babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
του φωτογραφικού διαγωνισμού.Ποιό βραβείο...:roll:
του φωτογραφικού διαγωνισμού.Ποιό βραβείο...:roll:
Μην ανησυχείς θα σε μυρίσει και θα σ' αναγνωρίσει το σκυλί μόλις σκάσεις μύτη. Έχουμε από 'κείνα τα ειδικά εκπαιδευμένα, ξέρεις, για τα ναρκωτικά...Μια χαζη ερωτηση να κανω?? Εγω που ειμαι καινουρια και δεν εχω ματαδει κανεναν σας ερχομαι σας πλησιαζω και τι λεω??? Χαρηκα ειμαι η ΜΑρια Ορφ???Κι αν υπαρχει κι αλλη μεγαλη παρεα και με περασουν για ψυχακια???εεεεε????
χαχαχαχααχαχαχχαχαα.....και εγώ το ίδιο...........αλλά δεν έχω και τέτοιες σκέψεις......και άλλοι κάποτε ήταν καινούργοι έτσι δεν είναι..........άσε που εγώ είμαι ξένη κιόλας (πάντως ό δικός μου με ρώτησε-δεν ντρέπεσαι να πας έτσι απλά...μία αγνωστη )Μια χαζη ερωτηση να κανω?? Εγω που ειμαι καινουρια και δεν εχω ματαδει κανεναν σας ερχομαι σας πλησιαζω και τι λεω??? Χαρηκα ειμαι η ΜΑρια Ορφ???Κι αν υπαρχει κι αλλη μεγαλη παρεα και με περασουν για ψυχακια???εεεεε????
Μια χαζη ερωτηση να κανω?? Εγω που ειμαι καινουρια και δεν εχω ματαδει κανεναν σας ερχομαι σας πλησιαζω και τι λεω??? Χαρηκα ειμαι η ΜΑρια Ορφ???Κι αν υπαρχει κι αλλη μεγαλη παρεα και με περασουν για ψυχακια???εεεεε????
Για το μαγαζί βρίσκουμε την άκρη αν δεν αρέσει σε όλους.Περιμένω τις προτάσεις σας. Απλά να είναι κάπου που θα υπάρχει χώρος.Το μαγαζί είναι μπλιεχ!
Αν φορας μενεξεδι με εκρου δαντελωτες ριγες φουστα 3 δαχτυλα πανω απο το γονατο, βερυκοκι με φραμπαλα στις ακρες των μανικιων και στο γιακα και πρασινα τετραγωνα κουμπια πουκαμισο λιγο ανοιχτο στο μπουστο, τιραντες δερματινες λαμε , βεραμαν με κιτρινα πουα καλτσες, μπλε του ουρανου με ασπρα συννεφακια πεδιλα με 20 ποντους τακουνι και ενα μεγαλο κιτρινο ηλιο στο μπροστινο τους μερος και τελος χρυση στεκα στο κεφαλι που θα γραφει με μεγαλα ροζ ορθια γραμματα (ετσι που να μπορουν να διαβαστουν απο τον απεναντι) νεον που θα αναβοσβηνουν καθε 2,6 sec travelstories.gr, εγω θα σου μιλησω...Καλα λοιπον αν δειτε καμια κατακοκκινη απο την αμηχανια εγω θα ειμαι να μου μιλησετε καλααααα??
Αν φορας μενεξεδι με εκρου δαντελωτες ριγες φουστα 3 δαχτυλα πανω απο το γονατο, βερυκοκι με φραμπαλα στις ακρες των μανικιων και στο γιακα και πρασινα τετραγωνα κουμπια πουκαμισο λιγο ανοιχτο στο μπουστο, τιραντες δερματινες λαμε , βεραμαν με κιτρινα πουα καλτσες, μπλε του ουρανου με ασπρα συννεφακια πεδιλα με 20 ποντους τακουνι και ενα μεγαλο κιτρινο ηλιο στο μπροστινο τους μερος και τελος χρυση στεκα στο κεφαλι που θα γραφει με μεγαλα ροζ ορθια γραμματα (ετσι που να μπορουν να διαβαστουν απο τον απεναντι) νεον που θα αναβοσβηνουν καθε 2,6 sec travelstories.gr, εγω θα σου μιλησω...