• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γιατί παντρεύεστε;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ένας ενήλικος άντρας που δεν ξέρει να ταΐζει και να ξεσκατίζει τον εαυτό του, και μία γυναίκα που δεν ξέρει από ποια μεριά βιδώνει μια βίδα, εμπίπτουν εκ προοιμίου στην κατηγορία "IQ ραδικιού"
Στις κατηγοριες αυτες ανηκουν το 50+% των αντρων και το 90+% των γυναικων. Ας τους αυτους λοιπον στην κατηγορια του "IQ ραδικιου" και κρατα το προνομιο της κατηγοριας "IQ Einstein" για την παρτη σου.

Ξερεις καμμια φορα, για να κατατασσουμε ολοκληρες κατηγοριες ανθρωπων ( ή και μεμονωμενους) σε κλιμακα IQ, καλο θα ηταν να φροντισουμε να εχουμε καταταξει πρωτα των εαυτο μας.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Tι συζητάμε τώρα; Το ποιους θα καλέσει στο γάμο του κάποιος, αν του περισσεύουν χρήματα για δεξίωση κλπ είναι θέμα επιλογής του καθενός.
Εγώ δώδεκα ώρες μετά τη γαμήλια τελετή βρισκόμουν με τη σύζυγο στο αεροπλάνο για το γαμήλιο ταξίδι και επανήλθα μετά από δέκαπέντε μέρες περίπου.
Ούτε γλέντια και δεξιώσεις είχε.
Όποιος παρεξήγηθηκε (που δεν υπήρχε τέτοιος από τους ανθρώπους που πραγματικά εκτιμώ και με εκτιμούν), την επόμενη θα μπορούσε να πάει σουπερ μάρκετ για ξύδι.

panpan

Member
Γιατί παντρεύεστε;

Eγω την παντρευτηκα για τα λεφτα της και εκεινη για το υπεροχο κορμι μου
Ξέρετε ότι οι μισοί θα χωρίσετε;
Εγω ειμαι στους αλλους μισους
Αξίζει να χαλάσετε τόσα λεφτά για μια δεξίωση; Ξέρετε πόσα ταξίδια θα βγάζετε με αυτά τα χρήματα;
Τα πληρωσε ο κουμπαρος
Δεν είναι λίγο γελοία η όλη διαδικασία; Είτε θρησκευτικός είτε πολιτικός;
Μπα μια χαρα ηταν,το διασκεδασα τοσο που εκανα και απο τους δυο
Για πείτε και εσείς οι παντρεμένοι ή χωρισμένοι μπας και σώσετε κάνα άνθρωπο…
Βρες μια/ενα με προικα
Αν πάλι δε βάλετε μυαλό…
Γιατι ποιος το εχασε?

Απλά να σας ευχηθώ… και του χρόνου...
Χριστος Ανεστη και σε σενα

Υ.Γ.
Μην περιμενεις πολλες σοβαρες απαντησεις απλα ψαξε να βρεις τον
ανθρωπο σου

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία

Μην περιμενεις πολλες σοβαρες απαντησεις
μα δε θέλω σοβαρές απαντήσεις...

μόνο ο tripakias το πήρε στα σοβαρά...
μάλλον την έχει πατήσει και δεν το παραδέχεται...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
προσωπικα....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΕΥΡΑ: τι και αν οι μισοι χωριζουν...και ολοι πεθαινουμε...τι παει να πει αυτο; να μην ζησουμε; αν πεσεις στην παγιδα του "να κανεις οτι πρεπει" τοτε καληνυχτα....αν παντρευτεις επειδη πρεπει, κανεις γλεντι επειδη πρεπει, φωναξεις οσους πρεπει κλπ τοτε αστο καλυτερα...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ: εγω εκανα γλεντι με 50 ατομα....ισως και λιγοτερα. τα κανονισα ΟΛΑ με την γυναικα μου χωρις να πουμε τιποτα σε κανεναν. και 2-3 μηνες πριν το ειπαμε στους γονεις....μα μου δεν ειχε...ειχαμε κλεισει τα παντα, ειχαμε αποφασισει τα παντα και τελος....γκρινιαξαν, τσινισαν αλλα τελικα το φαγανε και μοκο....ετσι πρεπει....

μαζεψαμε και μερικα εξτρα λεφτα (πολλα δηλαδη για να ξοφλησουμε το ταξιδι), καναμε εντελως το κεφι μας, τους ποτισα ολους τεκιλα + μεσκαλινη που ειχα παρει το προηγουμενο καλοκαιρι απο το μεξικο, γιναν ολοι ΓΚΟΛ, φαγαμε και το σκουληκακι με την γυναικα μου απο μισο οπως λενε οι Μεξικανοι, και το αλλο πρωι με ενα καζανι κεφαλι (παρακαλουσα μην ξερασω στο αεροπλανο), ημουνα στο αεροδρομιο με ενα εισητηριο για Ταιτη....οποτε....

καλη φαση ο γαμος....και στα δικα σας....

happiness

Member
Επόμενο Ταξίδι
...τελικά δεν άργησε :)
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Κούβα
Στις κατηγοριες αυτες ανηκουν το 50+% των αντρων και το 90+% των γυναικων. Ας τους αυτους λοιπον στην κατηγορια του "IQ ραδικιου" και κρατα το προνομιο της κατηγοριας "IQ Einstein" για την παρτη σου.

Ξερεις καμμια φορα, για να κατατασσουμε ολοκληρες κατηγοριες ανθρωπων ( ή και μεμονωμενους) σε κλιμακα IQ, καλο θα ηταν να φροντισουμε να εχουμε καταταξει πρωτα των εαυτο μας.
Ε κοίτα... δεδομένου ότι υπάρχουν παιδικά παιχνίδια με τον "Μπομπ τον μαστοράκο" που περιλαμβάνουν κατσαβίδια και βίδες και τα οποία μπορούν να χειριστούν παιδιά κάτω των 6 χρονών, η κατάταξη του 90+% (!!! εντυπωσιακό ποσοστό) των γυναικών είναι εύκολη υπόθεση.
Στο 50+% των αντρών όντως η κατάταξή μου ίσως ήταν λίγο αυθαίρετη. Είναι λίγο πιο δύσκολο να αποδειχτεί αυτό. Θα πρέπει να μετρήσουμε την εγκεφαλική δραστηριότητα διαφόρων ατόμων την ώρα που ακολουθούν μία λίστα με οδηγίες (συνταγή), ή κουνάνε το κοντάρι της ηλεκτρικής σκούπας μπρος-πίσω, για να δούμε σε τι επίπεδα φτάνει (κοντά στα επίπεδα Einstein φαντάζομαι) και εν συνεχεία εάν είναι δυνατόν τα επίπεδα αυτά να "πιαστούν" από το συγκεκριμένο υποσύνολο του 50+%.

και ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ το ΗΞΕΡΑ πως ήμουν ένας άλλος Einstein! απλά μέχρι τώρα δεν είχα την κατάλληλη επιβεβαίωση :clap::clap::clap:

ΥΓ: και για να μην φεύγουμε από το θέμα μας.... ΔΕΝ ΠΑΤΡΕΥΟΜΑΙ ΛΕΜΜΕΕΕΕΕΕ!!!

.... εκτός αν θέλω να πάρω δάνειο ή επίδομα γάμου............

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom