babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Όλα τα "Φ" σκίζουν!
Ασε μας μωρε με το κωλόπουλο. Τα κόκκαλά του χειρότερα κι απ' του ψαριού, ένα σωρό και ψιλούτσικα!Δοκιμασε φασιανο. Απο τα ωραιοτερα πτηνα.
Ε, αυτό είναι είδηση!Α, και η σουπα κολοκυθα δεν μ'αρεσει.
Ξεκίνα από κότα.Πως τρώτε βρε παιδιά πουλιά;
Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη φιλαράκι,χαχαχαχα.Ξεκίνα από κότα.
Δεν θα 'σαι καλα. Σιγα μη βαλει η πεθερα μου φαγητο με κοκαλα στο πιατο της. Filet de faisan αγαπητη, οχι αυτο που εχεις στο κοτετσι σου να το ξεπουπουλιασεις και να βαλεις στο φουρνο.Ασε μας μωρε με το κωλόπουλο. Τα κόκκαλά του χειρότερα κι απ' του ψαριού, ένα σωρό και ψιλούτσικα!
Κατω απο τη ζωνη ειναι το δικο σου το πουλι που το δινεις να το φανε αλλες. Που απορεις κιολας πως τρωγονται τα πουλια...Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη φιλαράκι,χαχαχαχα.
Α να χαθείς σαχλέ!Κατω απο τη ζωνη ειναι το δικο σου το πουλι που το δινεις να το φανε αλλες. Που απορεις κιολας πως τρωγονται τα πουλια...
Α ναι, ξέχασα πως έχεις μπλέξει με τη high society... Το πουλί (μαγειρευτό κατσαρόλας) που έφαγα εγώ πάντως ήταν κυνήγι (σιγά μην έχω και αχυρώνα ).Δεν θα 'σαι καλα. Σιγα μη βαλει η πεθερα μου φαγητο με κοκαλα στο πιατο της. Filet de faisan αγαπητη, οχι αυτο που εχεις στο κοτετσι σου να το ξεπουπουλιασεις και να βαλεις στο φουρνο.