• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γιατί παντρεύεστε;

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ξύπνησα!!
Οι άνθρωποι δεν πρέπει να παντρεύονται γιατι απλά ειναι πολυγαμικά οντα!
.................................
Αν θέλετε να παντρευτείτε,απλώς σεβαστείτε τον άνθρωπό σας!!
Πολυ σωστη τοποθετηση!!;)
Και τεκμηριωνεται και επιστημονικα!! Σε ενα ντοκιμαντερ που ειχα δει και αναφεροταν στις ανθρωπινες σχεσεις, οι επιστημονες μετα απο ερευνες διαπιστωσαν οτι δυο ανθρωποι (παντρεμενοι) το μεγιστο διαστημα που μπορουν να συνηπαρξουν χωρις προβληματα κλπ κλπ ειναι τα 7 χρονια. Απο εκει και περα ειναι πολυ δυσκολο και φυσικα αυτο το βλεπουμε καθημερινα.
Επισης στο δευτερο κομματι που αναφερει η renata ειναι και το μυστικο ενος γαμου!! Ο Σεβασμος!! Εαν σεβεσαι τον ανθρωπο σου ερχονται ολα...διαφορετικα ολα πανε στο βροντο..και ουτε τα παιδια σωζουν την κατασταση ουτε κανενας....καλος ή κακως ο γαμος δεν ειναι μια απλη υποθεση αλλα προφανως δεν το εχουν καταλαβει οι περισσοτεροι και για αυτο υπαρχουν και ολα τα παρατραγουδα που βλεπουμε. Αποψη μου ειναι οτι η συμβιωση με τον ανθρωπο που αγαπας ειναι το καλυτερο!! Διοτι δεν υπαρχουν συμφεροντα απο περιουσιες και οτι αλλη σαχλαμαρα εχουν στο μυαλο τους οι πονηροι/πονηρες και φυσικα εαν κατι παει στραβα για τον χ ή ψ λογο τελειωνει η ιστορια αυτη χωρις περαιτερω διαδικασιες και παρατραγουδα.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αρκει να μην εχει κανει κανεις τεκνο εκτος γαμου, γιατι τοτε και παλι θα εχει ενα σωρο φασαριες νομικου περιεχομενου. Αν μαλιστα εχει υπογραψει κανενα συμφωνο συμβιωσης θα εχει περιπου οσες φασαριες εχει και απο τη διαλυση του γαμου.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Αν τον ήξερες δεν θα τάλεγες...
Στο υπογράφω..:cool:
μπα, και πάλι τα ίδια θα του έλεγα να είσαι σίγουρη

γενικά απο ότι έχω δεί το παραμύθι έχει ως εξής:

- 15 με 20: ποιός γάμος?
- 20 με 25: όλοι κατά του γάμου
- 25 με 30: κάποια στιγμή ίσως
- 30 με 35: μόνο με πολιτικό
- 35 και άνω: τα βαφτίσια στην ίδια εκκλησία ή στο χωριό αγάπη μου?

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
εγω που το εζησα μια φορα το εργο θα σου πω οτι ειναι οντως ενα πανηγυρι ο γαμος ετσι οπως εχει καταντησει.
Εχεις δικαιο για το ποσοστο που λες οτι το 50 % χωριζει , αλλα σε αυτο φταιμε εμεις που τα θελουμε ολα και δε συμβιβαζομαστε.
Ο γαμος ειναι σα τον κηπο, καθε μερα θελει ποτισμα. Αν δεν εισαι διατεθιμενος να προσπαθεις καθε μερα, μην παντρευεσαι.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Οποτε δε μου εμαθε ουτε να μαγειρευω, ουτε να ραβω ενα κουμπι η κανα στριφωμα, ουτε να σιγυριζω, ουτε να σιδερωνω. Ο πατερας μου παλι δεν εκανε απολυτως τιποτε εντος της οικιας και αποτελεσε το προτυπο μου.....
Εγω παντρευτηκα για πλακα-δεν το πιστευα οτι θα κρατουσε τοσο, αλλα διαψευστηκα.
Ισως κρατησε τοσο πολυ γιατι αλλαζει τις λαμπες και σκοτωνει τις κατσαριδες (το τελευταιο πολυ σημαντικο για μενα).
Δεν μαγειρευει. Εγω παλι σπανιως. Συνηθως μονο εορτες και σκολες.
Και ουτε εγω μπορω να πιασω κατσαβιδι στα χερια μου.
Τοσα χαζα εξοδα κανουμε κατα καιρους, ακομη ενα αυτο του γαμου, ουτε θα μας καταστρεψει οικονομικα, ουτε και θα σωθουμε οικονομικα αν δε το κανουμε.

Την Peggy Bundy την έχεις ακουστά? αν όχι, να σας συστήσω:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
μπα, και πάλι τα ίδια θα του έλεγα να είσαι σίγουρη

γενικά απο ότι έχω δεί το παραμύθι έχει ως εξής:

- 15 με 20: ποιός γάμος?
- 20 με 25: όλοι κατά του γάμου
- 25 με 30: κάποια στιγμή ίσως
- 30 με 35: μόνο με πολιτικό
- 35 και άνω: τα βαφτίσια στην ίδια εκκλησία ή στο χωριό αγάπη μου?
Ετσι ακριβως συμβαινει , αλλοιως πως όλοι (σχεδον )ειναι παντρεμενοι ;

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ολα αυτα περι σεβασμου, αμοιβαιων υποχωρησεων κλπ ισχυουν ειτε παντρευεις ειτε οχι...και σε μια συγκατοικιηση ισχυουν...ακομα και στο γραφειο με συναδελφους ισχυουν....συνεπως δεν εχουν να κανουν με τον γαμο αλλα με την σχεση των ανθρωπων....

ολα τα αλλα που λετε εναντια στον γαμο τα ακουω βερεσε.
Οπως ειπε και ο GTS κανεις ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
αν δεν μπορεις να πας κοντρα σε αυτα τα "πρεπει" που επιβαλλουν οι γονεις, η κοινωνια, η γειτονια, η κυρα θειτσα που "τι θα πει....", κλπ κλπ τοτε κλαφτα...

αστο το παιχνιδι....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δεν ξοδευω σε εμπορικα κεντρα και ινστιτουτα. Δεν κανω μανικιουρ και δεν εχω τετοιου τυπου κομμωση, αρα λογικα να την αγνοω: δεν την εχω τρακαρει πουθενα. Ο Traveladdict ομως πως την ξερει; Με προβληματιζει αυτο....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom