ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Ο Χαρελσον μου αρεσε απο το ξενερωτο white men can't jump ( τότε στα νιάτα μας ) , νομίζω ότι ειναι υποτιμημένος ηθοποιός
Είσαι και βιαστικούλης.τι True detectives λέτε;; ...αυτό είναι 2 επεισόδεια μόνο ....για καμιά καλή με 5-6 season στο ενεργητικό της;;;;
Έχω να σου προτείνω μια σειρά εξαιρετική, που καθώς κοιτούσα πίσω στο θέμα, δεν είδα να την αναφέρει κανείς. Πρόκειται για το "The wire" , 5 σεζον (2002-2008) , αστυνομικό δράμα, αναφέρεται στην πόλη της Βαλτιμόρης και κάθε σεζόν ζουμάρει σ΄ενα διαφορετικό κομμάτι του συστήματος. Είναι αληθινά καταπληκτική! Κάθε επεισόδιο κρατάει γύρω στην ώρα αν θυμάμαι καλά, σε κρατάει και δεν είναι αυτό που ονομάζουμε αμερικανιά. Ειδικά στην τελευταία σεζόν, τελευταία επεισόδια είναι ανατριχιαστικά πικρή και αληθινή.άντε παιδιά πέστε για καμιά καλή σειρά ....μου τελειώνει και το Empire....
τι True detectives λέτε;; ...αυτό είναι 2 επεισόδεια μόνο ....για καμιά καλή με 5-6 season στο ενεργητικό της;;;;
Με αναζήτηση θα βρείτε τουλάχιστον δύο μέλη που την έχουν αναφέρει.Έχω να σου προτείνω μια σειρά εξαιρετική, που καθώς κοιτούσα πίσω στο θέμα, δεν είδα να την αναφέρει κανείς. Πρόκειται για το "The wire"
Ρε τράβα για ύπνο!!!