• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βιβλία ''προς αποφυγήν''

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το θεμα ειναι τι βλεπει κανεις, οχι που το βλεπει.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το θέμα είναι "βιβλία προς αποφυγήν" τώρα αν εσύ θες να λες μπούρδες είναι ότι πεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
SPROM : Mάλλον έχεις δίκαιο. Ούτε η Νανά του Εμίλ Ζολά μου άρεσε. Μάλλον δε μου ταιριάζουν οι Γάλλοι.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αν σου τυχει πιασε τους Αθλιους!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Θα δοκιμάσω Ερση μου ! Ευχαριστώ.

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
Ούτε η Νανά του Εμίλ Ζολά μου άρεσε. Μάλλον δε μου ταιριάζουν οι Γάλλοι.

αληθειαα;;;
ηταν λιγο κουραστικο για τα δικα μου γουστα αλλα κατα τ'αλλα μ'αρεσε..

βιβλιο που με κουρασε πολυ ηταν η Κυρια Νταλογουει :roll: της Γουλφ...αλλα δεν μπορω να το πω κακο βιβλιο:roll:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
αληθειαα;;;
ηταν λιγο κουραστικο για τα δικα μου γουστα αλλα κατα τ'αλλα μ'αρεσε..:roll:
Ναι, αλήθεια ! Πολύ μιζέρια, δε μου πέρασε κάποιο μήνυμα ιδιαίτερο. Μου θύμισε λίγο την τργική ζωή της Ε. Πιαφ .

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
xm..εχεις ενα δικιο...!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ε ναι η Νανα ειναι ενα βιβλιο της εποχης του και δε μπορει να την ξεπερασει και να θεωρηθει "μεγαλο" αναγνωσμα. Προκειμενου να εχει καταγγελτικο χαρακτηρα εναντι της ανερχομενης αστικης ταξης του 19ου αιωνα εχει λιγο πολυ ολα τα κλισε: η μπουρζουαζια η οποια επαγγελλεται τα χρηστα ηθη και δε μπορει να ξεκολλησει απο τα φουστανια της Νανα, η οποια, καταρχην θυμα τους γινεται στη συνεχεια θυτης και τους σερνει απο τη μυτη και τους εξευτελιζει τοσο οικονομικα οσο και σεξουαλικα (αυτο το τελευταιο πρεπει να ηταν πολυ hot για την εποχη του και συνεβαλε στην επιτυχια του μυθιστορηματος-στο μεταξυ εχουν δει πολλα τα ματακια μας, οποτε μας φαινονται εντελως mainstream οι σεξουαλικες πραξεις μεταξυ συναινουντων ενηλικων) και καταστρεφει τα πιο αδυναμα μελη της ταξης αυτης. Η θεια δικη ομως καραδοκει και προκειμενου να επανελθει η ισοροπια και καταστρεφει τη Νανα χρησιμοποιωντας ως απο μηχανης θεο μια καραμπινατης συφιλη και ετσι αποδιδεται η δικαιοσυνη. Σιγα τα αυγα εν ολιγοις.

_antonis_

Member
Ε ναι η Νανα ειναι ενα βιβλιο της εποχης του και δε μπορει να την ξεπερασει και να θεωρηθει "μεγαλο" αναγνωσμα. Προκειμενου να εχει καταγγελτικο χαρακτηρα εναντι της ανερχομενης αστικης ταξης του 19ου αιωνα εχει λιγο πολυ ολα τα κλισε: η μπουρζουαζια η οποια επαγγελλεται τα χρηστα ηθη και δε μπορει να ξεκολλησει απο τα φουστανια της Νανα, η οποια, καταρχην θυμα τους γινεται στη συνεχεια θυτης και τους σερνει απο τη μυτη και τους εξευτελιζει τοσο οικονομικα οσο και σεξουαλικα (αυτο το τελευταιο πρεπει να ηταν πολυ hot για την εποχη του και συνεβαλε στην επιτυχια του μυθιστορηματος-στο μεταξυ εχουν δει πολλα τα ματακια μας, οποτε μας φαινονται εντελως mainstream οι σεξουαλικες πραξεις μεταξυ συναινουντων ενηλικων) και καταστρεφει τα πιο αδυναμα μελη της ταξης αυτης. Η θεια δικη ομως καραδοκει και προκειμενου να επανελθει η ισοροπια και καταστρεφει τη Νανα χρησιμοποιωντας ως απο μηχανης θεο μια καραμπινατης συφιλη και ετσι αποδιδεται η δικαιοσυνη. Σιγα τα αυγα εν ολιγοις.
:haha::haha: Είσαι απίστευτη!! :haha::haha:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Γι'αυτό ακριβώς δε μου άρεσε, γιατί νομίζει ότι γίνεται θύτης αλλά παραμένει θύμα, εφόσον συνεχίζει να ξεπουλιέται

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ε ναι ηταν εντελως μεσα στην εποχη του και δε μπορεσε να ξεφυγει απο αυτην. Κυριως με ενοχλησε το κλισε του τελους: η αμαρτωλη γυναικα πρεπει να τιμωρηθει για τις αμαρτιες της, ετσι ωστε στην τελικη να μην προσβαλλονται τα ηθη της εποχης. (Τα οποια πολυ γουσταραν να παιρνουν ματι απο την κλειδαροτρυπα τις ροζ σκηνες που με εναργεια περιγραφει ο Ζολα).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα