• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βιβλία ''προς αποφυγήν''

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Μην τα πετάς έτσι ξαφνικά γιατί θα μας κουφάνεις τελείως...

Χαχα το περίμενα το σχόλιό σου. Μπορώ να σου πω ότι, αν δεν υπήρχες εσύ και κανα δυο άλλοι εδώ, δεν θα έμπαινα στον κόπο να το γράψω. Οπότε, μπορείς και επίσημα να με καταγγείλεις για προβοκατόρικη συμπεριφορά.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εχετε ανοιξει 50 τοπικ για τα βιβλια και τη λογοτεχνια... μαζευτε τα ολα σε ενα να τελειωνουμε. Δεν υπαρχει πιο κουραστικο πραγμα απ' το διαβασμα... πφφφφφφφφφφφ βαρεθηκα...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Βιβλία προς αποφυγή:

1)η πλειοψηφία της ελληνικής λογοτεχνίας: βιβλία για Βαλκάνιους.
Αυτο πως το τοποθετεις χρονικα; Περιλαμβανεις και Καραγατση και Βιζυηνο, Παπαδιαμαντη και Ροιδη η το περιοριζεις χρονικα πχ την τελευταια δεκαετια;
Περιλαμβανει και την ελληνικη ποιησηη αφορα μονο την πεζογραφια; :shock:

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Το μονο βιβλιο που εχω αφησει στη μεση (κυριολεκτικα: 280κατι σελιδες απο τις 580 ) ειναι "Η μυστηριωδης φλογα της βασιλισσας Λοανα " του Εκο. Γεματο παραπομπες σε ο,τι εχει γραφτει τα τελευταια (πολλα!! ) χρονια στη λογοτεχνια και οχι μονο- σα να προσπαθει να χωρεσει (κι εσυ να διαβασεις) ενα συμπιεσμενο αρχειο σε Post-it!!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Eγώ βαρέθηκα τη Μαντάμ Μπωβαρύ, πειράζει ;;;;

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
Το μονο βιβλιο που εχω αφησει στη μεση (κυριολεκτικα: 280κατι σελιδες απο τις 580 ) ειναι "Η μυστηριωδης φλογα της βασιλισσας Λοανα " του Εκο. Γεματο παραπομπες σε ο,τι εχει γραφτει τα τελευταια (πολλα!! ) χρονια στη λογοτεχνια και οχι μονο- σα να προσπαθει να χωρεσει (κι εσυ να διαβασεις) ενα συμπιεσμενο αρχειο σε Post-it!!
:roll:πολυαγαπημενο μου βιβλιο;)εγω νομιζω πως καθε σελιδα ειχε την αξια του
.δεν ξερω , το βρηκα απολαυστικο και δεν με κουρασε ιδιαιτερα...

γι'αυτο ειναι ωραια τα βιβλια!!και τοσο ξεχωριστα που ενας μπορει να τα λατρεψει και αλλος να τα μισησει..

_antonis_

Member
γι'αυτο ειναι ωραια τα βιβλια!!και τοσο ξεχωριστα που ενας μπορει να τα λατρεψει και αλλος να τα μισησει..
Όλα κι όλα!
Το δικό μου χειρότερο (όλα σου τα μαθα μα ξέχασα μια λέξη) το μισούν όλοι!!! :clap::clap::clap:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Όντας φανατικός αναγνώστης του Ντοστογιέφσκι, το πρώτο βιβλίο που έπεσε στα χέρια μου γραμμένο από κάποιον άλλο Ρώσο συγγραφέα ήταν η Ανάσταση του Τολστόι... πραγματικά βαρετό βιβλίο και φοβερά μονοδιάστατοι χαρακτήρες, ίσως πρέπει να δώσω μια ακόμα ευκαιρία στον Τολστόι με κάποιο άλλο διήγημα.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τοτε να μην σου συστησω το Πολεμος και Ειρηνη που ειναι και δυο μεγαλοι τομοι!:haha:

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
εγω ρε παιδια εαν δεν τον ξέρω τον άλλον δεν μπορω να προτείνω τι να διαβάσει και τι οχι. Ειναι δύσκολο να εκθειάσεις ή να αφορίσεις κάτι γιατι ο καθενας εχει διαφορετικά κριτηρια και γουστα.Ηδη βλεπω καποιες αντιπαραθέσεις ,
καλύτερα να λέμε " δεν μας άρεσε" και οχι "μην το διαβάσεις" θα γίνει σφαγή :D
σίγουρα υπαρχουν "πατατες" ευρειας αποδοχής αλλά και αυτες θα έχουν τους υποστηρικτές τους..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα