Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Άλλο η υποστήριξη από φίλους και άλλο η οργανωμένη ψηφοφορία από μέλη μιας κοινότητας προς συγκεκριμένες ιστορίες.
Φίλε kwtsoulis το παιχνίδι τό'χουμε χαμένο απο χέρι. Παρακολούθησε τι γίνεται στο site τους και θα καταλάβεις τι εννοώ... By the way, εγώ είμαι ο "Le passager de la pluie".Παιδιά όποιος θέλει ας ψηφίσει κ μένα.Έχω 2 ιστορίες,μιας και την πρώτη έκανα 1 μερα να την δημοσιευσει και εκατσα κ έγραψα κ άλλη.
kwtsoulis και Ικαρος είναι τα ονόματα. Εγώ ψήφισα όσους μπορούσα απο εδώ και απο τα 2 mail μου
Εγώ με το που είδα το spamfest την τρίτη μέρα που δημοσιεύθηκε η ιστορία μου άρχισα κι εγώ να ακολουθώ το ίδιο παράδειγμα, απλά επειδή είδα πού θα πήγαινε η δουλειά, ωστόσο πλέον είναι τόσο τραγικά τα πράγματα που σκέφτομαι να σταματήσω, θα δείξει από τη διάθεση και το χρόνο γιατί, όπως και να το κάνουμε, και το spam θέλει το χρόνο του!
pattyyy, το κατέχεις το άθλημα, οφείλω να το παραδεχτώ! Αλλά, πρέπει νά'χεις και άφθονο χρόνο γιατί, εκεί που πάει το πράμα, ούτε στις 30.000 ψήφους δε βλέπω να σταματάει το σκόρ. Εγώ, προσωπικά, δεν έχω τόσο χρόνο να διαθέσω απλά για 2 business εισιτήρια, μπορώ να τον αξιοποιήσω πολύ καλύτερα και να "κερδίσω" περισσότερα.Χα χα χα! Βαρύ το τίμημα για 2 εισητήρια!
Τι ρωτάς καημένε/η τώρα!... Διάβασε το προηγούμενο post μου...Αληθεια γινεται να ψηφισουμε τον εαυτο μας ξανα;