Βράβευση των συχνών ταξιδευτών.

mariadimi

Member
Επειδή πολλοί με χαρακτηρίζουν τρολ μάλλον παρεξήγησαν το νόημα της ανάρτησης μου. Ειλικρινά δεν περίμενα τόσο έντονες και αρνητικές αντιδράσεις από άτομα που τους αρέσουν τα ταξίδια αλλά ζουν σε μια χώρα που τα μισά τους τα τρώει η κυβέρνηση. Και όχι δεν είμαι τρολ ούτε ανήκω σε αυτή την συνομοταξία ανθρώπων Αλίμονο κάθε φορά που θέλουμε να εκφράσουμε μια άποψη να μας χαρακτηρίζουν έτσι . Όταν εννοώ βράβευση εννοώ μια αναγνώριση έστω μια τιμητική πλακέτα και κάποιες μειώσεις εξόδων ειδικά για ταξίδια στο εξωτερικό. Η ουσία είναι να φτιαχτεί μια οργάνωση που να προωθήσει κάτι τέτοιο όπως έχουν φτιαχτεί ανάλογες και στο εξωτερικό. φωνή βοώντος εν τη ερήμω είμαι τελικά και μετάνιωσα και για την πρόταση που έκανα. Συγνώμη.

mariadimi

Member
Εντάξει το τρολάρισμα είναι ξεκάθαρο και δεν προσπαθεί καν να το κρύψει.
Αν όσοι έχουμε πάει σε πάνω από 30χώρες παίρναμε βραβεία,οι περισσότεροι στο φόρουμ βραβευμένοι θα ήμασταν.

Εμείς πάλι δεν πάμε να εμπνεύσουμε κανένα μέσω των σόσιαλ.Δεν ανεβάζουμε ούτε το 1/10 των ταξιδιών μας. Μιλούσα πρόσφατα με φίλο που είχε αλλάξει τη φωτό προφίλ του"Πού είσαι πάλι ρε;Πάλι σε παγωμένα μέρη πήγες;"
"Έλα από εκείνο το ταξιδάκι στην Αλάσκα το παλιό είναι η φωτό,σιγά"...

Έχει κάνει πολλές εκατοντάδες ταξίδια,ελάχιστα ποστάρει στα σόσιαλ...
Μιλάμε ούτε από 1 στα 100 ταξίδια στατιστικά δεν έχει ανεβάζει φωτό ο άνθρωπος.

Όσο για χαράτσια πιο πολύ σκέφτομαι ζευγάρι γνωστών μου με 6 παιδιά που πληρώνουν...
Τώρα που το σκέφτομαι αυτοί θα μπορούσαν να βραβευτούν. :cool: Κι εμείς σε ταξίδι τους γνωρίσαμε και μόνο που ταξιδεύουν με τόσα παιδιά,άθλος είναι...
Εντάξει το τρολάρισμα είναι ξεκάθαρο και δεν προσπαθεί καν να το κρύψει.
Αν όσοι έχουμε πάει σε πάνω από 30χώρες παίρναμε βραβεία,οι περισσότεροι στο φόρουμ βραβευμένοι θα ήμασταν.

Εμείς πάλι δεν πάμε να εμπνεύσουμε κανένα μέσω των σόσιαλ.Δεν ανεβάζουμε ούτε το 1/10 των ταξιδιών μας. Μιλούσα πρόσφατα με φίλο που είχε αλλάξει τη φωτό προφίλ του"Πού είσαι πάλι ρε;Πάλι σε παγωμένα μέρη πήγες;"
"Έλα από εκείνο το ταξιδάκι στην Αλάσκα το παλιό είναι η φωτό,σιγά"...

Έχει κάνει πολλές εκατοντάδες ταξίδια,ελάχιστα ποστάρει στα σόσιαλ...
Μιλάμε ούτε από 1 στα 100 ταξίδια στατιστικά δεν έχει ανεβάζει φωτό ο άνθρωπος.

Όσο για χαράτσια πιο πολύ σκέφτομαι ζευγάρι γνωστών μου με 6 παιδιά που πληρώνουν...
Τώρα που το σκέφτομαι αυτοί θα μπορούσαν να βραβευτούν. :cool: Κι εμείς σε ταξίδι τους γνωρίσαμε και μόνο που ταξιδεύουν με τόσα παιδιά,άθλος είναι...
Το να με χαρακτηρίζετε τρολ το θεωρώ προσβολή για μια πρόταση που έκανα, το ίδιο θα μπορούσα να ισχυριστώ και εγώ από τα γραφόμενα σας. Το ότι δεν θέλετε να εμπνευσετε κανέναν και ανεβάζετε μονο το 1/10 των φωτογραφιών το θεωρώ υποκρισία ας μην ανεβάζετε καθόλου φωτογραφίες και ας κρατούσατε τις αναμνήσεις σας προσωπικές. Το τι κάνουν οι φίλοι σας πάλι δεν με αφορά, εν ολίγοις μάλλον έκανα τεράστιο λάθος που έκανα τον κόπο να γράψω κάτι τέτοιο και έπεσαν πάνω μου άτομα σαν εσας σαν τα κοράκια να με φάνε.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Όταν εννοώ βράβευση εννοώ μια αναγνώριση έστω μια τιμητική πλακέτα και κάποιες μειώσεις εξόδων ειδικά για ταξίδια στο εξωτερικό.
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι επιτελείς κάποιο έργο στην κοινωνία για να ζητάς και κρατική επιχορήγηση για τα ταξίδια σου, δλδ για το χόμπι σου και την ψυχαγωγία σου; Απάντησε μας. Είναι απλή η ερώτηση.

varioAthens

Member
Απο το φορουμ αυτο εχω εμπνευστει απειρα ταξιδια για προορισμους που δεν ηξερα καν. Αρα ακυρο αυτο που λες περι εμπνευσης. Αυτο που μαλλον συγχεεις ειναι οτι εδω δεν ειναι ινσταγκραμ που με το προσχημα της "εμπνευσης" ο καθενας ζηταει απο πληρωμενα εστιατορια και ταξιδια μεχρι καλλυνικα και ρουχα... εδω μεσα δεν επικρατει η νοοτροπια του τζαμπα αλλα η νοοτροπια του "ταξιδευειν". Οποτε μαλλον ΝΑΙ τεραστιο λαθος που μας εκανες την τιμη να γραψεις.

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
@mariadimi μην τους ακούς. Και επειδή όντως δε βγάζεις άκρη με αυτή την κυβέρνηση ("πόσα πια να φτιαξ' ου Μητσοτάκς") σε παραπέμπω εδώ

Θα βρεις τους κατάλληλους Υπουργούς, Υφυπουργούς, να απευθύνεις το δίκαιο αίτημα για καμιά πλακέτα και εννοείται για κάποια άμεση φοροελάφρυνση.

Λογικά αυτά τα θέματα είναι ευθύνης @psilos3 (έχω μοιράσει τα Υπουργεία κατόπιν ωρίμου σκέψεως) ο οποίος με αίσθημα ευθύνης θεωρώ ότι θα δώσει λύση (εκτός και δεν είσαι δικιά μας αλλά με τους "άλλους") σε ένα πρόβλημα που δυστυχώς χρονίζει, και πολύ σωστά το έθιξες. Ως Υπουργός Τουρισμού πιστεύω θα δράσει άμεσα, και το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο (οκ δεν ταιριάζει αλλά εδώ θα κολλήσουμε?).

Τώρα, αν ο @panpan ως Υπουργός Οικονομικών, κρίνει ότι δεν υπάρχει μπάτζετ για πλακέτες, ε ας εξοικονομήσει από πουθενά αλλού. Όλο και κάποιο σχολείο, νοσοκομείο θα περισσεύει.

Και στο τέλος τέλος, έχω μοιράσει αρμοδιότητες ώστε να δίνετε λύσεις σε τέτοια καθημερινά προβλήματα. Δεν μπορώ να τρέχω για όλα. Ώχου!

paefstra

Member
κάποιες μειώσεις εξόδων ειδικά για ταξίδια στο εξωτερικό. Η ουσία είναι να φτιαχτεί μια οργάνωση που να προωθήσει κάτι τέτοιο όπως έχουν φτιαχτεί ανάλογες και στο εξωτερικό.
Ποια οργανωση στο εξωτερικο μειωνει τα εξοδα ταξιδιου?
Στην Ελλαδα εχουμε φοροδιαφυγη. Τι να τις κανουμε τις φοροελαφρυνσεις? Δουλεψτε μαυρα οπως ολοι οι αξιοσεβαστοι επιχειρηματιες.

alma

Member
Το να με χαρακτηρίζετε τρολ το θεωρώ προσβολή για μια πρόταση που έκανα, το ίδιο θα μπορούσα να ισχυριστώ και εγώ από τα γραφόμενα σας. Το ότι δεν θέλετε να εμπνευσετε κανέναν και ανεβάζετε μονο το 1/10 των φωτογραφιών το θεωρώ υποκρισία ας μην ανεβάζετε καθόλου φωτογραφίες και ας κρατούσατε τις αναμνήσεις σας προσωπικές. Το τι κάνουν οι φίλοι σας πάλι δεν με αφορά, εν ολίγοις μάλλον έκανα τεράστιο λάθος που έκανα τον κόπο να γράψω κάτι τέτοιο και έπεσαν πάνω μου άτομα σαν εσας σαν τα κοράκια να με φάνε.

Άλλη φορά θα σε ρωτάμε πόσες να ανεβάσουμε στον τοίχο μας για να μας πεις τι θεωρείς υποκρισία και τι έμπνευση.

Αν θεωρείς πως εμπνέεις στο είπαν , κάνε την ινφλουενσερ, γιατί εδώ στο φόρουμ δεν θεωρούμε πως όσοι έχουμε πάει σε πάνω από 30 χώρες, είμαστε για επιβράβευση.

alma

Member
@alma καλά σε είχα καταλάβει για επικίνδυνη :p
Από ανθρώπους σαν εμένα που έχω πάει σε πάνω από 30 χώρες και δεν ζητώ μια επιβράβευση τι να περιμένεις...
Άσε που πάω συχνά και στις ίδιες χώρες αντί να εμπνεύσω κανέναν να τις κάνει 100 τις χώρες...αίσχος πια...

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Από ανθρώπους σαν εμένα που έχω πάει σε πάνω από 30 χώρες και δεν ζητώ μια επιβράβευση τι να περιμένεις...
Άσε που πάω συχνά και στις ίδιες χώρες αντί να εμπνεύσω κανέναν να τις κάνει 100 τις χώρες...αίσχος πια...
Το χειρότερο είναι ότι σε έχω και κυβερνητικό εκπρόσωπο και δεν πρέπει να υποπίπτεις σε τέτοια ολισθήματα. Ίσως κάνω κάποιον ανασχηματισμό, δε ξέρω. Μου έχει δώσει κάποιες ιδέες ένας γνωστός μου, Κυριάκο τον λένε, δεν τον ξέρεις είναι από το χωριό.
Θα δω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.956
Μέλη
39.659
Νεότερο μέλος
Grvardal

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα