• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Εκρήξεις στη Βοστόνη

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Εισαγωγικά στο ιερό;
Aπο κει το είχες, από δω το είχες, στο αγαπημένο σου θέμα το γυρίζεις.
Άντε, οι τουρίστες-αγωνιστές-για-τα-ανθρώπινα-δικαιώματα να γίνουν υποψήφιοι και για το νόμπελ ειρήνης.
Δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί τι θεωρώ εγώ προσωπικά ιερό και τι όχι... τα εισαγωγικά πάντως στην προκείμενη περίπτωση δόθηκαν για δύο λόγους, πρώτον θεωρώ τη λέξη ιδιαίτερα πομπώδη και δεύτερον δεν μπορώ να χαρακτηρίσω με το ίδιο επίθετο ένα αθλητικό γεγονός και την ανθρώπινη ζωή οπότε ήταν μονόδρομος για μένα που θα μπουν τα εισαγωγικά...

Ούτε με ξέρεις προσωπικά ούτε σου έχω δώσει δικαίωμα για ποιο είναι το αγαπημένο μου θέμα και ποιο όχι.
Τις λοιπές παραινέσεις και συμβουλές θα σε παρακαλούσα να τις κρατάς για ανθρώπους που γνωρίζεις καλύτερα ή για ανθρώπους που θα ενδιαφέρονταν να τις ακούσουν.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Θυμίζω ότι η χώρα με τους περισσότερους φαντάρους να εδρεύουν εκτός χώρας,το μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα και το ρεκόρ επεμβάσεων και ανατροπών καθεστώτων σε ξένες χώρες είναι οι ΗΠΑ.

Επίσης η συγκέντρωση προοδευτικών ανθρώπων στο big apple δεν αντικατοπτρίζει το σύνολο της αντίληψης των ΗΠΑ ούτε ως χώρας ούτε ως κυβερνητικής αντίληψης.

XRISTOS71

Member
εντυπωσιακό παραλήρημα !!!! βγαίνει και σε άλλα χρώματα εκτός απο κόκκινο ????

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εντυπωσιακά επιχειρήματα.Μας αποδεικνύεις ακόμη μια φορά πόσο βαθιά σκεπτόμενος άνθρωπος είσαι.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Θυμίζω ότι η χώρα με τους περισσότερους φαντάρους να εδρεύουν εκτός χώρας,το μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα και το ρεκόρ επεμβάσεων και ανατροπών καθεστώτων σε ξένες χώρες είναι οι ΗΠΑ.

Επίσης η συγκέντρωση προοδευτικών ανθρώπων στο big apple δεν αντικατοπτρίζει το σύνολο της αντίληψης των ΗΠΑ ούτε ως χώρας ούτε ως κυβερνητικής αντίληψης.
ΜΑ ακριβώς αυτό είπα κι'εγώ , ξεχώρισα την κυβερνητική αντίληψη από την αντίληψη του κόσμου.

Επιμένεις σε κάτι που αποκρούεις με την ίδια λογική, υποκύπτοντας σε αντίφαση.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
εντυπωσιακό παραλήρημα !!!! βγαίνει και σε άλλα χρώματα εκτός απο κόκκινο ????
Αν έχεις απόψεις να τις ακούσουμε - έχω βαρεθεί τις προσωπικές αντιπαραθέσεις, δε θα επιτραπούν άλλο στο φόρουμ.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
ΜΑ ακριβώς αυτό είπα κι'εγώ , ξεχώρισα την κυβερνητική αντίληψη από την αντίληψη του κόσμου.

Επιμένεις σε κάτι που αποκρούεις με την ίδια λογική, υποκύπτοντας σε αντίφαση.
Μάλλον δεν έπιασες τι τόνισα.

Οι κάτοικοι της Ν.Υόρκης δεν εκφράζουν το κοινό αίσθημα όλων των ΗΠΑ,παρά μόνο μιας πόλης (της μεγαλύτερης ναι) στην οποία έχει συγκεντρωθεί η πλειονότητα των προοδευτικών ανθρώπων της χώρας.

Επίσης το ότι γίνεται μια μεγάλη αντιπολεμική διαδήλωση σε μια προοδευτική πόλη,δεν σημαίνει ότι εκφράζει και την πλειοψηφία της πόλης.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Επιμένω σε αυτό που σου έγραψα και παραπάνω, δε μου το αντέκρουσες με αυτά που έγραψες. Δεν έχεις κανένα λόγο να υποθέτεις ποιο είναι το κοινό αίσθημα της υπόλοιπης Νέας Υόρκης ή των υπόλοιπων ΗΠΑ, με βάση την κυβερνητική τους δυναμική.

Επίσης, στη Νέα Υόρκη δεν έχει μαζευετεί η πλειονότητα των προοδευτικών της χώρας. Γενικότερα οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται στην ανατολική ακτή και στις βόρειοανατολικές πολιτείες, δεν έχει μόνο η Νέα Υόρκη προοδευτικούς ανθρώπους που ξέρουν τι γίνεται γύρω τους.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Με άλλα λόγια,όταν οι ΗΠΑ βομβάρδισαν το Ιράκ χωρίς αντικειμενική αιτία,οι πολίτες των ΗΠΑ σε συντριπτικά ποσοστά υποστήριξαν την ενέργεια,γιατί τα πλυντήρια σκέψης των Αμερικανικών media τους έπεισαν ότι αυτό είναι το σωστό.

Αυτό λοιπόν που θέλω να πω σαν κατακλείδα είναι ότι ανατριχιάζω στη σκέψη της "δικαιοσύνης" που θα απονεμηθεί στα κεφάλια αθώων αμάχων για να ικανοποιήσει το κοινό αίσθημα,να ισχυροποιήσει τον Πρόεδρο και να ξανασκληρύνει τα μέτρα ελέγχου στη χώρα που παραχαλάρωσαν τα τελευταία χρόνια.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αυτό λοιπόν που θέλω να πω σαν κατακλείδα είναι ότι ανατριχιάζω στη σκέψη της "δικαιοσύνης" που θα απονεμηθεί στα κεφάλια αθώων αμάχων για να ικανοποιήσει το κοινό αίσθημα,να ισχυροποιήσει τον Πρόεδρο και να ξανασκληρύνει τα μέτρα ελέγχου στη χώρα που παραχαλάρωσαν τα τελευταία χρόνια.
Σε αυτό είμαι μαζί σου 100%, αλλά δεν γίνονται οι ενέργειες αυτές για να ικανοποιήσουν το κοινό αίσθημα ΟΛΩΝ των αμερικάνων, αυτό σου λέω. Έχοντας πάει αρκετές φορές εκεί, η αίσθηση που έχω είναι ότι πολύς κόσμος έχει κάθετα διαφορετική άποψη από την κυβέρνησή του στα θέματα εξωτερικής πολιτικής τους, και ειδικά όσον αφορά τις στρατιωτικές επεμβάσεις τους.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν είπα πουθενά όλοι,αλλά η μεγάλη πλειοψηφία.Και δεν τους θεωρώ υπεύθυνους,όσο δεν θεωρώ υπεύθυνους τους Βορειοκορεάτες γι'αυτά που κάνουν οι Κιμ και για τη λατρεία που τους δείχνουν.Θεωρώ την ένταση της προπαγάνδας εξίσου ισχυρή με διαφορετικά προσωπεία.

Δες κι αυτό πληροφοριακά Popular opinion in the United States on the invasion of Iraq - Wikipedia, the free encyclopedia

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μα το λινκ που βάζεις δεν υποστηρίζει αυτό που λες!

Before the invasion in March 2003, polls showed 47-60% of the US public supported an invasion, dependent on U.N. approval.[1] According to the same poll retaken in April 2007, 58% of the participants stated that the initial attack was a mistake
47-60% είναι "μεγάλη πλειοψηφία" ?

Και η συνέχεια τα ίδια λέει:

In March 1992 55% of Americans said they would support sending American troops back to the Persian Gulf to remove Saddam Hussein from power
Seven months prior to the September 11 attacks a Gallup poll showed that 52% would favor an invasion of Iraq

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom