Next Εθνικής τράπεζας

paefstra

Member
Μην τάξεις σ' άγιο κερί και σε παιδί παιχνίδι...
Πρωτα δημοσια δηλωση μετανοιας για τη στοχοποιηση της απεργιας των ναυτικων που διαμαρτυρηθηκαν για τη δολοφονια του καημενου του ΑΜΕΑ πετωντας τον στη θαλασσα.
Μη μπλεξεις με μνημη ελεφαντα...

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
... ω ρε ΜΑΝΑ μου ! ευτυχώς που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σε κάνω πεθερά ! το σχόλιο και η δήλωση, ήταν για τα διαχρονικά προβλήματα της ναυτιλίας και δη της ακτοπλοΐας ! μια απεργία που πυροδότησε το γεγονός του μακαρίτη του Αντώνη, αυτό, συγγνώμη, αν κατάλαβες ή έδωσα λάθος μήνυμα, και όπως ξέρεις, είμαι από κει μέσα, από το κύκλωμα αυτό ! τα υπόλοιπα στο αυτί :heart:

paefstra

Member
... ω ρε ΜΑΝΑ μου ! ευτυχώς που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σε κάνω πεθερά ! το σχόλιο και η δήλωση, ήταν για τα διαχρονικά προβλήματα της ναυτιλίας και δη της ακτοπλοΐας ! μια απεργία που πυροδότησε το γεγονός του μακαρίτη του Αντώνη, αυτό, συγγνώμη, αν κατάλαβες ή έδωσα λάθος μήνυμα, και όπως ξέρεις, είμαι από κει μέσα, από το κύκλωμα αυτό ! τα υπόλοιπα στο αυτί :heart:
Γι αυτο ζητησα δηλωση μετανοιας, γιατι και καταλαβαμε και γιατι υπαγεσαι στο ιδιο συνδικαλιστικο οργανο.
Φυσικα και δεν ειναι "συγγνωμη" το "αν καταλαβες λαθος".

Κανονικη συγγνωμη χρειαζεται. Μη μας κανετε συμπεθερες, αν και κακως, ζηταω δηλωση μετανοιας χωρις καν ξυλο τοσο καλη ειμαι.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Γι αυτο ζητησα δηλωση μετανοιας, γιατι και καταλαβαμε και γιατι υπαγεσαι στο ιδιο συνδικαλιστικο οργανο.
Φυσικα και δεν ειναι "συγγνωμη" το "αν καταλαβες λαθος".

Κανονικη συγγνωμη χρειαζεται. Μη μας κανετε συμπεθερες, αν και κακως, ζηταω δηλωση μετανοιας χωρις καν ξυλο τοσο καλη ειμαι.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ! Όσο για το ξύλο
1738157041028.png
... με κολάζεις
1738157066114.png
! με την καλή έννοια..... 😍

Last edited:

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Για να πάρω και εγώ κωδικό μάλλον τους δίνει αβέρτα... Δοκίμασα να κάνω κράτηση σε δυο τρία καταλύματα και σε διαφορετικές άσχετες με γιορτές περιόδους και πάντα μου λέει οτι ο κωδικός είναι "Μη έγκυρος". Πιο συγκεκριμένα μόλις πατάς στο πεδίο που ρωτάει αν έχεις εκπτωτικό κωδικό και πριν καν συμπληρώσεις τον κωδικό γράφει "Μη έγκυρο".... Τι κάνω λάθος;

Επίσης έχω προσπαθήσει να χρησιμοποιήσω τον κωδικό που πήρα σε κάτι καλλυντικά και είχα το ίδιο πρόβλημα. Upgrade δεν με αφήνει να κάνω γιατί δεν δέχεται το ένα απο τα αρχεία που πρέπει να ανεβάσω και γενικά η όλη φάση με τη Next της ΕΤΕ δεν μου κάθεται.... :rolleyes-80:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μέλη
39.583
Νεότερο μέλος
kostas tzou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom