• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γιατί παντρεύεστε;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εισαι απο τις ελάχιστες "τυχερές" εξαιρέσεις...
εγώ μίλησα για την πλειοψηφία!!
Και ομως. Δεν ημουν καμια εξαιρεση. Ολες μου οι φιλες ειχαν αναλογους γονεις. Καμια δεν ειχε πιεση να βρει τον καλο γαμπρο. Ολες μας ομως ειχαμε πιεση να φερνουμε καλους βαθμους και να περασουμε στο Πανεπιστημιο.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Και ομως. Δεν ημουν καμια εξαιρεση. Ολες μου οι φιλες ειχαν αναλογους γονεις. Καμια δεν ειχε πιεση να βρει τον καλο γαμπρο. Ολες μας ομως ειχαμε πιεση να φερνουμε καλους βαθμους και να περασουμε στο Πανεπιστημιο.
Ε τότε είχες καλές παρέες!!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
ρε typakia διαβασέ το ολόκληρο πρώτα....:cool:
να δείς που θα καταλήξω!!!
ρε σεις έχασα τους φακούς μου ...τους είδατε??
Το διαβασα βρε. Εκεινο που λεω ειναι πως δεν εχει σημασια ο γαμος, αλλα η διαδικασια και το ατυπο πρωτοκολλο που επιλεγουν οι περισσοτεροι.

Εγω παντως οποτε και αν παντρευτω (ουτε καιγομαι, ουτε αλλεργια με πιανει) ή θα 'χω καλεσμενους μονο οικογενεια και φιλους ή μονο τους κουμπαρους...
Γλεντι ομως θα κανω οπως και δηποτε, γιατι ειμαι σιγουρος πως θα περασω καλυτερα απο το να παω ενα ταξιδι...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Εγω παντως οποτε και αν παντρευτω (ουτε καιγομαι, ουτε αλλεργια με πιανει) ή θα 'χω καλεσμενους μονο οικογενεια και φιλους ή μονο τους κουμπαρους...
Γλεντι ομως θα κανω οπως και δηποτε, γιατι ειμαι σιγουρος πως θα περασω καλυτερα απο το να παω ενα ταξιδι...
λές???
ειναι και αυτο μια αποψη!!:rolleyes:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Μάλλον ήταν γενικότερη αυτή η άποψη εκείνη την εποχή...Την ίδια πίεση τράβηξα κι εγώ...πω πω τι θυμάμαι τώρα...σ΄εμένα είχε οριστεί και η ηλικία για το γάμο, στα 30 ήθελαν κι εγώ σαν καλό κορίτσι τους άκουσα και ήρθαν στην εκκλησία να υπογράψουν για το ανήλικο...:D τόσο πιστά ακολούθησα τις εντολές...;)
(κι είχαν δεδομένο ότι θα χωρίσω στα δυο χρόνια μένοντας μ΄ένα δυό κουτσούβελα...:D)
Χωρίς πλάκα τώρα...αν δεν έχετε διάθεση να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις (στερεότυπο είναι αυτό), αν δεν μπορείτε να υποτάξετε τους εγωϊσμούς και προπάντων αν δεν εκτιμάτε (και να το θυμίζετε στον εαυτό σας συνέχεια)τον άνθρωπο που είναι δίπλα σας...τότε καλύτερα μόνοι κι ας μην έχετε φορολογικές απαλλαγές :D
Τα της τελετής δεν τα σχολιάζω καν...το ζευγάρι κανονίζει ότι θέλει και ξεκινά τη ζωή του δοκιμάζοντας τις αντοχές του...αν τα σόγια εκατέρωθεν ζητούν και απαιτούν παράτες :D

Kleanthis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ροή.
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Γιατί τρως σήμερα αφού αύριο θα ξαναπεινάσεις;

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Το καλύτερο είναι να πας ταξίδι για να παντρευτευτείς!
Και να κάνεις εκεί το γλέντι!!
:clap:
Θα το έχω υπόψη μου την επόμενη φορά...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος