panlek30
Member
Αν μου ελεγες οτι εχεις 2 αντε 3 βραδια, θα σου προτεινα σουλταναχμετ γιατι τα κυρια αξιοθεατα ειναι εκει κ για τοσο λιγο διαστημα δεν θα προλαβαινες κ πολλα παραπανω ετσι κ αλλιως. Για 6 βραδια ομως, χωρις δευτερη σκεψη καπου στο Γαλατα ή στο Καρακόι. Το Σουλταναχμετ ειναι το ιστορικο κεντρο που θα πας τις πρωτες μερες να δεις τα αξιοθεατα. Μετα δεν εχει κατι αλλο να σου προσφερει. Γεματο τουριστικα μαγαζια και το βραδυ επισης νεκρα.Σήμερα κατορθωσα να βρω 2 ωρες για να κλεισω δωματιο για Κωνσταντινουπολη που ειναι ο αρχικος μας προορισμος . Θα μεινουμε εκεί για 6 βράδια . Μου συστηθηκε να μείνω κοντά στο galatahan στην περιοχη του γαλατά . Προσπαθώντας να βρω κάτι αξιόλογο εκεί χωρίς να χρειάζεται να δώσω το νεφρό μου παρατήρησα ότι αφενός μεν δεν έχει αρκετά ξενοδοχεία 5 ή 4 αστέρων , αλλά κυρίως μικρά ξενοδοχεία-πανσιόν που όμως χρεώνουν σαν 5άστερα . Αναζήτησα λοιπόν και κατάλυμα στην περιοχή του sultanahmed με καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών ξενοδοχείου, λίγο μικρότερα δωμάτια αλλά πιο vfm. Φοβάμαι όμως ότι δε μια τόσο μεγάλη πόλη , κάτι δεν έχω σκεφτεί σωστά. Ποια θα ήταν η επιλογή σας ? Να πω ότι θα ταξιδέψουμε με την κόρη μου και τον γιο μου , 3 άτομα , (δεν βρίσκω εύκολα τρίκλινο) που είναι 22 , και ελπίζουμε ότι θα προλάβουμε να δούμε τα βασικά αξιοθέατα πριν φύγουμε για την β στάση στην καππαδοκία. Ποια περιοχή ή πιο ξενοδοχείο θα επιλέγατε ? αρχική σκέψη για ημερήσιο κόστος < 120 ευρώ . Επίσης θα βάζατε στην διαμονή σας πρωινό ή θεωρείτε ότι είναι ανούσιο ?