία και να είμαι αναγκασμένος να βλέπω την μάνα μου, την αδελφή μου και την γυναίκα μου πίσω από την μπούργκα, μην μπορώντας ούτε καν να περπατήσουν ασυνόδευτες στο δρόμο...
Αλλ' αντ' αλλα... Στη μανια και το αγχος σου να μου την πεις δεν παρακολουθεις καθολου τι γραφω. Οχι μονο στο παρον θεμα, αλλα πουθενα σε ολο το φορουμ δεν υπαρχει μια φραση μου που να υποστηριζει τα θεοκρατικα μουσουλμανικα καθεστωτα και οποιοδηποτε αυταρχικο καθεστως σε οποιαδηποτε χωρα του πλανητη.

Οτι μ' ενοχλουν τα εγκληματα κατα της ανθρωποτητας που γινονται απο δημοκρατικα ή θεωρητικα δημοκρατικα καθεστωτα εσυ το ερμηνευεις στηριξη στη σαρια.

Κι αν εσυ στη χωρα του Ανθιμου, του Αδωνι, του Μιχαλολιακου, του Δενδια και του Σαμαρα και λοιπων δεν βλεπεις τον κινδυνο να ερχεται, μπορεις να καθεσαι αμεριμνος και να σαχλαμαριζεις με το γκομενακι σου πινοντας καφε νυχθημερον. Ευτυχως επιτροπος του συμβουλιου της Ευρωπης αρμοδιος για τα δικαιωματα του ανθρωπου κατι πηρε χαμπαρι...

kathimerini.gr - «Το STOP στους Τυραννοκτόνους, «οδηγός» για την Χρυσή Αυγή», λέει το Συμβούλιο της Ευρώπης

thessaris

Member
Είπε κανείς ότι δε γίνονται παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στις δυτικές δημοκρατίες; Μήπως δε γίνονται και στην Ελλάδα; Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα έχει καταδικαστεί αρκετές φορές από το ευρωπαϊκό δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τις φυλακές της, για τα θέματα των βλάχων, των σλαβομακεδόνων, των τούρκων κλπ. Είναι γνωστό ότι η ελληνική αστυνομία συμπεριφέρεται πολλές φορές ρατσιστικά, σεξιστικά, άδικα κλπ.

Αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά με την πραγματική βαρβαρότητα που υφίστανται οι λαοί και ειδικά οι γυναίκες σε ισλαμικά καθεστώτα; Μιλάμε για τη μέρα με τη νύχτα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά με την πραγματική βαρβαρότητα που υφίστανται οι λαοί και ειδικά οι γυναίκες σε ισλαμικά καθεστώτα; Μιλάμε για τη μέρα με τη νύχτα.

Αν παρακολουθουσες το τοπικ απο την αρχη, δεν θα ρωτουσες.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ λέω κάτι απλό και κανείς δεν το αντικρούει στα ίσια (γιατί απλά δεν αντικρούεται),μόνο κάτι τσάμικα βλέπω.

Οι πιο μετριοπαθείς καταμετρήσεις μιλάνε για 110.000 απώλειες αμάχων στο Ιράκ εξαιτίας της επέμβασης των ΗΠΑ.Μόνο στο Ιράκ.Θέλετε να μου πείτε πια από τις αισχρές,αισχρότατες Ισλαμικές "Δημοκρατίες" ακουμπάνε τέτοιους αριθμούς εγκλημάτων;

Δηλαδή οι ευαισθησίες σας σταματούν εκεί που λιθοβολούνται μοιχαλίδες;
Όταν βομβαρδίζονται νοσοκομεία και σχολεία η συνείδησή σας είναι ήσυχη;
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλετε να πείτε κάποιοι και δεν το λέω επιθετικά,προσπαθώ να μπω στον τρόπο σκέψης σας και δεν το καταφέρνω (μιλάω πάντα γι'αυτούς που συζητάνε και δεν τρολάρουν).

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μα προηγουμένως λέγαμε για τον απλό κόσμο και μου έλεγες ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου τα στηρίζει αυτά, κάτι που καταφανέστατα δεν ισχύει, από λινκ που ο ίδιος έβαλες! Και τώρα ξανασυζητάμε για τις κυβερνήσεις, κάτι που κανένας δεν αμφισβήτησε ότι ισχύει από την πρώτη στιγμή. Δε καταλαβαίνω γιατί το κουράζουμε τόσο και ξαναλέμε πράγματα που έχουν χιλιογραφτεί.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ξεπεράσαμε τη στατιστική ρε Def,και μιλάμε για τους αθώους που πεθαίνουν και βασανίζονται και ανατινάζονται και δεν ξέρω τι άλλο,ανά την υφήλιο.

Το δε καταφανέστατο εγώ ποτέ δεν το είδα.Εκτός αν θεωρείς συντριπτικό ποσοστό μόνο το 95%.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom