• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ανοιξιάτικη Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

MAriaORF

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη!!!!!!
Μια χαζη ερωτηση να κανω?? Εγω που ειμαι καινουρια και δεν εχω ματαδει κανεναν σας ερχομαι σας πλησιαζω και τι λεω??? Χαρηκα ειμαι η ΜΑρια Ορφ???Κι αν υπαρχει κι αλλη μεγαλη παρεα και με περασουν για ψυχακια???εεεεε????

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Μια χαζη ερωτηση να κανω?? Εγω που ειμαι καινουρια και δεν εχω ματαδει κανεναν σας ερχομαι σας πλησιαζω και τι λεω??? Χαρηκα ειμαι η ΜΑρια Ορφ???Κι αν υπαρχει κι αλλη μεγαλη παρεα και με περασουν για ψυχακια???εεεεε????
Μην ανησυχείς θα σε μυρίσει και θα σ' αναγνωρίσει το σκυλί μόλις σκάσεις μύτη. Έχουμε από 'κείνα τα ειδικά εκπαιδευμένα, ξέρεις, για τα ναρκωτικά... :)

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
χαχαχαχααχαχαχχαχαα.....και εγώ το ίδιο...........αλλά δεν έχω και τέτοιες σκέψεις......και άλλοι κάποτε ήταν καινούργοι έτσι δεν είναι..........άσε που εγώ είμαι ξένη κιόλας :shock: (πάντως ό δικός μου με ρώτησε-δεν ντρέπεσαι να πας έτσι απλά...μία αγνωστη :bleh:)

για να διευκολυνθείς βάλε και καν'α αυτοκόλλητο στη μπλούζα σου :D

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
oυτε εγω εχω δει κανεναν....πας στο μαγαζι βλεπεις μια παρεα ανω των 10 ατομων και αυτοι ειναι.....so simple

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Μην ανησυχείτε δεν χανόμαστε,ιχιχχι,θα μας ενημερώσει εν καιρώ η Lida που ανέλαβε,αλλά το γράφω από τώρα...γίνεται κράτηση στο μαγαζί που θα πάμε στο όνομα ελληνικό ταξιδιωτικό φόρουμ ,η travelstories ,τέλος πάντων υπάρχει κράτηση,συγκεκριμένα τραπέζια οπότε αν ΔΕΝ μας αντιληφθείτε απλά ρωτάτε και μας βρίσκετε.

MAriaORF

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη!!!!!!
Καλα λοιπον αν δειτε καμια κατακοκκινη απο την αμηχανια εγω θα ειμαι να μου μιλησετε καλααααα??

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Θα 'χει πλάκα. Άντε, κουνηθείτε! Ας το οργανώσει κάποιος, γιατί διαφορετικά θα κανονίσουμε άλλα πράγματα για τις 16!
Αν επιμείνετε για το μαγαζί(καλύτερα όχι :D), θα επιβεβαιώσουμε και τη λαϊκή σοφία που υποστηρίζει ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά. Θα πάει στην παραλία.

LIDA

Member

Μην ανησυχείς καθόλου!!!Γιατί και εγώ πέρασα από αυτήν τη φάση και σχετικά πρόσφατα!!!!Και ολοι μας βέβαια!!!!!!
Οπότε σε περιμένουμε!!!!!!!!!:p:p

LIDA

Member
Το μαγαζί είναι μπλιεχ! :harakiri:
Για το μαγαζί βρίσκουμε την άκρη αν δεν αρέσει σε όλους.Περιμένω τις προτάσεις σας. Απλά να είναι κάπου που θα υπάρχει χώρος.
Ομιλος, bungalows και Maison είναι της ίδιας συνομωταξίας!!!!

Το θέμα ειναι να ορίσουμε την ημερομηνία.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλα λοιπον αν δειτε καμια κατακοκκινη απο την αμηχανια εγω θα ειμαι να μου μιλησετε καλααααα??
Αν φορας μενεξεδι με εκρου δαντελωτες ριγες φουστα 3 δαχτυλα πανω απο το γονατο, βερυκοκι με φραμπαλα στις ακρες των μανικιων και στο γιακα και πρασινα τετραγωνα κουμπια πουκαμισο λιγο ανοιχτο στο μπουστο, τιραντες δερματινες λαμε , βεραμαν με κιτρινα πουα καλτσες, μπλε του ουρανου με ασπρα συννεφακια πεδιλα με 20 ποντους τακουνι και ενα μεγαλο κιτρινο ηλιο στο μπροστινο τους μερος και τελος χρυση στεκα στο κεφαλι που θα γραφει με μεγαλα ροζ ορθια γραμματα (ετσι που να μπορουν να διαβαστουν απο τον απεναντι) νεον που θα αναβοσβηνουν καθε 2,6 sec travelstories.gr, εγω θα σου μιλησω...

Last edited by a moderator:

MAriaORF

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη!!!!!!
Αν φορας μενεξεδι με εκρου δαντελωτες ριγες φουστα 3 δαχτυλα πανω απο το γονατο, βερυκοκι με φραμπαλα στις ακρες των μανικιων και στο γιακα και πρασινα τετραγωνα κουμπια πουκαμισο λιγο ανοιχτο στο μπουστο, τιραντες δερματινες λαμε , βεραμαν με κιτρινα πουα καλτσες, μπλε του ουρανου με ασπρα συννεφακια πεδιλα με 20 ποντους τακουνι και ενα μεγαλο κιτρινο ηλιο στο μπροστινο τους μερος και τελος χρυση στεκα στο κεφαλι που θα γραφει με μεγαλα ροζ ορθια γραμματα (ετσι που να μπορουν να διαβαστουν απο τον απεναντι) νεον που θα αναβοσβηνουν καθε 2,6 sec travelstories.gr, εγω θα σου μιλησω...

ΟΚ και με ταλαιπωρουσε το τι να φορεσω για να κανω καλη εντυπωση..αλλα εχω ενα θεμα ..δεν εχω 20ποντα, με 15ποντα ηλιοσπορα πασουμια συμβιβαζεσαι???:DΤρεχω να παραγγειλω την στεκα πυγολαμπιδα!!!!!

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα