eleni.v
Member
ΚαλησπέραΚαλησπέρα σε όλους, επισκέπτομαι μετά από κάποια χρόνια ξανά την Κωνσταντινούπολη και έχω χαωθεί ελαφρώς με τις περιοχές που έχω εντοπίσει διαμερίσματα. Έχω διαβάσει εκτενώς όλο το thread και αποφασίσαμε σαν παρέα αυτή τη φορά να μην μείνουμε sultanahmet για να είμαστε πιο κοντά σε ζωή τα βράδια. Ιδανικά θα προτιμούσα να μην έχει τρελές ανηφοριές η περιοχή (γιαυτό και με προβληματίζει η ευρύτερη περιοχή του Cihangir αν όντως ισχύει οτι ειναι ανηφορες/κατηφόρες) και σχετικά κοντά σε μέσα μεταφοράς όπως και να ειναι σχετικα κομπλε η περιοχη απο θεμα ασφαλειας.
Έχω σημειώσει στο χάρτη στο περίπου τα σημεία που είναι τα διαμερίσματα όπως τα παρουσιάζει η γνωστή πλατφόρμα , και θα ήθελα την βοήθεια σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί!
Ισχύει πολλές ανηφόρες!
Εμείς μείναμε σε αυτή την περιοχή. Περάσαμε τέλεια, ήταν κοντά σε όλα και δεν νιώσαμε περίεργα κάποια στιγμή όσο αφορά την ασφάλεια. Mαλιστα το κοντινό galata port είναι εξαιρετική περιοχη.
Όταν θα ξαναπάμε όμως θα προτιμήσουμε το Karaköy.
Τόση ανηφόρα δεν θα την άντεχα άλλη φορά.
Η θέα βέβαια είναι μαγευτική αλλά το βράδυ που ήταν να επιστρέψουμε στο σπίτι ή ανηφόρες ήταν μαρτύριο.
Last edited by a moderator: