• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ανοιξιάτικη Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
romanticwoman, μου έδωσες ιδέα. Γιατί δεν πάμε στο Ντορε, που είναι και καλύτερα;

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
γιατί θα πάμε για καφεδάκι
Α, δεν παίζω... εγώ θα πεινάω στη 1:30! Aφού έτσι έχουν τα πράγματα, θα φροντίσω να έρθω ύστερα από το φαγητό.:rolleyes:
Πάντως, και στο Ντορε μπορούμε να πιούμε καφέ. Επιμένω! Και το οβάλ, όμως, συμπαθητικό είναι.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Στο Ντορε μπορεις να φας κιολας ειναι η αληθεια. Δεν νομιζω ομως οτι Σαββατο μεσιμερι θα δωσει τα τραπεζια του μονο για καφε.

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Στο Ντορε μπορεις να φας κιολας ειναι η αληθεια. Δεν νομιζω ομως οτι Σαββατο μεσιμερι θα δωσει τα τραπεζια του μονο για καφε.
Σωστό κι αυτό... Ε, δεν ξερω παιδιά. Αποφασίστε εσείς. Πάντως, συμφωνώ με την κατεύθυνση της ρομαντικής γυναίκας. Καλύτερα είναι να το κανονίσουμε κάπου κοντά στο κέντρο.

LIDA

Member
Στο Ντορέ άλλωστε πήγαμε και την άλλη φορά. Οσο για το Dollys καλό είναι αλλά δεν θα μου ταίριαζε να πιούμε καφέ αλλά να πλακώσουμε τις μπύρες!!!Γίνεται βέβαια και αυτό, να συνεχίσουμε μετά είτε για μπύρα είτε για φαγητό.
Αλλά ας αρχίσουμε από τον καφέ!!!

piccolo_mondo

Member
Σας ζηλευω!! Κ εγω θελω να σας γνωρισω, δεν εχω δει κανεναν, ποτε..
(ειμαι μακρυα κ δεν μπορω να ερθω)
Καλα να περασετε οπου κ αν πατε τελικα!!!!

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Πού είσαι δηλαδή, μικρέ κόσμε;

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Α, δεν παίζω... εγώ θα πεινάω στη 1:30! Aφού έτσι έχουν τα πράγματα, θα φροντίσω να έρθω ύστερα από το φαγητό.:rolleyes:
με το συμπαθειο βρε Sprom αλλα ποσο εισαι?
ουτε η γιαγια μου δεν τρωει απο τις 1.30! :shock:
χτυπα ενα σαντουιτσακι το πρωι και ελα,

Ουτως η αλλως, οπως ειπε και η LIDA, αρχικα μαζευομαστε για καφε γιατι δεν μπορουμε να τους υποχρεωσουμε ολους ντε και καλα να φανε εξω και στην πορεια οσοι θελουν φαγητο θα συνεχισουν σε αλλο μαγαζι..
εμενα παντως μου αρεσουν οι προτασεις σας, κυριως ο ομιλος αλλα δεν ξερω αν θα εχει πολυ κοσμο εκεινη την ωρα και πως θα μας βολεψει, επισης αν βρεχει, μεσα δεν υπαρχει χωρος οποτε κλαψτα και το maison γιατι πιστευω οτι ειναι μεγαλο και ανετο μαγαζι και χρειαζομαστε χωρο !
κατι μου λεει οτι οι καιροι ωριμασαν και αυτη η συναντηση θα ειναι πολυ πετυχημενη:clap::clap:

Baba η επομενη συναντηση δικαιωματικα σου ανηκει βρε !!!

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Έχω αυστηρό πρόγραμμα. Άσε που η δική μου γιαγιά τρώει νωρίτερα.

chrisbd

Member
Baba η επομενη συναντηση δικαιωματικα σου ανηκει βρε !!!
Και γω μια φορά τον είπα παππού και παρεξηγήθηκε αλλά όπως φαίνεται απο το avatar του πρέπει να είναι μικρός (επ ευκαιρία SPROM με για το avatar σου πάει πολύ), και πρέπει να ξυπνάει και πρωί πρωί (μπράβο του) για να τρώει και νωρίς το μεσημέρι (πάλι μπράβο του αυτό είναι το σωστό)...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom