GTS
Member
Ο Μακόναχι στο πέμπτο είναι απίστευτος, τον έβλεπα με το στόμα ανοικτό.....
η 2η σεζόν είναι καλύτερη από την 1η και η 3η καλύτερη από τη δεύτερη!Έχω καταφέρει με κόπο να φτάσω στο 7ο επεισόδιο στο sons of anarchy ....να συνεχίσω;; ....αλλάζει κάτι;;
Κι εγώ μια από τα ίδια όχι οτι και τον άλλο τον είχα σε εκτίμηση, βασικά δε μπορώ να πιστέψω οτι το δίδυμο του True Detective είναι οι ίδιοι με αυτούς...Κανείς δεν το πίστευε (ότι θα το πει)
Εγώ μπορώ να πω ότι τον ψιλοσιχαινόμουν κιόλας.
Μάλλον δε θα ήταν της γενιάς μου....Καλά, για το Γούντυ τα έχουμε ήδη πει και έχουμε και την υποστήριξη της ευαγγελίας
Ασε τη Nedelja να λέει...
Μόλις είδα το τέταρτο...speechless.
Το είδαμε. Το προηγούμενο μας άρεσε περισσότερο.Το πέμπτο εννοούσα! Έχω χάσει το μέτρημα, η σειρά είναι μεθυστική...(με έπιασε και ένα σύγκρυο με τους τίτλους τέλους...μπρρρρ)
Έλα ρε @anny μιλάμε για τέλειο συγχρονισμό κι εγώ χτες το είδα το 6ο και συμφωνώ απόλυτα, γενικά τα τελευταία 3 τα έσπασαν. Δυστυχώς κάπου διάβασα οτι κάθε σεζόν θα έχει άλλους πρωταγωνιστές, κρίμα πολύ μου αρέσει αυτό το δίδυμο.Ακόμα καλύτερο και το έκτο επεισόδιο του True Detective. Δυστυχώς μόνο δύο μένουν ακόμα για να τελειώσει ο κύκλος.
Εγώ δεν την ήξερα τη Lili αλλά μου φάνηκε πολύ καλή κοπέλα...ΚΟπεΛΑΡΑ...Σε αυτό το επεισόδιο εμφανίζεται και το νέο και όπως φαίνεται ανερχόμενο (συνήθως γυμνό ή ημίγυμνο ) αστέρι Lili Simmons. Τη συναντήσαμε να γδύνεται στο Banshee (αυτό που λέγαμε για το σερίφη που γ..μεί και δέρνει) και συνεχίζει ακάθεκτη στο True Detective.
Πράγματι, κάθε σεζόν θα έχει άλλους πρωταγωνιστές, σε άλλη περιοχή και με άλλη υπόθεση.Έλα ρε @anny μιλάμε για τέλειο συγχρονισμό κι εγώ χτες το είδα το 6ο και συμφωνώ απόλυτα, γενικά τα τελευταία 3 τα έσπασαν. Δυστυχώς κάπου διάβασα οτι κάθε σεζόν θα έχει άλλους πρωταγωνιστές, κρίμα πολύ μου αρέσει αυτό το δίδυμο.
Φταίει που είσαι του ποιοτικού και δεν την ήξερεςΕγώ δεν την ήξερα τη Lili αλλά μου φάνηκε πολύ καλή κοπέλα...ΚΟπεΛΑΡΑ...
Αυτό ελπίζω κι εγώ, ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη αυτή η σειρά, πολύ προσεγμένη και με πολύ καλή σκηνοθεσία και οφείλω να σας ευχαριστήσω αγαπητή γιατί μου την προτείνατε και αυτή εσείς...Το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι εφόσον η πρώτη σεζόν πήγε καλά και είχε καλές ερμηνείες, δεν μπορεί, θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το επίπεδο ψηλά.
Φταίει που είσαι του ποιοτικού και δεν την ήξερες