Grtraveler
Member
Δεν έχω δει κάτι …..Παιδιά καμία προσφορά παίζει αυτόν τον καιρό;
Δεν έχω δει κάτι …..Παιδιά καμία προσφορά παίζει αυτόν τον καιρό;
μέσα στο καλοκαίρι δε συνηθίζει, συνήθως κάνει προς τα τέλη Αυγούστου προσφορά για όλο το χειμώναΠαιδιά καμία προσφορά παίζει αυτόν τον καιρό;
Πριν κανένα διβδόμαδο είχε -25% με έναν κωδικό που διαφήμιζε στο site, τώρα δεν νομίζω.Παιδιά καμία προσφορά παίζει αυτόν τον καιρό;
Αν έχεις λάβει την προσφορά με email, 50€ έκπτωση επί του ναύλου για κρατήσεις έως και 03/07/2024.Παιδιά καμία προσφορά παίζει αυτόν τον καιρό;
ή 30€ για άλλους.Αν έχεις λάβει την προσφορά με email, 50€ έκπτωση επί του ναύλου για κρατήσεις έως και 03/07/2024.
Αν θυμάμαι κάλα, όλο και κάτι παίζει αρχές Αυγούστου πριν το μεγάλο πανηγύρι τέλη του μήνα.Παιδιά καμία προσφορά παίζει αυτόν τον καιρό;
Ε δε θα είχες μάθει αν είχε βγάλει προσφορά;; Λες να το κράταγαν κρυφό. Συνήθως προς τα τέλη Αυγούστου βγάζει τη σημερινή προσφορά και εγώ περιμένω που θέλω κάτι για Δεκέμβρη. Βέβαια 28η νομίζω ότι είναι πολύ αργά να βρείς προσφορά και κατά 99% η περίοδος γύρω από 28η θα είναι εκτός αν και συνήθως είναι από 1/11 ως Μάρτιο η προσφοράΕχουμε καμία προσφορά? Για ταξίδι 28 οκτωβρίου.
είπα μήπως δεν είδα κάτι....Ε δε θα είχες μάθει αν είχε βγάλει προσφορά;; Λες να το κράταγαν κρυφό. Συνήθως προς τα τέλη Αυγούστου βγάζει τη σημερινή προσφορά και εγώ περιμένω που θέλω κάτι για Δεκέμβρη. Βέβαια 28η νομίζω ότι είναι πολύ αργά να βρείς προσφορά και κατά 99% η περίοδος γύρω από 28η θα είναι εκτός αν και συνήθως είναι από 1/11 ως Μάρτιο η προσφορά