North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Τα συμπεράσματα που βγάζεις είναι λαθεμένα γιατί δεν έχεις μάθει να σκέφτεσαι διαφορετικά απ' το ''φονιάδες των λαών αμερικάνοι''.
Μα τι διαφορά έχουν οι θάνατοι δύο ανθρώπων στο κέντρο της Βοστώνης με το κέντρο του Ιράκ ας πούμε; έχει κάποιος μεγαλύτερη "αξία" από τον άλλον; δε μπορώ να το δεχτώ αυτό ρε σεις.Οι βομβαρδισμοί 'αμάχων' πληθυσμών συνηθίζεται να πραγματοποιούνται σε εμπόλεμες περιοχές όπου ο πληθυσμός λαμβάνει καθημερινά μέτρα προφύλαξης για τη ζωή του πχ δε συμμετέχει σε μαραθωνίους ούτε συγκεντρώνεται μαζικά για να παρακολουθήσει μαραθωνίους.
Τα τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα πραγματοποιούνται σε μη εμπόλεμες περιοχές που ο κόσμος δε λαμβάνει μέτρα ασφαλείας άρα ενδέχεται να συμμετέχει σε μαραθωνίους ή να συγκεντρώνεται για να παρακολουθήσει μαραθωνίους.
Σε ευχαριστώ πολύ North66 για την επισήμανση αλλά μου ήταν ίσως περιττή...Οι βομβαρδισμοί 'αμάχων' πληθυσμών συνηθίζεται να πραγματοποιούνται σε εμπόλεμες περιοχές όπου ο πληθυσμός λαμβάνει καθημερινά μέτρα προφύλαξης για τη ζωή του πχ δε συμμετέχει σε μαραθωνίους ούτε συγκεντρώνεται μαζικά για να παρακολουθήσει μαραθωνίους.
Τα τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα πραγματοποιούνται σε μη εμπόλεμες περιοχές που ο κόσμος δε λαμβάνει μέτρα ασφαλείας άρα ενδέχεται να συμμετέχει σε μαραθωνίους ή να συγκεντρώνεται για να παρακολουθήσει μαραθωνίους.
Σε εναν Βρετανοαμερικανοφιλο δεν στεκει να το λες αυτο. Αλλα η αραβοφοβια σου ειναι απεριγραπτη.Τα συμπεράσματα που βγάζεις είναι λαθεμένα γιατί δεν έχεις μάθει να σκέφτεσαι διαφορετικά απ' το ''φονιάδες των λαών αμερικάνοι''.
Τι ωραι ζωη η πρωτη!Δεν είναι το ίδιο να ζεις σε μια χώρα που βομβαρδίζεται μερικούς μήνες επειδή γίνονται εχθροπραξίες είτε εμφύλιες είτε με ξένες δυνάμεις (άρα ζεις σε καταφύγιο μεγάλο μέρος της μέρας σου, άρα προσέχεις όταν βγαίνεις έξω, άρα προστατεύεις τα παιδιά σου) με το να παίρνεις κάθε μέρα το μετρό για να πας στη δουλειά και κάθε μέρα να έχεις το φόβο ότι θα συμβεί κάποιο τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα το οποίο μπορεί να βλάψει είτε εσένα είτε τα άτομα που αγαπάς. Πιο απλή εξήγηση δεν μπορώ να δώσω.
Το δικαίωμα μου το έχεις δώσει - όπως και σε όλους τους άλλους - με την ιστορία που έγραψες για την Παλαιστίνη.Ούτε με ξέρεις προσωπικά ούτε σου έχω δώσει δικαίωμα για ποιο είναι το αγαπημένο μου θέμα και ποιο όχι.
Τις λοιπές παραινέσεις και συμβουλές θα σε παρακαλούσα να τις κρατάς για ανθρώπους που γνωρίζεις καλύτερα ή για ανθρώπους που θα ενδιαφέρονταν να τις ακούσουν.
Για να ξεφυγουμε λιγο απο το βαρυ κλιμα και να δωσουμε στο τοπικ ενα πιο ευδιαθετο τονο...Αλλα,εδω μιλαμε για το συγκεκριμενο γεγονος....για τον μαραθωνιο της Βοστωνης,ενα απο τα κορυφαια αθλητικα γεγονοτα.