• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ανοιξιάτικη Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
αφού είστε ντόπιοι....δεν μιλάω για μαγαζία...κάτι θα ξέρετε....σας ακολουθώ όπου να ναι....

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
θα προσπαθησω κι εγω να ερθω αλλά είναι κάτι που θα αποφασίσω αναγκαστικα τελευταια στιγμη.... καλή επιτυχια ευχομαι

giwrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
καλημερα σε ολους..:D..υπολογιστε και μενα,ειτε 9 ειτε 16,θα χαρω να σας δω ολους απο κοντα,μιας και εχουμε καιρο να ειδωθουμε..:lol:

LIDA

Member
Που είσαι ρε γιώργο???Αντε!!!!

Λοιπόν ανακεφαλαιώνοντας και με την πολύτιμη βοήθεια της erminathess, βλέπω ότι στις 16 μπορούν οι περισσότεροι.
Οπότε η συνάντηση μας ορίζεται για τις 16 Απριλίου στις 13.30.
Ελπίζω να μπορέσετε να είστε κοντά μας και να έχετε υπόψη σας ότι συνηθίζουμε να πίνουμε αρκετές ώρες καφέ, ποτά κλπ οπότε μπορείτε να έρθετε και αργότερα.
Βαβαduma φρόντισε να έρθεις!!!!

Τώρα για μέρος....ακούω προτάσεις.....
Καλό θα είναι να έχει χώρο για αρκετά άτομα με δυνατότητα ίσως να κάτσουμε και έξω εάν είναι καλός ο καιρός!!! Γι αυτό και πρότεινα το αρχικό μαγαζί.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Aπo bungalow white και maison crystal προτιμώ Ομιλο , τη Ζώγια ας την αφησουμε για το χειμωνα
Επσιης, μου αρεσει και το Azzurro στη Σοφούλη

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Βαβαduma φρόντισε να έρθεις!!!!
Μόνη περίπτωση να μ' έχετε στις 16/4 είναι να οργανώσετε αποστολή ανάλογη μ' αυτή των Αμερικανών στο Έντεμπε - για την απαγωγή μου. Αφού σας είπα ότι θα είμαι εκτός. Ν' αφήσουμε το γάμο, να πάμε για πουρνάρια? Εκτός κι αν καλύψετε όλα τα έξοδα, ακυρωτικά, κλπ. Εναλλακτικά, γιατί δεν κανονίζετε κάτι για μετά το Πάσχα/Πρωτομαγιά?

LIDA

Member
Κομματάκι δύσκολο να αφήσεις το γάμο εννοείται!!!Είπαμε να κανονίσουμε πριν το Πάσχα και επαναλαμβάνουμε και μετα!!!!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Κομματάκι δύσκολο να αφήσεις το γάμο εννοείται!!!Είπαμε να κανονίσουμε πριν το Πάσχα και επαναλαμβάνουμε και μετα!!!!
Είναι κι ο πεθερός που δε δέχεται "όχι" σαν απάντηση...

at0_gstatic_com_images_18e310a7b84aaf948effc17adcb533f3._.jpg

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Απ'ό,τι βλέπω, υπάρχει μία τάση να κατευθυνόμαστε προς την Όλγας, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω, γιατί δεν βγαίνω εκεί σχεδόν ποτέ. Παρόλ'αυτά, καθώς δεν είμαι σε θέση να προτείνω κάτι για τόσα άτομα, αποσύρω το αρχικό μου σχόλιο και υποτάσσομαι στις επιλογές σας. Παραλία; Παραλία.

MAriaORF

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη!!!!!!
Καλησπερα..να τολμησω να προτεινω?? Υπαρχει ενα μαγαζι (αν δεν εχει κλεισει ακομα) στη αρχη της Κρηνης το Dollys που ειναι και ευρυχωρο και επισης εχει και καλες μπυρες ..η μονη μου αμφιβολια ειναι αν επιτρεπεται μεσα το τσιγαρο! Αυταααα!!!

MAriaORF

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη!!!!!!
διαβασα το σχολιο σου το μεσημερι , φευγοντας, το σκεφτομουν ολη μερα και γελουσα μονη μου στο δρομο! Μαλιστα καναμε αναπαρασταση με την αδερφη μου , τρελλο γελιο !!!! Μη μασας βρε , πολλοι ειναι καινουριοι
Φαντασου τι γελια θα κανω εγω αν οντως παω σε λαθος παρεα και κατσω κιολας..!!!:haha:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλύτερα κέντρο,γιατί υπάρχουν και άτομα από διάφορες περιοχές της Θεσνίκης...μην διανύουμε όλη την πόλη για να πάμε πχ Κρήνη,
καλή η ιδέα για το Bungalows/Όμιλο στην Παραλία,
επίσης καλά είναι και στην πλατεία Τσιρογιάννη απεναντι από Λευκό Πυργο,στα έξω τραπεζάκια του Cardou..η Οval

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom