Βράβευση των συχνών ταξιδευτών.

tatooine

Member
Δεν ακολουθώ το παράδειγμα κανενός Δούση και Μπλέτσα, έχω αναγκαστεί να πουλήσω δυο ακίνητα για να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα όσον αφορά τα ληγμένα που αναφέρεσαι θα τα κόψω σε δύο εβδομάδες όταν θα βρίσκομαι Νέα Ζηλανδία. Bye bye.
Κάλα βρε κι εσύ υπερβάλεις τώρα. Από δω μέσα έχει πάει το μισό φόρουμ σε αυτά τα νησιά, και δεν πούλησαν ούτε παρτέρι.
Τι είναι, ένα τσιγάρο δρόμος.
(Κάλα ντάξει τώρα δεν μπορείς να καπνίσεις, άλλα κάποτε ήταν εφικτό).

maria91

Member
Δεν ακολουθώ το παράδειγμα κανενός Δούση και Μπλέτσα, έχω αναγκαστεί να πουλήσω δυο ακίνητα για να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα όσον αφορά τα ληγμένα που αναφέρεσαι θα τα κόψω σε δύο εβδομάδες όταν θα βρίσκομαι Νέα Ζηλανδία. Bye bye.
Τελεια!κ ο Δουσης αναγκαστηκε να κυρηξει πτωχευση στο περιοδικο του για να χει τωρα να γυριζει εκπομπες,να γινει χοτ κ να αρχιζουν να τον ξαναπληρωνουν...οποτε αφου γουσταρεις τα ταξιδια κ πουλας οτι θεωρεις περιττο για να τα πραγματοποιησεις ολο το παραληρημα τοση ωρα για πιο λογο????ολοι μας κατι θυσιαζουμε για να ταξιδευουμε,δε βρισκω γιατι εσυ εισαι η καλυτερη κ πρεπει να παρεις επιβραβευση!
Καλα να περασεις παρολο το φλεξ σου! :haha:

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Τι κερδίζει, επιχορήγηση; :haha:

Εγω σε θαυμαζω που το λες ανοιχτα γιατι αλλοι το κρυβουν.
Ποιος ο λόγος να το λενε. Το που βρίσκει ή δεν βρίσκει κάποιος τα χρήματα για ταξίδια δεν αφορά κανέναν! Το να πουλάνε φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες δημόσια και να δημιουργούν "πρότυπα" είναι κατακριτέο...

mariadimi

Member
Είπα κάτι σαν το Race Around th
Μα τι σχέση έχει το Race Across the World με το να δώσει κονδύλια ή επιχορηγήσεις το κράτος; Το Race Across the World είναι ένα reality show, που κολλάει το κράτος;
Δηλαδή αυτό είναι το παράδειγμα του " αλλά από φίλους που έχω σε Αγγλία και Αμερική ξέρω ότι παίρνουν πολλές κρατικές επιχορηγήσεις και μερικοί έχουν αναγνωριστεί κιόλας ";
Είπα κάτι σαν το Race Around thr World όχι αυτό καθαυτό.
Τελεια!κ ο Δουσης αναγκαστηκε να κυρηξει πτωχευση στο περιοδικο του για να χει τωρα να γυριζει εκπομπες,να γινει χοτ κ να αρχιζουν να τον ξαναπληρωνουν...οποτε αφου γουσταρεις τα ταξιδια κ πουλας οτι θεωρεις περιττο για να τα πραγματοποιησεις ολο το παραληρημα τοση ωρα για πιο λογο????ολοι μας κατι θυσιαζουμε για να ταξιδευουμε,δε βρισκω γιατι εσυ εισαι η καλυτερη κ πρεπει να παρεις επιβραβευση!
Καλα να περασεις παρολο το φλεξ σου! :haha:
Ο Δουσης και οι εκπομπές του με αφήνουν παγερά αδιάφορη και ξέρεις κάτι έχεις απόλυτο δίκιο, και γω δεν καταλαβαίνω γιατί έπεσα στην παγίδα να δημοσιεύσω κάτι τέτοιο σε ελληνικό φορουμ για ταξίδια αφού σε ξένα ποτέ δεν μου έτυχε τέτοια αντιμετωπιση.

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Είπα κάτι σαν το Race Around thr World όχι αυτό καθαυτό.
Ναι αλλά συνεχίζει να μην υπάρχει κάποιο παράδειγμα φίλων που πήραν κρατικές επιχορηγήσεις και πως έγινε αυτό.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Ναι αλλά συνεχίζει να μην υπάρχει κάποιο παράδειγμα φίλων που πήραν κρατικές επιχορηγήσεις και πως έγινε αυτό.
Θα είναι ριάλιτι της ΕΡΤ βρε! Ο νικητής θα παίρνει ζεστό κρατικό χρήμα! Παρουσιαστές το δίδυμο του reunion τώρα που μένουν άνεργοι. Δεν είναι κακή ιδέα τώρα που το σκέφτομαι. Ξεκινάω προετοιμασία.

poised

Member
Γράφω και σβήνω ώρα γιατί θα παρεξηγηθεί, αλλά το έχω πραγματική απορία και λέω να το ρίξω:

Αν μας φαίνεται παράλογο το κράτος να επιδοτεί αυτούς που τους κοστίζει πολύ σε χρόνο και σε χρήμα να κάνουν την καύλα τους γιατί δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό στο κοινωνικό σύνολο εκτός από αμφισβητούμενα πρότυπα και φαντασιακές συγκινήσεις, τότε γιατί επιδοτεί τους αθλητές;

chrisbd

Member
Για πεστε ιδεες.. αντι να δινουν χρηματα για να δειξεις το γουστο σου στα ρουχα (δεν θυμαμαι τιτλο) και μετα να βγαζουν νικητη να δινουν χρηματα για ταξιδια και να βλεπουν πως με καποια χρηματα καποιοι μπορουν να κανουν ταξιδια τι θα αποκομισουν τι θα δουν τι θα μαθουν..

paefstra

Member
Γράφω και σβήνω ώρα γιατί θα παρεξηγηθεί, αλλά το έχω πραγματική απορία και λέω να το ρίξω:

Αν μας φαίνεται παράλογο το κράτος να επιδοτεί αυτούς που τους κοστίζει πολύ σε χρόνο και σε χρήμα να κάνουν την καύλα τους γιατί δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό στο κοινωνικό σύνολο εκτός από αμφισβητούμενα πρότυπα και φαντασιακές συγκινήσεις, τότε γιατί επιδοτεί τους αθλητές;
Μονο αυτο? Το Erasmus ειναι αμφιλεγομενη δραση κατα τη γνωμη μου που κοστιζει υπερβολικα πολυ για αποτελεσματα που συνηθως ειναι ακατασχετη μπουρδολογια περι γνωριμιας με την Ευρωπαικη κουλτουρα (το λεω μετα γνωσεως που πηγα ως εκπαιδευτικος με ολα τα εξοδα πληρωμενα σε σεμιναριο που σημερα θα εβρισκα ο,τι εμαθα γκουγκλαροντας). Δεν επιδοτειται απο το κρατος αλλα απο Ευρωπαικα ταμεια αλλα και παλι ειναι καταλοιπο της προ ιντερνετικης δικτυωσης που επρεπε να πας δια ζωσης για να μαθεις κατι. Το ιδιο κατι αλλες φιεστες αδελφοποιησης και επικοινωνισς ευρωπαικων σχολειων που επιδοτειται δωρεαν πηγαινε ελα μαθητων και εκπαιδευτικων σε ευρωπαικες χωρες για να απορροφηθουν οι ευρωπαικοι ποροι.

mariadimi

Member
Δεν καταλαβαίνω προς τι θα βοηθούσε να σου φέρω παραδείγματα φίλων μου. Τι θες δηλαδή να σου πω ότι η Clare πήρε Travel grants και πήγε ταξίδι στην Ταϊλάνδη με σχεδόν μηδενικά έξοδα;;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.956
Μέλη
39.659
Νεότερο μέλος
Grvardal

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom