pepakos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αργεντινή
Έκλεισα κ εγώ Μαρακές μια εβδομάδα τον Μάρτιο (Σάββατο με Σάββατο) 154€ πηγαινέλα flex... not bad!
Ναι μια χαρά.Από όσο έχω δει, είναι και θέμα προορισμού. Ιταλία πχ βρίσκω αρκετά καλές τιμές σε Νοέμβρη και Δεκέμβρη, τόσο που ψήθηκα πολύ για να κλείσω Βενετία.
4 βράδια αρκούν λέτε για μια καλή γεύση; Και με κάποια κοντινή μονοήμερη ενδεχομένως.
Ναι, πχ το να βρέχει συνέχεια μόνο ιδανικό δεν είναι αλλά από το να σκας και να στριμώχνεσαι σαν τη σαρδέλα προτιμώ να το ρισκάρω.Ναι μια χαρά.
Ο καιρός όχι ιδανικός, αλλά καλύτερος (για μένα) από τη σκασίλα του καλοκαιριού.
Και λιγότεροι τουρίστες φυσικά
Το θεμα του υπερτουρισμου ειναι πρωταρχικης σημασιας για τη Βενετια. Ναι πηγαινε οπωσδηποτε χειμωνα γιατι καλοκαιρι και με πολλη ζεστη δεν θα το ευχαριστηθεις αν σπρωχνεσαι στα αξιοθεατα.Από όσο έχω δει, είναι και θέμα προορισμού. Ιταλία πχ βρίσκω αρκετά καλές τιμές σε Νοέμβρη και Δεκέμβρη, τόσο που ψήθηκα πολύ για να κλείσω Βενετία.
4 βράδια αρκούν λέτε για μια καλή γεύση; Και με κάποια κοντινή μονοήμερη ενδεχομένως.
Eγω παλι αναβαθμισα απο Flex σε Comfort Flex πτηση του Μαρτιου πηγαινε ελα για Οσλο, γιατι κυριως θα χρειαζομουν επιπλεον αποσκευες, για 2 ατομα με 5 ευρω συνολικο κοστος.Είναι πολλές φορές αυτή η aegean απίστευτη. Κλεισμένο εισιτήριο flex από Δουβλίνο Αθήνα τον Οκτώβριο, βλέπω ότι τώρα με εκπτώσεις με 4€ παραπάνω γίνεται comfort flex γιατί και βαλίτσα πιθανόν θα χρειαστώ και καλύτερη θέση λόγω 4ωρου ταξιδιού θα προτιμούσα. Πάω αλλαγή κράτησης μου βγάζει +24€ έξτρα για αλλαγή σε comfort. Πάνω που λέω να τους πάρω να τους κραξω βλέπω ότι μια βδομάδα πριν με ίδια τελικη τιμή εισιτηρίου βγάζει +4€ έξτρα. Λέω θα το κάνω μεταφέρω μια βδομάδα πριν με 4€ χρέωση και ξαναμεταφερω πίσω στη μέρα που ήθελα δωρεάν και τα δύο εισιτήρια. Και φυσικά έγινε κανονικά. Τώρα ποιός ο λόγος να το κάνει αυτό;; Να μας κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα για αυτούς που δε θα το σκεφτούν δηλαδη. Ντροπή
Μα κι εγώ το ίδιο έκανα απλά δε με άφηνε με αυτή τη τιμή 4€ να το κάνω για την ίδια μέρα μου ζητούσε 24€ ενώ σε άλλες με ίδια τιμή με άφησε κανονικά και το ξαναμετέφερα δωρεάν τη μέρα που ήθελα όπως έγραψα. Κι εγώ για αποσκευές αλλά και για θέσης upfront να είναι πιο άνετος σε μεγάλα ταξίδια για 4€ σιγάEγω παλι αναβαθμισα απο Flex σε Comfort Flex πτηση του Μαρτιου πηγαινε ελα για Οσλο, γιατι κυριως θα χρειαζομουν επιπλεον αποσκευες, για 2 ατομα με 5 ευρω συνολικο κοστος.
Παρολα αυτα οι πτησεις που εχω κλεισει για καλοκαιρι προς Ριγα και επιστροφη απο Ελσινκι, για αναλογη αναβαθμιση ζηταει επιπλεον 52€.
Παντως εγω δεν ξερω αν θα τολμουσα να τα μεταφερω σε αλλη ημερομηνια. Γιατι θα ''φοβομουν'' τι θα ζητουσε μετα.Μα κι εγώ το ίδιο έκανα απλά δε με άφηνε με αυτή τη τιμή 4€ να το κάνω για την ίδια μέρα μου ζητούσε 24€ ενώ σε άλλες με ίδια τιμή με άφησε κανονικά και το ξαναμετέφερα δωρεάν τη μέρα που ήθελα όπως έγραψα. Κι εγώ για αποσκευές αλλά και για θέσης upfront να είναι πιο άνετος σε μεγάλα ταξίδια για 4€ σιγά
... να σε έχω στην γέφυρα να κάνεις προσέγγιση ή είσοδο στο Porto Marghera (το εμπορικό λιμάνι της Βενετίας) να δεις μαγεία !Η Βενετία έχει άλλη μαγεία τον χειμώνα, ιδίως αν πέσεις και σε ομίχλη που είναι συχνό φαινόμενο.
Δε το σκέφτηκα σαν ρίσκο γιατί κατάλαβα ότι επίτηδες το έχουν κάνει. Όταν το εισιτήριο έκανε 100€ (έλεγξα ότι είχε και πολλές θέσεις σε αυτή τη τιμή) και εγώ είχα βγάλει με 96€ και πας σε ένα σωρό άλλες ημερομηνιες και σου βγάζει τη διαφορά 4€ ενώ την ίδια μέρα 24€ ψιλιάζεσαι τη μπινιά.Παντως εγω δεν ξερω αν θα τολμουσα να τα μεταφερω σε αλλη ημερομηνια. Γιατι θα ''φοβομουν'' τι θα ζητουσε μετα.
Παλι καλα ζητουσε 4€. Ηταν απλα δυσλειτουργια του συστηματος μαλλον.
Παντως ωραια το χειριστηκες.