• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βιβλία ''προς αποφυγήν''

_antonis_

Member
Αντώνη, ευτυχώς που επανέφερες το θέμα, το είχα ξεχάσει...μη πω πως δεν το είχα καν αντιληφθεί.
Αναφέρθηκε πιο πάνω ο Γιόστειν Γκάαρντερ, το "Κορίτσι με τα Πορτοκάλια" δεν το έχω διαβάσει, αλλά το "Μάγια, το θαύμα της ζωής" που το πιασα κάποια χρόνια πριν, ακόμη το έχω αφήσει στη μέση.
Εκεί που πήγαινε να με συνεπάρει και με την ιστορία του ζευγαριού και με κάποιες επιστημονικές θεωρίες....έφτανε στο άλλο άκρο με την υπερανάλυση κάποιων φυσικών γεγονότων...
Και στον "Κόσμο της Σοφίας" θυμάμαι, από τα πρώτα βιβλία που είχα διαβάσει...σχεδόν κρατούσα σημειώσεις σε κάποια κομμάτια. Το νεαρόν της ηλικίας μου τότε; Ακατανόητη γλώσσα; ...
Μόλις μου έκλεψες τη δόξα!
Προσπαθώ να βρώ συμπαράσταση στον καημό μου για το ''άρωμα''!! :(

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
:lol: Δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς...δεν το έχω διαβάσει. Είχα δει ωστόσο την ταινία που βγήκε κάποια χρόνια αργότερα και το μόνο που μου άρεσε από αυτήν, ήταν το ψυχεδελικό πρόσωπο του πρωταγωνιστή :rolleyes:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Να' μαι πάλι...
Μετά απο τόοοσα χρόνια και αφού ήταν το τελευταίο βιβλίο που υπήρχε αδιάβαστο στον όγκο με τα υπόλοιπα , είπα να το πιάσω... ''το άρωμα''.
Ή είμαι ανόητος και δεν κατάλαβα το νόημα ή είναι ανόητοι τόσοι και τόσοι που το έχουν διαβάσει.
Τι σόι βιβλίο είναι αυτό ρε παιδιά; Τι γραφή άθλια, τι φαντασία τρισάθλια; Δεν έχω λόγια...παραμυθάκι με μυρωδιές και όσφρηση για παιδιά κάτω των 10 ετών (και πολύ λέω)!!
Ευτυχώς που υπάρχει και κάποιος να συμφωνεί μαζί μου.. Είναι ένα από τα 2-3 που δεν τελείωσα ποτέ. Δεν άντεξα! Τα γράφω και πιο πάνω.. Κι όμως, ξέρεις σε πόσο κόσμο αρέσει και πολύ?

_antonis_

Member
Ευτυχώς που υπάρχει και κάποιος να συμφωνεί μαζί μου.. Είναι ένα από τα 2-3 που δεν τελείωσα ποτέ. Δεν άντεξα! Τα γράφω και πιο πάνω.. Κι όμως, ξέρεις σε πόσο κόσμο αρέσει και πολύ?
Μαρία μου, ακριβώς επειδή εγώ μπορεί να είμαι χαζός, γι' αυτό θέλω να βρώ κάποιον που να του αρέσει, να μου πεί τι του άρεσε... Κάτσε λίγο γιατί μυρίζω κόκκινα μαλλιά, πάω για έναν φόνο και έρχομαι!!! :haha:

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Ουτε εμενα μου αρεσε φυσικα.Μα καθολου.....

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Μαρία μου, ακριβώς επειδή εγώ μπορεί να είμαι χαζός, γι' αυτό θέλω να βρώ κάποιον που να του αρέσει, να μου πεί τι του άρεσε... Κάτσε λίγο γιατί μυρίζω κόκκινα μαλλιά, πάω για έναν φόνο και έρχομαι!!! :haha:
Ωχ ωχ προσοχή προσοχή! Μπορεί να μην σου άρεσε αλλά σε επηρρέασε! Έναν σκοπό τον πέτυχε οπότες! Το νου σας κοπελιές!!!

_antonis_

Member
Ωχ ωχ προσοχή προσοχή! Μπορεί να μην σου άρεσε αλλά σε επηρρέασε! Έναν σκοπό τον πέτυχε οπότες! Το νου σας κοπελιές!!!
Και ο Κυνόδοντας με επηρέασε. Οπότε θα τα συνδυάσω, πάω να σκοτώσω μια κοκκινομάλλα με ένα σφυρί σαν αυτό που έβγαλε η άλλη τον κυνόδοντά της! :)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Και ο Κυνόδοντας με επηρέασε. Οπότε θα τα συνδυάσω, πάω να σκοτώσω μια κοκκινομάλλα με ένα σφυρί σαν αυτό που έβγαλε η άλλη τον κυνόδοντά της! :)
Απαπαπα... Ευτυχώς που μένεις Κάρπαθο...
(η κοκκινομάλλα σου χει κάτσει πάντως έτσι!!)

Πηγή!! Τι μου κάνεις? ;)
Μαζευόμαστε βλέπω μη-φαν. Μα δεν παλευόταν..
Αλλά να ξαναπώ, γούστα είναι αυτά, περί ορέξεως..

_antonis_

Member
Απαπαπα... Ευτυχώς που μένεις Κάρπαθο...
(η κοκκινομάλλα σου χει κάτσει πάντως έτσι!!)

Πηγή!! Τι μου κάνεις? ;)
Μαζευόμαστε βλέπω μη-φαν. Μα δεν παλευόταν..
Αλλά να ξαναπώ, γούστα είναι αυτά, περί ορέξεως..
Αφού βρε κάτι με κοκκινομάλλες είχε να κάνει αυτός ο Γκρενούιγ, κάτι τέτοιο τεσ-πα και στο εξώφυλλο κοκκινομάλλα είναι.

Και στην Πηγή καθόλου...:D να δώ σε ποιόν άρεσε λιγότερο τελικά!

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Γουστα...σιγουρα αλλα πρεπει να εχεις γερη δοση μαζοχισμου για να σου αρεσει!!
Τωρα στο τι κανω....Αρριβαρω λιαν συντομως για τις εγγυς εσχατιες της Ευρωπης.Μονο 22 μερες θα βολοδερνω...:D

_antonis_

Member
Γουστα...σιγουρα αλλα πρεπει να εχεις γερη δοση μαζοχισμου για να σου αρεσει!!
Τωρα στο τι κανω....Αρριβαρω λιαν συντομως για τις εγγυς εσχατιες της Ευρωπης.Μονο 22 μερες θα βολοδερνω...:D
Πάρε και ''το άρωμα'' μαζί σου, άμα βαρεθείς τόσες μέρες έξω να περάσει η ώρα σου!!! :haha::haha:

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Πάρε και ''το άρωμα'' μαζί σου, άμα βαρεθείς τόσες μέρες έξω να περάσει η ώρα σου!!! :haha::haha:
Φτου..φτου ..φτου!!!Να φανταστεις οτι το εχω χαρισει,πραγμα σπανιο για μενα που ειναι αδυνατον και να δανεισω βιβλιο μου.Με τοσες μπουρδες που εχω διαβασει δυστυχως εχω χασει πια την ικανοτητα να διαβαζω μυθιστορηματα εδω και πολλα χρονια.Μαζι μου θα παρω τον Πελοποννησιακο Πολεμο.Πολυ καλυτερο αναγνωσμα απο οτιδηποτε αλλο!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom