varioAthens
Member
Α τώρα λες για την παντόφλααυτό είναι το θέμα , αν έλεγα τοστ θα μου φτιάχναν τετράγωνο, εγώ ηθελα τοστ όπως αυτό στα Εβερεστ ή στα Κολυμβητήρια τα σχολεια κλπ
με ψωμάκι - σαντουιτσακι
Α τώρα λες για την παντόφλααυτό είναι το θέμα , αν έλεγα τοστ θα μου φτιάχναν τετράγωνο, εγώ ηθελα τοστ όπως αυτό στα Εβερεστ ή στα Κολυμβητήρια τα σχολεια κλπ
με ψωμάκι - σαντουιτσακι
πλακα με κανεις !!!!!!!!Μαθήματα Γαλλικών fuite=διαρροή, διαφυγή
Απο κεί πρεόρχεται το φούιτ καθότι εμεις οι Σαλονικείς ρίχνουμε και κανα Γαλλικό να ούμε........
16 απριλιου δεσποινίς μου σας περιμένουμε κι εσάς στη Σαλλλόνικα , να σας γνωρισουμε και από κονταΜ' αυτά και μ' αυτά νοστάλγησα Σαλόνικα!!!
Αχ πολύ ευχαριστώ!!!!!!!!!!16 απριλιου δεσποινίς μου σας περιμένουμε κι εσάς στη Σαλλλόνικα , να σας γνωρισουμε και από κοντα
Η ΒάριοΛάρισα έχει καλύτερα πράγματα να κάνει από το να πηγαίνει πέρα-δώθε για το φόρουμ.
Αντε παλι οι κακοι και γκρινιαρηδες Θεσσαλονικεις... εμενα παντως οι καλοι Αθηναιοι με πειραζαν για το παχυ μου λ (που συγκριτικα με αλλους δεν το λες και παχυ) και βεβαιως για τις οσες τοσες διαφορετικες λεξεις.Τώρα γιατί δε διαμαρτύρονται οι σημερινοί Λάκωνες για την επικράτηση της αθηναϊκής διαλέκτου, αλλά μόνο οι συνήθεις ύποπτοι Θεσσαλονικείς μάλλον έχει να κάνει με τη γνωστή αντιδικία τους με την πρωτεύουσα...