• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αυστρία Βοήθεια για Βιέννη

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
να πας από το αεροδρόμιο με το μετρό είναι 3.5 ευρώ..
να κάνεις την εβδομαδιαία κάρτα του μετρό είναι 14Ε και ισχύει από Δευτέρα μέχρι Κυριακή.
Πήγαμε Πρατισλάβα με 11Ε με το τρένο και πήγαμε και στα Κρέμς.
Το γλυκό τους δεν μου άρεσε αλλά έφαγα ωραία γλυκά στη πλατεία του αγίου Στεφάνου σε ένα ωραίο ζαχαροπλαστείο.
να πας να δεις το χρυσό άγαλμα του Στράους.
το Shonnbrun με το ζωολογικό κήπο (το Gold Ticket) τα άλογα και το Belvedere και η όπερα είναι τα πιο ωραία. μην τα χάσεις. αν έχεις χρόνο να πας και στα άλλα..

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
είχαμε πάει 28/8/2010-4/9/2010 και ειλικρινά είχαμε παγώσει...
μερικοί φίλοι που πήγαν Χριστούγεννα ενθουσιάστηκαν αλλά δεν είδαν τα μέρη που είδαμε εμείς. απλά απόλαυσαν το τοπίο.

rebellos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΝΝΗ
Δεν θα είναι και για πολύ περπάτημα μες στο χιόνι να υποθέσω... Εχω κλείσει εισιτήρια με 85 ευρώ πηγαινε ελα όμως..

ayreonliv

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΕΞΙΚΟ
Εγώ πάω 18 Σεπτεμβρίου και προβληματίζομαι τι ρούχα να πάρω...χειμωνιάτικα? όποιος έχει μια ιδέα για αυτή την εποχή ας δώσει τη συμβουλή του

papariskonst

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
Καλημέρα! Είναι καλή εποχή για Βιέννη μέσα Φεβρουαρίου ή τσάμπα πλήρωσα τα εισιτήρια και θα κάψω τον προορισμό;;
Χριστούγεννα απίστευτη ομορφιά. Όλα στολισμένα...και χιονισμένα.

Άλλα και Φεβρουάριο θα είμαι όμορφα γιατί η Βιέννη είναι all time...all season...

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
για τον Φεβρουάριο

ένα καλό μπουφάν (που να έχει μέσα ζακέτα) ένα πολλή καλό ζευγάρι μποτάκια, προσ θεού όχι σταράκια (έχω δει βούρλα που με μισό μέτρο περπάταγαν με σταράκια). το μποτάκι να το αγοράσεις μισό νούμερο μεγαλύτερο, έτσι ώστε να χωράει η χειμωνιάτικη κάλτσα μέσα

τα άλλα (σκουφάκι, γάντια κι κασκολ) είναι στην κρίση σου ;)

όσο για το Σεπτέμβρη

μπορεί την μέρα να κάνει κάνα 25 αλλά το βράδυ μπορεί να έχει κι 5 βαθμούς.
για καλό κι κακού πάρε μια ζακετούλα, μια ομπρέλα κι ένα φούτερ κι θα εισαι οκ :)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Δεν θα είναι και για πολύ περπάτημα μες στο χιόνι να υποθέσω... Εχω κλείσει εισιτήρια με 85 ευρώ πηγαινε ελα όμως..
Το κρύο της Βιέννης είναι υποφερτό. Ήμουν Χριστούγεννα εκεί,με χιόνι και -7 και είχα και την κόρη μου μαζί ( 6 ετών) μια χαρά ήταν.
Αλλά με ποια εταιρία πετάς τόσο οικονομικά και από ποιο αεροδρόμιο;

ayreonliv

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΕΞΙΚΟ
Eγώ είχα κλείσει με aegean προσφορά 180 ευρώ 2 άτομα με επιστροφή

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ