groovecollector
Member
Φοβούνται μην τους κολλήσουν κορωνοιο...Νομίζω βγαίνει ο μπαμπούλας εκείνη την ώρα. Πάντως στους δρόμους δεν υπήρχε ψυχή και τα πάντα ήταν κλειστά.
Φοβούνται μην τους κολλήσουν κορωνοιο...Νομίζω βγαίνει ο μπαμπούλας εκείνη την ώρα. Πάντως στους δρόμους δεν υπήρχε ψυχή και τα πάντα ήταν κλειστά.
Φοβούνται μην τους κολλήσουν κορωνοιο...
Δεν νομίζω να πίστεψες ότι όντως έχει απαγόρευση κυκλοφορίας;Μη χειρότερα.....Σε τι εποχές ζούμε...
Μου θυμισε κάτι προτάσεις που γίνονταν επί εποχής κοβιντ....Δεν νομίζω να πίστεψες ότι όντως έχει απαγόρευση κυκλοφορίας;
πλακα ΜΕ κανεις? εγώ μπήκα k το gouglara...Δεν νομίζω να πίστεψες ότι όντως έχει απαγόρευση κυκλοφορίας;
Συμφωνω και επαυξάνω! Εμενα η Αιγυπτος ειναι το Νο1 των προορισμων μου.Ενημέρωση:Πλέον από τις καλύτερες εμπειρίες είναι και το Κάιρο ( οκ μην πέσετε να με φάτε...) Μαγικό, διαφορετικό, δύσκολο,ονειρικό και άλλους τόσους προσδιορισμους που δεν μπορώ να βρω .Η ανατολή στα καλύτερά της για εμένα...
Εγώ τα έχω ξαναγράψει για την Κάθερες και συμφωνώ πατόκορφα, διαγώνια και δερματόδετα.Το είχα πάει σερί με τις απογοητεύσεις ας γράψω μερικά αποθεωτικα σχόλια για την α π ι θ α ν η Cáceres. Η πιο εντυπωσιακή μεσαιωνική πόλη της Ισπανίας που έχω δει. Γενικά θα την έβαζα σίγουρα στην πεντάδα μου με αγαπημένες ισπανικές πόλεις, πιθανότατα και τριάδα. Πέρα από ότι νιώθεις λες και είσαι σε άλλη εποχή, είναι και αρκετά ζωντανή το βράδυ, έχει επιλογές.
Συνδυάζεται πάρα πολύ εύκολα με Πορτογαλία, τόσο εύκολα που απορώ πως δεν υπάρχει σχετική ιστορία. Όσο έψαξα τουλάχιστον δεν βρήκα κάτι. Ξεκινάς από Λισσαβόνα, πας Evora μετά Mérida (αν θες αρχαία, η πόλη έχει τα χάλια της) μετά φανταστική Cáceres από εκεί Salamanca (πολύ καλή περίπτωση και αυτή) κι από εκεί Μαδρίτη, προφανως βγαίνει και ανάποδα. Βλέπεις 2 πρωτεύουσες και ωραία πράγματα ενδιάμεσα σε δέκα μέρες ίσως και λιγότερες ανάλογα τους ρυθμούς. Πετάγεσαι και Τολέδο για μονοήμερη αν υπάρχει χρόνος ή sintra αντίστοιχα. Με Ávila και Segovia δεν θα ασχολιομουν.
Για μένα και οι 2 αυτές πόλεις είναι σχετικά μοντέρνες και το ιστορικό κομμάτι που θεωρείται ωραίο είναι πολύ μικρό.Άβιλα και Σεγκόβια για μένα είναι όνειρο το βράδυ
Εμένα τα αρχαία της δεν με ενθουσίασαν παρόλο που οι πόλεις που περπατάς και βλέπεις αρχαία είναι η αδυναμία μου. Είναι τόσο χάλια το υπόλοιπο που χάνουν πολύ ακόμα και αυτά.Συμφωνώ, η Μέριδα έχει πολύ εντυπωσιακό αρχαιολογικό χώρο
και εντός τουριστικής περιόδου (καλά δεν μιλάμε για Ιούλιο , Αύγουστο ) μια χαρά οικονομική είναι αν δεν θες θέα.Η Σαντορίνη εκτος τουριστικής περιόδου οικονομικοτατη είναι παντως.