• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Η αλήθεια είναι οτι αυτός είναι ο κύριος λόγος που σκέφτομαι να την ξεκινήσω, τον είχα δει στο δανέζικο Jagten και ήταν εξαιρετικός κυριολεκτικά οπότε σκέφτομαι πόσο πατάτα να είναι η σειρά;

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Επίσης για πείτε αν παρακολουθεί κανείς το Hannibal με ψήνει ο πρωταγωνιστής είναι αλήθεια, έχω ξεμείνει κι από όσες έβλεπα και θέλω μια με λίγους κύκλους ώστε να μην αποβλακωθώ...

Κι επειδή τώρα θα έρθει η αγαπημένη μου @anny να μου βάλει λινκ για ένα σχόλιο που είχε κάνει, δηλώνω οτι ήμουν καλή μαθήτρια και το έψαξα πριν αλλά περιμένω μήπως έχει περισσότερα να μου πει γιατί στις σειρές και στις μπύρες της η κρίση της είναι απλά respect...;)
:haha::haha::haha:

Δυστυχώς δεν έχω περισσότερα να σου πω για το Hannibal γιατί το έχουμε προς το παρόν "παγώσει"
Όμως είναι στο πρόγραμμα να το δούμε. Εχουν κάνει και άλλοι κριτικές για τη σειρά και μάλιστα θετικές. Ξεκίνα το και περιμένουμε και δική σου κριτική.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Η αλήθεια είναι οτι αυτός είναι ο κύριος λόγος που σκέφτομαι να την ξεκινήσω, τον είχα δει στο δανέζικο Jagten και ήταν εξαιρετικός κυριολεκτικά οπότε σκέφτομαι πόσο πατάτα να είναι η σειρά;
Τον είχα σταμπάρει πριν μερικά χρόνια στην ταινία "Die Tur" (The Door) και μου άρεσε. Η ταινία ήταν λίγο μυστήρια, αλλά αυτός ήταν πολύ καλός.
Το James Bond (αν και φαν) που είχε προηγηθεί δε μετράει.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Ε, καλά τώρα μην υπερβάλεις.
Καλός ηθοποιός ναι, να αρέσει σε κάποιες ναι, κούκλος όμως....:rolleyes-80:
Έλα τώρα μην ακούω τέτοια!! Ο άνθρωπος είναι "θεός", διαθέτει ξεχωριστή γοητεία πως να το κάνουμε..
https://www.google.gr/search?q=mads...5F9Kv7AbvjYDoDw&ved=0CCsQsAQ&biw=1024&bih=677

Nedelja, να το δεις το Hannibal βεβαίως-βεβαίως, εμένα είναι από τα αγαπημένα μου σήριαλ, είναι ξεχωριστό/διαφορετικό (θα καταλάβεις τι εννοώ όταν το δεις) και η νέα σεζόν ξεκινάει 28/2 στην Αμερική. Οπότε φρόντισε μέχρι τότε να το δεις. Α, και αν στην αρχή δεν πολυενθουσιαστείς, δώσε του λίγο χρόνο, μετά το 6ο επεισόδιο γίνεται πραγματικά καλό κατά τη γνώμη μου.

Αυτά.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Έλα τώρα μην ακούω τέτοια!! Ο άνθρωπος είναι "θεός", διαθέτει ξεχωριστή γοητεία πως να το κάνουμε..
https://www.google.gr/search?q=mads mikkelsen photo shoot&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=TLLrUri5F9Kv7AbvjYDoDw&ved=0CCsQsAQ&biw=1024&bih=677
Ε ναι, αυτό είπα. Καταλαβαίνω γιατί μπορεί να αρέσει σε κάποιες (βλ. ξεχωριστή γοητεία), αλλά όχι και κούκλος....

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Το είδα το Hannibal την πρώτη σεζόν (η 2η ξεκινά 28 Φεβρουαρίου) και μπορώ να πω οτι μου άρεσε μην πω οτι ψιλοπορώθηκα κιόλας.
O Mikkelsen στο ρόλο του Dr. Hannibal Lecter απλά κορυφαίος ακόμα και με αυτή την αρκετά κάποιες φορές αστεία προφορά... όταν δε μπαίνει στην κουζίνα απλά μεγαλουργεί.
Γενικά η σειρά έχει από τη μέση και μετά πολύ καλό ρυθμό κι εξελίσσεται ραγδαία με πολύ δυνατό φινάλε για μια σειρά που είναι ακόμα στην 1η σεζόν. Πολύ καλή φωτογραφία επίσης, κάποια πλάνα είναι εντελώς καλλιτεχνικά.
Μου άρεσε όμως κι ο Hugh Dancy, για να είμαι ειλικρινής ΠΟΛΥ μου άρεσε αν και κάτι κουλαμάρες ως ρόλος τις κάνει...να τα λέμε κι αυτά.
Επιγραμματικά το προτείνω, συνίσταται και για όσους θέλουν να ακολουθήσουν μια ισορροπημένη διατροφή...μετά από ένα επεισόδιο βραδυνές λιγούρες τέλος...:p

υ.γ Βλέποντας το χάρηκα που δεν τρώω κοκορέτσια κτλ αν και φοβήθηκα κάποια στιγμή οτι δε θα μπορέσω να ξαναφάω και την αγαπημένη μου τροφή, τα μανιτάρια. Επίσης θα ξανασκεφτώ πολύ σοβαρά να ξεστομίσω οτι θέλω έναν άντρα που να μαγειρεύει...:D

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Μετά από τις προτάσεις σας εδώ μέσα για το Hannibal, το ξεκίνησα και εγώ προχθες και η αλήθεια είναι μου έχει αρέσει αρκετά!
Βέβαια, να πω την αλήθεια, κυλάει λίγο... τα "ζώα μου αργά", τουλάχιστον σε αυτά τα 5 πρώτα επεισόδια που έχω δει!
Και μιας που το ανέφερε η κουβέντα, ετοιμάζομαι να δω αμέσως τώρα το 6ο :)

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Τελειώσαμε (επιτέλους) και το Killing 3. Είδαμε όλα τα επεισόδια μαζεμένα.
Σαφώς κατώτερος ο κύκλος από τους προηγούμενους δύο, αλλά περάσαμε καλά βλεποντάς τον.

Το τελευταίο επεισόδιο δεν με ικανοποίησε. Περίμενα κάτι πιο "μεγάλο".
Ενδεχομένως επειδή είχαμε σκεφτεί αυτό που συμβαίνει, το οποίο επιβεβαιώθηκε από μια μικρή σκηνή (ο σκηνοθέτης κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να τη συμπεριλάβει), τα τελευταία επεισόδια δεν είχαν την αναμενόμενη έκπληξη και ανυπομονησία.

varioAthens

Member
(1) Απορω πως εβλεπα Californication... Το επιασα μετα απο 1,5 χρονο στη σαιζον 4 και βαριεμαι οικτρα...
(2) Ειδα Dexter κυκλο 1... Για να ειμαι ειλικρινης αν δεν ειχα ακουσει καλα λογια απο τοσο κοσμο θα το ειχα παρατησει γιατι πολυ σφαγη ρε αδερφε... Αλλα ειμαι περιεργη, δεν κατανταει κουραστικο/επαναλαμβανομενο στις επομενες σαιζον?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom