tatooine
Member
- Μηνύματα
- 2.433
- Likes
- 10.349
Έχω μονό 35.694 φωτό.
Θα τις ανεβάσω.
Θα τις ανεβάσω.
Last edited:
Εξυπακούεται ότι δεν επιτελώ κάποιο έργο για την κοινωνία αλλά από φίλους που έχω σε Αγγλία και Αμερική ξέρω ότι παίρνουν πολλές κρατικές επιχορηγήσεις και μερικοί έχουν αναγνωριστεί κιόλας και δεν μιλάω για κλασσικά παραδείγματα οπως ο Taylor Demonbreun και την Cassandra De Pecol που πλέον κατέχουν τα ρεκόρ Γκίνες, μιλάω για απλούς ανθρώπους που όταν συμπλήρωσαν έναν μεγάλο αριθμό ταξιδιών βραβεύτηκαν από τις κοινότητες τους μέσω κρατικών κονδυλίων, εκτός και αν μου τα παραφουσκωσαν και μου είπαν ψεματα. Τα ταξίδια παρεπιπτόντως δεν είναι χόμπι ή ψυχαγωγία όπως τα θεωρούσαν παλιά, για μένα ειναι είναι βασική ανθρώπινη ανάγκη και θεωρώ τον εαυτό μου σαν έναν άτυπο πρέσβη της Ελλάδας όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό ειδικά σε χώρες του τρίτου κόσμου. Επίσης έχω φιλοξενήσει πολλούς φίλους που έχω γνωρίσει εκει. Αλλά όπως έγραψα σε προηγούμενη ανάρτηση μάλλον ήταν λάθος να απευθυνθώ σε αυτό το φόρουμ για μια τέτοια ιδέα επιχορήγησης οπότε κατεβάστε την ανάρτηση για να τελειώνουμε.Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι επιτελείς κάποιο έργο στην κοινωνία για να ζητάς και κρατική επιχορήγηση για τα ταξίδια σου, δλδ για το χόμπι σου και την ψυχαγωγία σου; Απάντησε μας. Είναι απλή η ερώτηση.
Καποιοι ντρεπονται να πουνε οτι τα πληρωνει ο Sugar Daddy η η Sugar Mommy.Εξυπακούεται ότι δεν επιτελώ κάποιο έργο για την κοινωνία αλλά από φίλους που έχω σε Αγγλία και Αμερική ξέρω ότι παίρνουν πολλές κρατικές επιχορηγήσεις και μερικοί έχουν αναγνωριστεί κιόλας και δεν μιλάω για κλασσικά παραδείγματα οπως ο Taylor Demonbreun και την Cassandra De Pecol που πλέον κατέχουν τα ρεκόρ Γκίνες, μιλάω για απλούς ανθρώπους που όταν συμπλήρωσαν έναν μεγάλο αριθμό ταξιδιών βραβεύτηκαν από τις κοινότητες τους μέσω κρατικών κονδυλίων, εκτός και αν μου τα παραφουσκωσαν και μου είπαν ψεματα.
Φυσικά. Με τους Τούρκους μπορείς πλέον.Τι να κάνω, να πάω ΠΣΚ Αυστραλία που το έχω και όνειρο;
Καλά ταξίδια . [/QUOTE said:Και καλα κρασια θα προσεθετα εγω
Δεν ξέρω για πόσο παλιά αναφέρεσαι αλλά επι εποχή Μαγγελάνου οι θαλασσοπόροι έπερναν κρατικά κονδύλια για την εξερεύνηση νέων τόπων, άγνωστων εκείνη τη εποχή, με σκοπό να επελθουν κέρδη/αποικίες και δόξα στη χώρα τους. Σήμερα που έχει ανακαλυφθεί κάθε σπιθαμή πάνω σε αυτόν τον πλανήτη χρήματα για να κάνεις τα ταξίδια σου θα σου δώσει είτε η ίδια σου η τσέπη, είτε οι συγγενείς σου, είτε και κάποιοι χορηγοί αν το δουλεύεις καλά το "εργάκι". Γιατί τα ταξίδια σήμερα είναι ψυχαγωγία (βασική ανάγκη του ανθρώπου τη σημερον ημέρα...) και τίποτα παραπάνω.Τα ταξίδια παρεπιπτόντως δεν είναι χόμπι ή ψυχαγωγία όπως τα θεωρούσαν παλιά,
Υπάρχούν πολλοί σαν εσένα που νομίζουν οτι κάνουν κάτι σπουδαίο, όχι μόνο για τον εαυτό τους αλλά και για τους άλλους, με το να ταξιδεύουν. Μάλιστα είναι τόσο πολλοί αυτοί που έχουν άποψη και γι αυτό ταξιδεύουν (ενω οι υπόλοιποι δεν έχουμε άποψη) και άλλοι τόσοι που ταξιδεύουν με καποιο συγκεκριμενο τρόπο ντεμεκ και νομίζουν οτι ξεχωρίζουν απο τους άλλους ανθρώπους, που πλέον έχετε γίνει τόσοι πολλοί ώστε δεν σας δίνει κανένας σημασία. Αυτό για τις χώρες του τρίτου κόσμου απλά το προσπερνάω...και θεωρώ τον εαυτό μου σαν έναν άτυπο πρέσβη της Ελλάδας όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό ειδικά σε χώρες του τρίτου κόσμου.