ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Δες το μονο και μονο για τον κούκλο Mikkelsen
Επίσης για πείτε αν παρακολουθεί κανείς το Hannibal με ψήνει ο πρωταγωνιστής είναι αλήθεια, έχω ξεμείνει κι από όσες έβλεπα και θέλω μια με λίγους κύκλους ώστε να μην αποβλακωθώ...
Κι επειδή τώρα θα έρθει η αγαπημένη μου @anny να μου βάλει λινκ για ένα σχόλιο που είχε κάνει, δηλώνω οτι ήμουν καλή μαθήτρια και το έψαξα πριν αλλά περιμένω μήπως έχει περισσότερα να μου πει γιατί στις σειρές και στις μπύρες της η κρίση της είναι απλά respect...
Ε, καλά τώρα μην υπερβάλεις.Δες το μονο και μονο για τον κούκλο Mikkelsen
Τον είχα σταμπάρει πριν μερικά χρόνια στην ταινία "Die Tur" (The Door) και μου άρεσε. Η ταινία ήταν λίγο μυστήρια, αλλά αυτός ήταν πολύ καλός.Η αλήθεια είναι οτι αυτός είναι ο κύριος λόγος που σκέφτομαι να την ξεκινήσω, τον είχα δει στο δανέζικο Jagten και ήταν εξαιρετικός κυριολεκτικά οπότε σκέφτομαι πόσο πατάτα να είναι η σειρά;
Έλα τώρα μην ακούω τέτοια!! Ο άνθρωπος είναι "θεός", διαθέτει ξεχωριστή γοητεία πως να το κάνουμε..Ε, καλά τώρα μην υπερβάλεις.
Καλός ηθοποιός ναι, να αρέσει σε κάποιες ναι, κούκλος όμως....
Ε ναι, αυτό είπα. Καταλαβαίνω γιατί μπορεί να αρέσει σε κάποιες (βλ. ξεχωριστή γοητεία), αλλά όχι και κούκλος....Έλα τώρα μην ακούω τέτοια!! Ο άνθρωπος είναι "θεός", διαθέτει ξεχωριστή γοητεία πως να το κάνουμε..
https://www.google.gr/search?q=mads mikkelsen photo shoot&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=TLLrUri5F9Kv7AbvjYDoDw&ved=0CCsQsAQ&biw=1024&bih=677