• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γιατί παντρεύεστε;

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
μα δε θέλω σοβαρές απαντήσεις...

μόνο ο tripakias το πήρε στα σοβαρά...
μάλλον την έχει πατήσει και δεν το παραδέχεται...

ωχ ωχ σε βλέπω νεαρέ μου σε 10 χρονάκια να σε τυλίγει καμιά καταφερτζού και να μη ξέρεις απο που να φύγεις. σε βλέπω για γλέντι με 700 καλεσμένους (οι 670 απο το χωριό της), αρνιά, ρετσίνα και καραγκούνα και γαμήλιο ταξίδι στο χωριό της μαζί με τα πεθερικά σου και τα ενενήνταεπτά ξαδέρφια της... πολλοί ''ενάντια'' έτσι καταλήγουν

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
ή κουνάνε το κοντάρι της ηλεκτρικής σκούπας μπρος-πίσω, για να δούμε σε τι επίπεδα φτάνει ( ; )...

Αυτο ειναι σεξουαλικο υπονοουμενο;

και ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ το ΗΞΕΡΑ πως ήμουν ένας άλλος Einstein! απλά μέχρι τώρα δεν είχα την κατάλληλη επιβεβαίωση :clap::clap::clap:
Τωρα που την εχεις απο μενα εισαι αρχηγοπουλο...

Last edited by a moderator:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
1ον Εγω παντρευτηκα για πλακα-δεν το πιστευα οτι θα κρατουσε τοσο, αλλα διαψευστηκα.
2ον. Ισως κρατησε τοσο πολυ γιατι αλλαζει τις λαμπες και σκοτωνει τις κατσαριδες (το τελευταιο πολυ σημαντικο για μενα).
3ον Δεν μαγειρευει. Εγω παλι σπανιως. Συνηθως μονο εορτες και σκολες.
4ον Και εγω νιωθω ωρες ωρες αινσταιν αν και ουτε εγω μπορω να πιασω κατσαβιδι στα χερια μου. Εξ οσων γνωριζω δε ουτε ο Αινσταιν επιανε κατσαβιδι. Θεωρητικος φυσικος ηταν ο ανθρωπος-οχι υδραυλικος. Και ο αφεντης μου θεωρητικος φυσικος ειναι οποτε και δεν πιανει κατσαβιδι στα χερια του. Γι αυτο τον σκοπο εχουμε συνδρομη με μια τεχνικη εταιρεια που οταν παραστει αναγκη μας στελνει υδραυλικους, ηλεκρολογους κλπ
5ον Τοσα χαζα εξοδα κανουμε κατα καιρους, ακομη ενα αυτο του γαμου, ουτε θα μας καταστρεψει οικονομικα, ουτε και θα σωθουμε οικονομικα αν δε το κανουμε.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ξύπνησα!!
Οι άνθρωποι δεν πρέπει να παντρεύονται γιατι απλά ειναι πολυγαμικά οντα!
Αν παντρευτούν προκύπτουν και τα αντίστοιχα πρατράγουδα..
Ο γάμος ειναι ένας θεσμός που τον έχουν ορίσει απο τα πολύ παλιά χρόνια για να υπάρχει η κοινωνία υποτίθεται χωρίς τριγμούς..
Η εμπορευματοποίηση του θεσμού έχει εξευτελίσει και αυτόν τον ίδιο τον θεσμό!
Την ενωση και συμβίωση δύο ανθρώπων δεν μπορεί να την επισημοποιησει κανένας παπάς και κανένας δήμαρχος.. Η πραγματική ένωση επιτυγχάνεται με τον αμοιβαίο σεβασμό των δύο.
Ο κόσμος παντρεύεται γιατί.
απο τα γενοφάσκια η κάθε μάννα γαλουχει την κόρη να βρεί να παντρευτεί ένα καλό-ευκατάστατο νέο. αυτο το κάνει όνειρο η κόρη και το μόνο που σκέφτεται στην ζωή της ειναι να πραγματοποιήσει αυτό το όνειρο(της μάννας)
Τα καραγκιοζιλίκια του μυστηριου αφορούν ανθρώπους που στην ουσία σκέφτονται πολύ ρηχά...
Συμπέρασμα.
Αν θέλετε να παντρευτείτε,απλώς σεβαστείτε τον άνθρωπό σας!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ωχ ωχ σε βλέπω νεαρέ μου σε 10 χρονάκια να σε τυλίγει καμιά καταφερτζού και να μη ξέρεις απο που να φύγεις. σε βλέπω για γλέντι με 700 καλεσμένους (οι 670 απο το χωριό της), αρνιά, ρετσίνα και καραγκούνα και γαμήλιο ταξίδι στο χωριό της μαζί με τα πεθερικά σου και τα ενενήνταεπτά ξαδέρφια της... πολλοί ''ενάντια'' έτσι καταλήγουν
Αν τον ήξερες δεν θα τάλεγες...
Στο υπογράφω..:cool:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εγώ πάλι παντρεύτηκα για να γλυτώνω τα έξοδα του ηλεκτρολόγου, υδραυλικού κ.λ.π. :D Παρά που είναι οικονομολόγος ο άνθρωπος πιάνουν τα χέρια του και αυτό μέτρησε αρκετά !...
Και βέβαια αισθάνομαι Αϊνστάιν όταν πρόκειται για τα πλυντήρια...εκεί την καταβρίσκω γιατί είναι επιστημονικό το θέμα...:D

@ tripakia, δεν παίζεσαι...μ΄έστειλες αδιάβαστη :bleh::haha:

GTS

Member
Γεια σου Ρένα με τα ωραία σου!

Επίσης να προσθέσω στα περί τελετής, ότι αν η γυναίκα που αγαπώ θέλει ορθόδοξο γάμο, θα κάνω ορθόδοξο γάμο, ποσώς με ενδιαφέρει. Αν ήταν μουσουλμάνα θα παντρευόμουν σε τζαμί, αν ήταν εβραία σε συναγωγή, αν ήταν από τη Παπούα θα τη παντρευόμουν και γυμνός με μια κολοκύθα στα αχαμνά και κόκκαλα στα αυτιά αν το επιτάσει η ντόπια παράδοση. Μου είναι τελείως αδιάφορο.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η δικια μου η μανα (και ο πατερας) με γαλουχησε με την ιδεα οτι πρεπει να σπουδασω και μονο. Οποτε δε μου εμαθε ουτε να μαγειρευω, ουτε να ραβω ενα κουμπι η κανα στριφωμα, ουτε να σιγυριζω, ουτε να σιδερωνω. Τετοιες ασχολιες θα με απορροφουσαν απο το διαβασμα, οποτε τα εκανε ολα αυτη. Ο πατερας μου παλι δεν εκανε απολυτως τιποτε εντος της οικιας και αποτελεσε το προτυπο μου. (Αν ηξερα ποσο πολυ κουραζονταν και αγχωνοταν εκτος της οικιας ισως παλι να ειχα αλλο προτυπο).
Οταν ανακοινωσα οτι θα παντρευομουν οι γονεις επεσαν κατω ξεροι και εντρομοι. Τους ανετρεψα τις φαντασιωσεις που ειχαν οτι θα εκανα τον κοσμο να μεινει αναυδος λογω της επαγγλεματικης μου παρουσιας.
Αυτα τα αναφερω για να πω οτι δεν ισχυει παντα το στερεοτυπο των γονεων ετσι οπως το παρουσιαζει η Ρενατα. Και οι γονεις μου δεν ηταν τιποτε "προχω" γονεις, ουτε παιδια των λουλουδιων και των '60. Πρωτη μεταπολεμικη γενια ηταν.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Γεια σου Ρένα με τα ωραία σου!

Επίσης να προσθέσω στα περί τελετής, ότι αν η γυναίκα που αγαπώ θέλει ορθόδοξο γάμο, θα κάνω ορθόδοξο γάμο, ποσώς με ενδιαφέρει. Αν ήταν μουσουλμάνα θα παντρευόμουν σε τζαμί, αν ήταν εβραία σε συναγωγή, αν ήταν από τη Παπούα θα τη παντρευόμουν και γυμνός με μια κολοκύθα στα αχαμνά και κόκκαλα στα αυτιά αν το επιτάσει η ντόπια παράδοση. Μου είναι τελείως αδιάφορο.
Απαιχτος!!!!!!!!!!
γαμώ το σέ πρόλαβε άλλη!!!!:D

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Η δικια μου η μανα (και ο πατερας) με γαλουχησε με την ιδεα οτι πρεπει να σπουδασω και μονο. Οποτε δε μου εμαθε ουτε να μαγειρευω, ουτε να ραβω ενα κουμπι η κανα στριφωμα, ουτε να σιγυριζω, ουτε να σιδερωνω. Τετοιες ασχολιες θα με απορροφουσαν απο το διαβασμα, οποτε τα εκανε ολα αυτη. Ο πατερας μου παλι δεν εκανε απολυτως τιποτε εντος της οικιας και αποτελεσε το προτυπο μου. (Αν ηξερα ποσο πολυ κουραζονταν και αγχωνοταν εκτος της οικιας ισως παλι να ειχα αλλο προτυπο).
Οταν ανακοινωσα οτι θα παντρευομουν οι γονεις επεσαν κατω ξεροι και εντρομοι. Τους ανετρεψα τις φαντασιωσεις που ειχαν οτι θα εκανα τον κοσμο να μεινει αναυδος λογω της επαγγλεματικης μου παρουσιας.
Αυτα τα αναφερω για να πω οτι δεν ισχυει παντα το στερεοτυπο των γονεων ετσι οπως το παρουσιαζει η Ρενατα. Και οι γονεις μου δεν ηταν τιποτε "προχω" γονεις, ουτε παιδια των λουλουδιων και των '60. Πρωτη μεταπολεμικη γενια ηταν.
Εισαι απο τις ελάχιστες "τυχερές" εξαιρέσεις...
εγώ μίλησα για την πλειοψηφία!!
και μη μιλάς καθόλου!!! τέτοιον αφέντη πουχεις και εγώ μέσα!!!:D

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πολυ θα ηθελα να δω τις γαμηλιες φωτογραφιες του GTS απο τον γαμο του με την Παπουανη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom