Εγω είχα μείνει στο novotel 2 στάσεις από το κέντρο αλλά δεν το χρησιμοποιήσαμε το μετρό και πολύ, Χαίρεσαι να περπατάς στους δρόμους της βιεννης, βασικά αν πας δεκέμβριο είναι τα πάντα στολισμένα και εναι φανταστικά...
9 εχει το cat,τουλαχιστον 7/8/11 τοσο ειχε!!!Από το αεροδρόμιο πήραμε το CAT αλλά νομίζω έκανε 14 ευρώ το άτομο.
Πήγα πέρσι τα Χριστούγεννα, ήταν υπέροχα αλλά να προετοιμαστείτε για πολύυυ κρύο! Από τα must, συμφωνώ με τον Veronico, είναι ο ζωολογικός κήπος! όχι τόσο για τα ζώα όσο για το περιβάλλον που έχουν διαμορφώσει! Επίσης άξιζε το μουσείο φυσικής ιστορίας και τα ανακτορα schonbrunn..Το φημισμένο γλυκό sacher δε μου άρεσε καθόλου, σαν μπαγιατικο κέικ με μαρμελάδα ήταν ...
Ανεβήκαμε και στον πύργο της Βιέννης, τέλεια θέα αλλά δε το προτίνω για βράδυ, είναι ερημική και σκοτεινή διαδρομή..
Από το αεροδρόμιο πήραμε το CAT αλλά νομίζω έκανε 14 ευρώ το άτομο. Ήταν άνετο και γρήγορο. Το ξενοδοχείο που μείναμε δε το προτίνω γιατί δεν είχε μετρό κοντά. Αν και τα τραμ τους έχουν πολύ συχνά δρομολόγια..