• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γιατί παντρεύεστε;

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Εγω παλι που ειμαι στο πενηντα παρα κατι, λογικο ειναι να μην την ξερω την κυρια. :haha:
Άστα αυτά, όχι μόνο την έβλεπες παλιά στον ΑΝΤ1, αλλά μάλλον κάνεις και επαναλήψεις πλέον στο Μακεδονία.
Και τώρα μας κάνεις δήθεν την ανήξερη ή μήπως την.....κουλτουριάρα? :haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ισως και να διατηρηθηκε ο γαμος μας, γιατι επι εικοσι χρονια δεν ειχαμε τηλεοραση σπιτι μας. Βρισκαμε ολους τροπους να περναμε τον καιρο μας. Μια τηλεοραση που υπηρχε χαλασε στην αρχη του γαμου και δεν αντικατασταθηκε παρα προπερσι αφου περασε η μικρη Πανεπιστημιο.
Οποτε ναι, δεν εβλεπα κανενα καναλι!

Borealis

Member
Ισως και να διατηρηθηκε ο γαμος μας, γιατι επι εικοσι χρονια δεν ειχαμε τηλεοραση σπιτι μας. Βρισκαμε ολους τροπους να περναμε τον καιρο μας. Μια τηλεοραση που υπηρχε χαλασε στην αρχη του γαμου και δεν αντικατασταθηκε παρα προπερσι αφου περασε η μικρη Πανεπιστημιο.
Οποτε ναι, δεν εβλεπα κανενα καναλι!
Αυτό με ενδιαφέρει, και πως αντέξατε στα παρακάλια της μικρής?

andre30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισλανδία
ναι πιστευω στο σωστο θεμα σχετικα για το ταξιδι στην
ισπανια ε? πλακα κανω
20χρ.χωρις τηλεορ.ε? ωωωω μπραβο
εγω δεν ειχα τηλεορ.για 2 χρονια και δουλευα
και σε τηλεοπτικο σταθμο ωχ παλι εκτος θεματος

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η μικρη δεν γνωρισε ποτε την τηλεοραση, οποτε δεν ηξερε τι ακριβως να ζητησει. Μονο οταν πηγε δημοτικο ανακαλυψε οτι αλλοι ειχαν τετοια συσκευη σπιτι τους.
Αφιερωναμε πολλη ωρα μαζι της, παιζοντας, διαβαζοντας, πηγαινοντας βολτες, προσκαλωντας αλλα παιδακια σπιτι, οποτε ειχε καλυμενο τον ελευθερο χρονο της με αλλες δραστηριοτητες. Η τηλεοραση μπαινει στο προγραμμα των παιδιων προκειμενου να ξεκουραζονται οι γονεις.
Τηλεοραση εβλεπε μονο οταν πηγαινε στο σπιτι των παππουδων της στην Αθηνα.

varioAthens

Member
Πάντως για να επανέλθουμε στο θέμα, νομίζω ότι η ερώτηση "γιατί παντρεύεστε" είναι εντελώς άνευ νοήματος... Είναι σα να ρωτάς κάποιον "γιατί είσαι γκέί?" ή "γιατί ζείς μόνος?" ή "γιατί αλλάζεις γκόμενο/α κάθε 15 μέρες?"... Γιατί έτσι γουστάρω... Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για τα ίδια πράγματα... Άλλοι νιώθουν την ανάγκη να κάνουν οικογένεια, άλλοι νιώθουν την ανάγκη να ζουν μόνοι, άλλοι να ζουν τυχοδιωκτικά... Είναι επιλογή του καθενός το πώς θα ζήσει τη ζωή του και εξυπνακίστικες ερωτήσεις/συμβουλές από άλλους που επέλεξαν να ζήσουν με διαφορετικό τρόπο τη ζωή τους είναι εντελώς ανούσιες...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom