renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
ρε typakia διαβασέ το ολόκληρο πρώτα....Αλλ' αντ' αλλα... renata δεν ξυπνησες ακομα.
να δείς που θα καταλήξω!!!
ρε σεις έχασα τους φακούς μου ...τους είδατε??
ρε typakia διαβασέ το ολόκληρο πρώτα....Αλλ' αντ' αλλα... renata δεν ξυπνησες ακομα.
Και ομως. Δεν ημουν καμια εξαιρεση. Ολες μου οι φιλες ειχαν αναλογους γονεις. Καμια δεν ειχε πιεση να βρει τον καλο γαμπρο. Ολες μας ομως ειχαμε πιεση να φερνουμε καλους βαθμους και να περασουμε στο Πανεπιστημιο.Εισαι απο τις ελάχιστες "τυχερές" εξαιρέσεις...
εγώ μίλησα για την πλειοψηφία!!
Η συνέχεια του eat, pray, love... ΓΑΜΟΣ...ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!
Ε τότε είχες καλές παρέες!!!Και ομως. Δεν ημουν καμια εξαιρεση. Ολες μου οι φιλες ειχαν αναλογους γονεις. Καμια δεν ειχε πιεση να βρει τον καλο γαμπρο. Ολες μας ομως ειχαμε πιεση να φερνουμε καλους βαθμους και να περασουμε στο Πανεπιστημιο.
H Παπουανή έχει καμμιά σχέση με τον Πάπα?Πολυ θα ηθελα να δω τις γαμηλιες φωτογραφιες του GTS απο τον γαμο του με την Παπουανη.
Το διαβασα βρε. Εκεινο που λεω ειναι πως δεν εχει σημασια ο γαμος, αλλα η διαδικασια και το ατυπο πρωτοκολλο που επιλεγουν οι περισσοτεροι.ρε typakia διαβασέ το ολόκληρο πρώτα....
να δείς που θα καταλήξω!!!
ρε σεις έχασα τους φακούς μου ...τους είδατε??
λές???Εγω παντως οποτε και αν παντρευτω (ουτε καιγομαι, ουτε αλλεργια με πιανει) ή θα 'χω καλεσμενους μονο οικογενεια και φιλους ή μονο τους κουμπαρους...
Γλεντι ομως θα κανω οπως και δηποτε, γιατι ειμαι σιγουρος πως θα περασω καλυτερα απο το να παω ενα ταξιδι...
Μάλλον ήταν γενικότερη αυτή η άποψη εκείνη την εποχή...Την ίδια πίεση τράβηξα κι εγώ...πω πω τι θυμάμαι τώρα...σ΄εμένα είχε οριστεί και η ηλικία για το γάμο, στα 30 ήθελαν κι εγώ σαν καλό κορίτσι τους άκουσα και ήρθαν στην εκκλησία να υπογράψουν για το ανήλικο... τόσο πιστά ακολούθησα τις εντολές...Και ομως. Δεν ημουν καμια εξαιρεση. Ολες μου οι φιλες ειχαν αναλογους γονεις. Καμια δεν ειχε πιεση να βρει τον καλο γαμπρο. Ολες μας ομως ειχαμε πιεση να φερνουμε καλους βαθμους και να περασουμε στο Πανεπιστημιο.