Εστιατορια και ταβερνες και ζαχαροπλαστεία στην Αθηνα

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Μέσα στο Μάρτιο που κατέβηκα Αθήνα, καθίσαμε ένα βράδυ στο Κουκατσι, καθώς ήταν κοντά στο σπίτι που νοικιαζαμε και με τράβηξε ως κρητική κουζίνα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα της Δράκου.
Ε τόσο ξύδι δεν έχω ξαναφαει στην ζωή μου, το μπαλσαμικο με τον κουβά το ριχνανε... πολύ προσπαθεία για μέτριο αποτέλεσμα. Η τσικουδιά ελαφριά και ευκολοπιοτη...
Την άλλη φορά θα πάω στην διπλανή Σβούρα που φαινόταν πιο αυθεντικό, ή στα Κοριτσια στο τέλος του πεζόδρομου με τα καρώ τραπεζομαντιλα και τις μεγάλες μπύρες 😉
Μήπως έτοιχαν τα πιάτα, γιατί εγώ ειχα δοκιμάσει αρκετά ωραια & ήμουν παρέα με Κρητικούς που επίσης τους αρεσε. Βεβαια μου ειχε φανει τσιμπημενο για το στυλ του.

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Μέσα στο Μάρτιο που κατέβηκα Αθήνα, καθίσαμε ένα βράδυ στο Κουκατσι, καθώς ήταν κοντά στο σπίτι που νοικιαζαμε και με τράβηξε ως κρητική κουζίνα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα της Δράκου.
Ε τόσο ξύδι δεν έχω ξαναφαει στην ζωή μου, το μπαλσαμικο με τον κουβά το ριχνανε... πολύ προσπαθεία για μέτριο αποτέλεσμα. Η τσικουδιά ελαφριά και ευκολοπιοτη...
Την άλλη φορά θα πάω στην διπλανή Σβούρα που φαινόταν πιο αυθεντικό, ή στα Κοριτσια στο τέλος του πεζόδρομου με τα καρώ τραπεζομαντιλα και τις μεγάλες μπύρες 😉
Στα κορίτσια τρως τα καλύτερα σουβλακια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.996
Μέλη
39.699
Νεότερο μέλος
GIANNIS PNT

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα