SPROM
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Εξεταστική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Δεν ξέρω τώρα...
romanticwoman, μου έδωσες ιδέα. Γιατί δεν πάμε στο Ντορε, που είναι και καλύτερα;
Α, δεν παίζω... εγώ θα πεινάω στη 1:30! Aφού έτσι έχουν τα πράγματα, θα φροντίσω να έρθω ύστερα από το φαγητό.γιατί θα πάμε για καφεδάκι
Σωστό κι αυτό... Ε, δεν ξερω παιδιά. Αποφασίστε εσείς. Πάντως, συμφωνώ με την κατεύθυνση της ρομαντικής γυναίκας. Καλύτερα είναι να το κανονίσουμε κάπου κοντά στο κέντρο.Στο Ντορε μπορεις να φας κιολας ειναι η αληθεια. Δεν νομιζω ομως οτι Σαββατο μεσιμερι θα δωσει τα τραπεζια του μονο για καφε.
με το συμπαθειο βρε Sprom αλλα ποσο εισαι?Α, δεν παίζω... εγώ θα πεινάω στη 1:30! Aφού έτσι έχουν τα πράγματα, θα φροντίσω να έρθω ύστερα από το φαγητό.
Έχω αυστηρό πρόγραμμα. Άσε που η δική μου γιαγιά τρώει νωρίτερα.με το συμπαθειο βρε Sprom αλλα ποσο εισαι?
ουτε η γιαγια μου δεν τρωει απο τις 1.30!
Και γω μια φορά τον είπα παππού και παρεξηγήθηκε αλλά όπως φαίνεται απο το avatar του πρέπει να είναι μικρός (επ ευκαιρία SPROM με για το avatar σου πάει πολύ), και πρέπει να ξυπνάει και πρωί πρωί (μπράβο του) για να τρώει και νωρίς το μεσημέρι (πάλι μπράβο του αυτό είναι το σωστό)...με το συμπαθειο βρε Sprom αλλα ποσο εισαι?
ουτε η γιαγια μου δεν τρωει απο τις 1.30!
Baba η επομενη συναντηση δικαιωματικα σου ανηκει βρε !!!