Σκέφτομαι να πάω κι εγώ μια ημερήσια εκδρομή στη Μπρατισλάβα. Πιστεύεις ότι αξίζει? Δηλαδή θα προλάβω να δω τίποτα απ την πόλη? Επίσης η μεταφορά από το σταθμό των τραίνων στο κέντρο της πόλης είναι εύκολη?να πας από το αεροδρόμιο με το μετρό είναι 3.5 ευρώ..
να κάνεις την εβδομαδιαία κάρτα του μετρό είναι 14Ε και ισχύει από Δευτέρα μέχρι Κυριακή.
Πήγαμε Πρατισλάβα με 11Ε με το τρένο και πήγαμε και στα Κρέμς.
Το γλυκό τους δεν μου άρεσε αλλά έφαγα ωραία γλυκά στη πλατεία του αγίου Στεφάνου σε ένα ωραίο ζαχαροπλαστείο.
να πας να δεις το χρυσό άγαλμα του Στράους.
το Shonnbrun με το ζωολογικό κήπο (το Gold Ticket) τα άλογα και το Belvedere και η όπερα είναι τα πιο ωραία. μην τα χάσεις. αν έχεις χρόνο να πας και στα άλλα..
Διάβασε και τις ιστορίες που έχουν γραφτεί με θέμα τη Μπρατισλάβα και θα απαντηθεί το ερώτημά σου!!Σκέφτομαι να πάω κι εγώ μια ημερήσια εκδρομή στη Μπρατισλάβα. Πιστεύεις ότι αξίζει? Δηλαδή θα προλάβω να δω τίποτα απ την πόλη? Επίσης η μεταφορά από το σταθμό των τραίνων στο κέντρο της πόλης είναι εύκολη?
Διαμονή: The Imperial Riding School Renaissance Vienna Hotel (100 μέτρα απο το μετρό και 10 λεπτά με τα πόδια απο τον Αγ. Στέφανο.)Γειά σας!!! Ξέρω ότι είναι νωρίς, εχω κλείσει για Βιέννη 13/04 με 18/04 Πάσχα 2012 δηλαδή, με aegean, θα ήθελα πληροφορίες για το που να μείνω, καλύτερα κέντρο; (εχω βρει κάτι μέσα στο ring αλλά και ποιο έξω, προτιμώ κάτι σε διαμέρισμα.) για φαΐ; μεταφορές με μμμ κάρτες, τα καλύτερα αξιοθέατα, καφέ, δρόμους κ.τ.λ. Γενικός κάθε πληροφορία θα μου είναι χρήσιμη. Ευχαριστώ!!!
Η Βιεννη ειναι ωραια, με λογικες τιμες αμα το ψαξεις. Πηγα ενα 7ημερο με την κοπελα κ αλλα 2 ζευγαρια, νοικιασα ενα 9-θεσιο απο Βιεννη κ περασα απο Λιντζ, εμεινα 2 νυχτες Σαλτζμπουργκ, περασα απο Ινσμπρουκ, χαλστατ, νοτια Γερμανια, Μπρατισλαβα κ 4 νυχτες Βιεννη. Αμα μπορεσεις κ πας τουλαχιστον Σαλτζμπουργκ κ Χαλστατ ειναι πραγματικα μαγευτικα. Η Βιεννη δεν με ξετρελανε οσο η επαρχεια της Αυστριας, ιδιως η διαδρομη απο Σαλτζμπουργκ για Ινσμπρουκ μεσα απο Αυστρια ειναι πολυ γραφικη. Το 24ωρο εισιτηριο για τα μεσα εχει 5,70? (τα αλλα δεν ξερω) , εστιατορια βρισκεις ολων των ειδων, αυτα που μου αρεσαν περισσοτερο:xenosapo επειδή σκέφτομαι για βιέννη καλοκαίρι δώσε μερικά tips
σου φάνηκε ακριβή πόσες μέρες έκατσες