Βράβευση των συχνών ταξιδευτών.

mariadimi

Member
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι επιτελείς κάποιο έργο στην κοινωνία για να ζητάς και κρατική επιχορήγηση για τα ταξίδια σου, δλδ για το χόμπι σου και την ψυχαγωγία σου; Απάντησε μας. Είναι απλή η ερώτηση.
Εξυπακούεται ότι δεν επιτελώ κάποιο έργο για την κοινωνία αλλά από φίλους που έχω σε Αγγλία και Αμερική ξέρω ότι παίρνουν πολλές κρατικές επιχορηγήσεις και μερικοί έχουν αναγνωριστεί κιόλας και δεν μιλάω για κλασσικά παραδείγματα οπως ο Taylor Demonbreun και την Cassandra De Pecol που πλέον κατέχουν τα ρεκόρ Γκίνες, μιλάω για απλούς ανθρώπους που όταν συμπλήρωσαν έναν μεγάλο αριθμό ταξιδιών βραβεύτηκαν από τις κοινότητες τους μέσω κρατικών κονδυλίων, εκτός και αν μου τα παραφουσκωσαν και μου είπαν ψεματα. Τα ταξίδια παρεπιπτόντως δεν είναι χόμπι ή ψυχαγωγία όπως τα θεωρούσαν παλιά, για μένα ειναι είναι βασική ανθρώπινη ανάγκη και θεωρώ τον εαυτό μου σαν έναν άτυπο πρέσβη της Ελλάδας όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό ειδικά σε χώρες του τρίτου κόσμου. Επίσης έχω φιλοξενήσει πολλούς φίλους που έχω γνωρίσει εκει. Αλλά όπως έγραψα σε προηγούμενη ανάρτηση μάλλον ήταν λάθος να απευθυνθώ σε αυτό το φόρουμ για μια τέτοια ιδέα επιχορήγησης οπότε κατεβάστε την ανάρτηση για να τελειώνουμε.

mariadimi

Member
Εντάξει παιδιά, επίπεδο σχολιαστών Πρώτου Θέματος. Καλά ταξίδια σας εύχομαι και δεν τα ξαναλέμε.

paefstra

Member
Εξυπακούεται ότι δεν επιτελώ κάποιο έργο για την κοινωνία αλλά από φίλους που έχω σε Αγγλία και Αμερική ξέρω ότι παίρνουν πολλές κρατικές επιχορηγήσεις και μερικοί έχουν αναγνωριστεί κιόλας και δεν μιλάω για κλασσικά παραδείγματα οπως ο Taylor Demonbreun και την Cassandra De Pecol που πλέον κατέχουν τα ρεκόρ Γκίνες, μιλάω για απλούς ανθρώπους που όταν συμπλήρωσαν έναν μεγάλο αριθμό ταξιδιών βραβεύτηκαν από τις κοινότητες τους μέσω κρατικών κονδυλίων, εκτός και αν μου τα παραφουσκωσαν και μου είπαν ψεματα.
Καποιοι ντρεπονται να πουνε οτι τα πληρωνει ο Sugar Daddy η η Sugar Mommy.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Οι περισσότεροι απλά "χομπίστες" είμαστε, που στον ελεύθερο χρόνο ονειρευόμαστε / σχεδιάζουμε / υλοποιούμε ταξίδια. Δεν διαφέρουμε σε κάτι με τους γκατζετάκηδες που συμμετέχουν σε κάποιο forum τεχνολογίας, τους αυτοκινητάκηδες σε ένα forum αυτοκινήτων ή τους σινεφίλ σε ένα forum για ταινίες. Και παραπάνω χρήματα να είχαμε, εμείς οι μισθωτοί δεν θα είχαμε άδειες για να τα χαρούμε. Τι να κάνω, να πάω ΠΣΚ Αυστραλία που το έχω και όνειρο;

tatooine

Member
Τι να κάνω, να πάω ΠΣΚ Αυστραλία που το έχω και όνειρο;
Φυσικά. Με τους Τούρκους μπορείς πλέον.
Με 150Κ μίλια και 1100 εύρω πας πίνεις καφεδάκι και επιστρέφεις έτοιμος φρέσκος για δουλειά τη δεύτερα. Και δεν θα σε πιστεύει κανένας. 🤣🤣🤣

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
?
"βράβευση μπορεί να ακούγεται υπερβολική. Όμως θα μπορούσαν να εφαρμοστούν κάποιες φοροελαφρύνσεις για άτομα που ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό. Εκτός των εξόδων που καλουμαστε να καλύπτουμε για τα υποχρεωτικά ταξίδια στο εσωτερικό όπως τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και τα τριήμερα, έχουμε να πληρώνουμε και εκατό αλλά χαράτσια. Το Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» αφορά άτομα με χαμηλά εισοδήματα για την ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού και το αποτέλεσμα είναι να ταξιδεύουμε εκτός Ελλάδος το πολύ δυο με τρεις φορές τον χρόνο.
Αλλά τι να περιμένεις από μια κυβέρνηση που δεν ίδρωσε το αυτί της από μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις όπως για τα Τέμπη.
Ίσως πρέπει να ιδρυθεί μια οργάνωση για τα δικαιώματα μας. Εσείς τι λέτε;"

Λέμε πως αν αυτά είναι ενδεικτικά των απόψεων και νοοτροπίας σου, καταλαβαίνουμε τι είδους "Πρέσβης " της χώρας στο εξωτερικό είσαι .
Να μας συγχωρείς που δεν είμαστε του επιπέδου και της κουλτούρας σου.
Καλά ταξίδια .

chrisbd

Member
Κατι θελετε να πειτε και δεν το λετε σωστά μαλλον... Να σας επιβραβευσουν και μαλιστα οικονομικά, που ταξιδευετε πολύ στο εξωτερικο, σε μια χωρα που εχουμε ενα ποσοστο κατω απο το οριο της φτωχειας και ζει με επιδοματα το θεωρειτε λογικό; Αμα γινεται αυτο καπου αλλου τοτε σε λαθος χωρα γεννηθηκαμε..

Μπορει καποιος μεσα απο τα ταξιδια να κανει εκπομπες οπως πολλοι μεσω youtube και να αυξησει τα εσοδα του για απομενα ταξιδια.. Αλλα να σε πληρωνει το κρατος για αυτο ειναι ανηκουστο.. Και ενας που βγαινει καθε βραδυ ταβερνες μπουζουκια θεατρα κινηματογραφο γιατι να μη ζητησει το ιδιο αφου ενισχυει και την εγχωρια οικονομια..

annoula

Member
Οπως είχε πει τις προάλλες η @varioAthens το forum ειναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Οπότε να μην απορούμε που αυτά που βλέπουμε στις δουλειές μας, στις βόλτες, στα ταξίδια, στις παρέες υπάρχουν και εδώ. Οι ίδιοι τύποι ειναι που σου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι και σε κάνουν να θες να πιεις τρεις ρακές. Εξάλλου, πριν από ολους εμάς είχε ηδη πει ο Αινστάιν για πράγματα που είναι απέραντα και δεν αναφέρομαι στο σύμπαν.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Τα ταξίδια παρεπιπτόντως δεν είναι χόμπι ή ψυχαγωγία όπως τα θεωρούσαν παλιά,
Δεν ξέρω για πόσο παλιά αναφέρεσαι αλλά επι εποχή Μαγγελάνου οι θαλασσοπόροι έπερναν κρατικά κονδύλια για την εξερεύνηση νέων τόπων, άγνωστων εκείνη τη εποχή, με σκοπό να επελθουν κέρδη/αποικίες και δόξα στη χώρα τους. Σήμερα που έχει ανακαλυφθεί κάθε σπιθαμή πάνω σε αυτόν τον πλανήτη χρήματα για να κάνεις τα ταξίδια σου θα σου δώσει είτε η ίδια σου η τσέπη, είτε οι συγγενείς σου, είτε και κάποιοι χορηγοί αν το δουλεύεις καλά το "εργάκι". Γιατί τα ταξίδια σήμερα είναι ψυχαγωγία (βασική ανάγκη του ανθρώπου τη σημερον ημέρα...) και τίποτα παραπάνω.

και θεωρώ τον εαυτό μου σαν έναν άτυπο πρέσβη της Ελλάδας όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό ειδικά σε χώρες του τρίτου κόσμου.
Υπάρχούν πολλοί σαν εσένα που νομίζουν οτι κάνουν κάτι σπουδαίο, όχι μόνο για τον εαυτό τους αλλά και για τους άλλους, με το να ταξιδεύουν. Μάλιστα είναι τόσο πολλοί αυτοί που έχουν άποψη και γι αυτό ταξιδεύουν (ενω οι υπόλοιποι δεν έχουμε άποψη) και άλλοι τόσοι που ταξιδεύουν με καποιο συγκεκριμενο τρόπο ντεμεκ και νομίζουν οτι ξεχωρίζουν απο τους άλλους ανθρώπους, που πλέον έχετε γίνει τόσοι πολλοί ώστε δεν σας δίνει κανένας σημασία. Αυτό για τις χώρες του τρίτου κόσμου απλά το προσπερνάω...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.956
Μέλη
39.659
Νεότερο μέλος
Grvardal

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom