• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βιβλία ''προς αποφυγήν''

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Αφού βρε κάτι με κοκκινομάλλες είχε να κάνει αυτός ο Γκρενούιγ, κάτι τέτοιο τεσ-πα και στο εξώφυλλο κοκκινομάλλα είναι.

Και στην Πηγή καθόλου...:D να δώ σε ποιόν άρεσε λιγότερο τελικά!
Που να θυμάμαι πουλάκι μου αν ασχολιόταν μόνο με κοκκινομάλλες? πάνε πολλά χρόνια και δεν μπορώ να πω ότι έχουν χαραχτεί στην μνήμη μου και λεπτομέρειες πέρα ότι το βρήκα άτοπο όλο αυτό που διάβαζα!
υγ.και άστα αυτά αν ήσουν τέτοιος κοκκινομάλλες θα κυνηγούσες..

Γουστα...σιγουρα αλλα πρεπει να εχεις γερη δοση μαζοχισμου για να σου αρεσει!!
Τωρα στο τι κανω....Αρριβαρω λιαν συντομως για τις εγγυς εσχατιες της Ευρωπης.Μονο 22 μερες θα βολοδερνω...:D
Μην τα πετάς έτσι στα μούτρα ρε παιδί! Άκου 22 μέρες, have mercy!

Tώρα για τον μαζοχισμό τι να σε πω! Καταβάθος συμφωνώ, αλλά της Κλεοπάτρας ας πούμε της άρεσε και συνήθως έχουμε κοινά γούστα.

_antonis_

Member
της Κλεοπάτρας ας πούμε της άρεσε και συνήθως έχουμε κοινά γούστα.
Είσαι σίγουρη ότι η Κλεοπάτρα ήταν σίγουρη ότι είχε σίγουρα καταλάβει για ποιό βιβλίο μιλούσατε;;; Σίγουρα κάποιο λάθος έχει γίνει, σίγουρα!!! :haha:

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Τι να σου πω βρε κοκκωνα μου...Και στην κορη μου αρεσει και το εχει διαβασει καταπως μου λεει 35 φορες τουλαχιστον...Αβυσσος η ψυχη....
Εγω παλι μονο που το σκεφτομαι μου γυριζουν τα εντερα.....

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Είσαι σίγουρη ότι η Κλεοπάτρα ήταν σίγουρη ότι είχε σίγουρα καταλάβει για ποιό βιβλίο μιλούσατε;;; Σίγουρα κάποιο λάθος έχει γίνει, σίγουρα!!! :haha:
Α δεν ξέρω 2 ξανθιές μαζί ποιος ξέρει, μπορεί και να μιλούσαμε για καμιά κολώνια και να μπερδευτήκαμε.. :bleh:

Τι να σου πω βρε κοκκωνα μου...Και στην κορη μου αρεσει και το εχει διαβασει καταπως μου λεει 35 φορες τουλαχιστον...Αβυσσος η ψυχη....
Εγω παλι μονο που το σκεφτομαι μου γυριζουν τα εντερα.....
Λες την κόρη σου μαζόχα ή μου φαίνεται? :D:bleh:

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Τι να σου πω,δεν το ψαχνω.Ολοι εχουμε παθη.Σημασια εχει να εχουμε συμφιλιωθει και να περναμε καλα με αυτα...
Παντως το βιβλιο το αντιπαθω σφόδρα....

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Ευτυχώς που διαβάζω τις απαντήσεις σας και δε νιώθω τρελή που άφησα το "Άρωμα" στη μέση... :roll:
Τώρα έχω αγοράσει μερικά αστυνομικά (για την παραλία), οπότε ευελπιστώ να έχω νεότερα από Σεπτέμβρη (είτε σε αυτό το θέμα είτε στο "Προτάσεις βιβλίων" :lol:).

Borealis

Member
Γουστα...σιγουρα αλλα πρεπει να εχεις γερη δοση μαζοχισμου για να σου αρεσει!!
Τωρα στο τι κανω....Αρριβαρω λιαν συντομως για τις εγγυς εσχατιες της Ευρωπης.Μονο 22 μερες θα βολοδερνω...:D
Ζηλεύω... που είναι οι εγγυς εσχατιές?
για να είμαι ον τόπικ, το Άρωμα είναι και για μένα ένα μέτριο βιβλίο...

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Ζηλεύω... που είναι οι εγγυς εσχατιές?
για να είμαι ον τόπικ, το Άρωμα είναι και για μένα ένα μέτριο βιβλίο...
Ανεβαινω οδικως μεχρι την Γκντυνια της Πολωνιας και απο κει κατηφοριζουμε και φτανουμε Τεργεστη και κατι αλλα μυστηρια (Ακουηλια) εκει γυρω,για να επιστρεψουμε απο Ανκονα ,αφου δουμε και την Ραβεννα.
Και για να ειμαι ον τοπικ...δεν καταφερα ποτε να το διαβασω,μου χαλαγε τηνδιαθεση!!!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Θα πω κάτι οφ τόπικ όμως που με ενόχλησε πολύ:

Πήγα σήμερα στη δημόσια βιβλιοθήκη να πάρω βιβλία, αποφασισμένη ότι φέτος το καλοκαίρι θέλω να διαβάσω μόνο κλασικούς. Και ρωτάω στη βιβλιοθηκονόμο: Που θα μπορούσα να βρω κάποια κλασικά μυθιστορήματα; Πχ Βίκτορ Ουγκό, Αλέξανδρου Δουμά, Πηνελόπης Δέλτα, Κόναν Ντόυλ; Και μου λέει : "Αααα, ψάχνετε ΠΑΙΔΙΚΑ βιβλία..ορίστε από δω". Όπου "εδώ" το τμήμα με τα εικονογραφημένα, ή, στην καλύτερη περίπτωση, μεταφρασμένα για παιδιά 10 ετών.
Τα νεύρα μου, τα χάπια μου...Στο ενήλικο τμήμα είχε αρκετά της Καλλιοντζή και της Δημουλίδου, φαίνεται όταν είσαι 10 γουστάρεις να διαβάζεις Ουγκό και μετά το γυρίζεις σε "ελληνική γυναικεία γραφή"

Borealis

Member
Θα πω κάτι οφ τόπικ όμως που με ενόχλησε πολύ:

Πήγα σήμερα στη δημόσια βιβλιοθήκη να πάρω βιβλία, αποφασισμένη ότι φέτος το καλοκαίρι θέλω να διαβάσω μόνο κλασικούς. Και ρωτάω στη βιβλιοθηκονόμο: Που θα μπορούσα να βρω κάποια κλασικά μυθιστορήματα; Πχ Βίκτορ Ουγκό, Αλέξανδρου Δουμά, Πηνελόπης Δέλτα, Κόναν Ντόυλ; Και μου λέει : "Αααα, ψάχνετε ΠΑΙΔΙΚΑ βιβλία..ορίστε από δω". Όπου "εδώ" το τμήμα με τα εικονογραφημένα, ή, στην καλύτερη περίπτωση, μεταφρασμένα για παιδιά 10 ετών.
Τα νεύρα μου, τα χάπια μου...Στο ενήλικο τμήμα είχε αρκετά της Καλλιοντζή και της Δημουλίδου, φαίνεται όταν είσαι 10 γουστάρεις να διαβάζεις Ουγκό και μετά το γυρίζεις σε "ελληνική γυναικεία γραφή"
Μάλλον θα έπρεπε να τον ρωτήσεις με τι μέσο μπήκε στη Βιβλιοθήκη. Προσοχή όταν αγοράζετε ή δανείζεστε κλασσικούς, γιατί κυκλοφορούν ''πετσοκομμένα''. Πρόσφατα ήθελα να πάρω τους ''Αθλιους'' και μου έδωσαν ένα τόμο, τους λέω ο άλλος που είναι? θα ρθω να τον αγοράσω όταν τελειώσω τον πρώτο? Α! μου λένε εμείς έχουμε αυτή την έκδοση (300 σελίδες). Αν θυμάμαι καλά το αυθεντικό ξεπερνάει τις 800 σελίδες!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Δυστυχώς έλεγε την αλήθεια η βιβλιοθηκονόμος (να βράσω το πτυχίο της) γιατί την έβαλα να ψάξει στο κατάλογο και δε βρήκε αυτά που ήθελα σε...ενήλικη έκδοση.
Προφανώς δεν τα παραγγέλνουν γιατί δεν έχουν ζήτηση; Πώς αλλιώς να το εξηγήσω; Πάντως αφού με έστειλε στο παιδικό πήρα 2-3 του Τριβιζά για να κάνω απόσβεση τουλάχιστον :)

_antonis_

Member
Βρε παιδιά μου καλά, το ''χορεύοντας με τους λύκους'' το έχετε διαβάσει; Ποιά η γνώμη σας;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom