Τουρκία Διαμονή στην Κωνσταντινούπολη

connosp

Member
Πετάμε την άλλη εβδομάδα για την Πόλη, αν κ έχω θορυβηθεί (ξέρω ότι είναι ήσυχα εκεί βέβαια για τουρίστες ) με την μικρή μας 3 χρονών. Παιδιά μια βοήθεια γιατί έχω αλλάξει 3 ξενοδοχεία. Halic port hotel πως το βλέπετε σαν επιλογή ; Από άποψη μετακινήσεων κ περιοχής . (Θα έχουμε κ καρότσι κ προτιμούμε πόδια κ ΜΜΜ σε περίπτωση κούρασης )
Είναι κάτω από τον Πύργο, έχει ανηφόρα αλλά μπορείτε να πάρετε και το F2 για να ανεβείτε στο Sishane. Σε κεντρικό δρόμο κοντά στο Karakoy και περνώντας τη γέφυρα θα βρεθείτε στην Αιγυπτιακή αγορά.

oddg88

Member
Είναι κάτω από τον Πύργο, έχει ανηφόρα αλλά μπορείτε να πάρετε και το F2 για να ανεβείτε στο Sishane. Σε κεντρικό δρόμο κοντά στο Karakoy και περνώντας τη γέφυρα θα βρεθείτε στην Αιγυπτιακή αγορά.
Οπότε λες οκ είναι;
να σε ρωτήσω , το f2 τι είναι;
απενταντο έχει μέτρο halic , δεν μπορούμε να πάρουμε αυτό κ να πάμε shisane κ μετά να κατηφορησουμε προς γάλατα ; Ή αν γυρίζουμε βράδυ από Ιστικλάλ πάλι δεν μπορούμε να πάμε shisane κ από εκεί μετρό για halic ? Τα σκέφτομαι σωστά;
απλά προσπαθώ να έχω στο μυαλό μου κάθε πιθανή επιλογή λόγω παιδιού

connosp

Member
Οπότε λες οκ είναι;
να σε ρωτήσω , το f2 τι είναι;
απενταντο έχει μέτρο halic , δεν μπορούμε να πάρουμε αυτό κ να πάμε shisane κ μετά να κατηφορησουμε προς γάλατα ; Ή αν γυρίζουμε βράδυ από Ιστικλάλ πάλι δεν μπορούμε να πάμε shisane κ από εκεί μετρό για halic ? Τα σκέφτομαι σωστά;
απλά προσπαθώ να έχω στο μυαλό μου κάθε πιθανή επιλογή λόγω παιδιού
Όπως σε έγραψα και θα δεις παρακάτω το ξενοδοχείο απέχει 450μ από τη γραμμή F2 που σε πάει ψηλά στο Sishane και από εκεί μπορείς να πας στην Ιστικλαλ και στην Taxim και στον Πύργο του Γαλατά που είναι πιο κάτω. Η Halic είναι η γραμμή Μ2 που σε πάει στην πλατεία Ταξιμ και είναι στην μέση της γέφυρας. Από Ιστικλαλ με τα πόδια μπορείτε να κατεβείτε έως το ξενοδοχείο σας ή από Sishane με το F2 έως
Screenshot_1.png
to Κarakoy.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.977
Μέλη
39.680
Νεότερο μέλος