• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Εκτός απο το πολυαγαπημένο μου Sons of Anarchy και το πολύ καλό Walking Dead, θα πρότεινα ανεπιφύλακτα το The following. Αςτυνομικο με υπέροχο casting. Εξαιρετικό!

Επίσης, ρίξτε μια ματιά και στο The returned ( Les Revenants) -γαλλικό-. Όταν θέλουν οι άτιμοι οι ευρωπαίοι, δημιουργούν υπέροχα πράγματα!
Άλλη μια ψήφος για το The Following, μου άρεσε αρκετά η πρώτη σεζόν.

Ελα, έλα, δε μπορεί, πλάκα κάνετε για το "The Following". Όπως θα έλεγε και η φίλη μου η Κυριακή, "πιο b πεθαίνεις" :D
Με το ζόρι είδαμε τον πρώτο κύκλο (το ομολογώ ότι τον ολοκληρώσαμε) και σε κάθε επεισόδιο αναρωτιόμασταν "Μα τί βλέπουμε?" :eek:
Εννοείται ότι δε θα δώσουμε καμία ευκαιρία στο δεύτερο.

Στο "Sons of Anarchy" μετά την πρόταση του μπιζελιού πριν μερικές σελίδες, αποφασίσαμε να δώσουμε μια ευκαιρία. Είδαμε 3-4 επεισόδια. Εχει ενδιαφέρον, αλλά για κάποιο λόγο δε μας κέρδισε, οπότε το αφήσαμε.

Για το "Les revenants" είχα κάνει αναφορά πέρυσι:
http://www.travelstories.gr/community/threads/Αμερικάνικες-και-άλλες-ξένες-σειρές.5619/page-43#post-469185
http://www.travelstories.gr/community/threads/Αμερικάνικες-και-άλλες-ξένες-σειρές.5619/page-43#post-471857

Δυστυχώς όμως δε βλέπω φως για τη δεύτερη σεζόν, οπότε ας το έχουν υπόψη τους όσοι αποφασίσουν να το ξεκινήσουν.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Και δύο πειρατικές σειρές, Black Sails (http://www.tv.com/shows/black-sails/) και Crossbones, για εμάς τους άδολους φαν της ηρωϊκής εποχής των buccaneers, privateers και άλλων -eers που γυρνούσαν την Καραϊβική χωρίς βίζες και διαβατήρια...yo-ho-ho and a bottle of rum (20ετίας τουλάχιστον γιατί είμαστε και εστέτ :D).
Προσπαθήσαμε εχθές να δούμε το πρώτο επεισόδιο του Black Sails.
Όμως, για τα γούστα μας ....δεν..... Το σταματήσαμε στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο.
Μπορεί για τους φαντατικούς του είδους να είναι καλύτερο.

chrisbd

Member
Μου τελείωσε και το Empire (πότε αρχίζει το s5e1; ) ...τώρα άρχισα το Sons of Anarchy (αντε να δω πόσο θα το αντέξω γιατί πολύ μαφία, συμμορίες , ποτά, ναρκωτικά, σεξ, τσαμπουκά και πιστολίδι, τελευταία) καθώς και wire ....
Να πω για το Boardwalk empire ότι μου άρεσε γιατί ήταν προσεγμένη πάρα πολύ, μια και είναι εποχής, και απο ένα ψάξιμο που έκανα ο κύριος χαρακτηρας ήταν υπαρκτό πρόσωπο με άλλο επίθετο....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Οντως χαλια ! Του εδωσες ομως δεκαπενταλεπτο .... Εγω στο δεκαλεπτο το εκλεισα

GTS

Member
Έχω δει κι εγώ ένα 15λεπτο, δε με ενθουσίασε, αλλά θα του δώκω (sic) την ευκαιρία του.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Μου τελείωσε και το Empire (πότε αρχίζει το s5e1; ) ...τώρα άρχισα το Sons of Anarchy (αντε να δω πόσο θα το αντέξω γιατί πολύ μαφία, συμμορίες , ποτά, ναρκωτικά, σεξ, τσαμπουκά και πιστολίδι, τελευταία) καθώς και wire ....
Να πω για το Boardwalk empire ότι μου άρεσε γιατί ήταν προσεγμένη πάρα πολύ, μια και είναι εποχής, και απο ένα ψάξιμο που έκανα ο κύριος χαρακτηρας ήταν υπαρκτό πρόσωπο με άλλο επίθετο....
Η 5η και τελευταία σεζόν θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο.
Υπαρκτά πρόσωπα υπήρξαν και άλλοι χαρακτήρες της σειράς. Γι'αυτό και κάποιοι από αυτούς σεναριακά συνεχίζουν να ζουν ή όχι , γιατί θα πρέπει να υπάρχει κάποια συμφωνία με την πραγματική διάρκεια ζωής τους.

Οντως χαλια ! Του εδωσες ομως δεκαπενταλεπτο .... Εγω στο δεκαλεπτο το εκλεισα
Αν ταυτόχρονα δεν έτρωγα, θα το είχα κλείσει νωρίτερα. :haha:

chrisbd

Member
Η 5η και τελευταία σεζόν θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο.
Υπαρκτά πρόσωπα υπήρξαν και άλλοι χαρακτήρες της σειράς.
Το ξέρω ...αλοίμονο τον Αλ Καπόνε και τον Λάκι Λουτσιάνο δεν ξέρω;; για τόσο "αμόρφωτο" με περνάς;;
Εξ άλλου απο κει πονηρεύτηκα ότι μπορεί ο Νάκι να ήταν υπαρκτό πρόσωπο ...όχι όμως όλοι οι υπόλοιποι..

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Το ξέρω ...αλοίμονο τον Αλ Καπόνε και τον Λάκι Λουτσιάνο δεν ξέρω;; για τόσο "αμόρφωτο" με περνάς;;
Εξ άλλου απο κει πονηρεύτηκα ότι μπορεί ο Νάκι να ήταν υπαρκτό πρόσωπο ...όχι όμως όλοι οι υπόλοιποι..
:haha:

Σε καμία περίπτωση "αμόρφωτος".
Την αναφορά την έκανα γιατί αρκετοί χαρακτήρες είτε παρουσιάζονται με το πραγματικό τους όνομα όπως ο Καπόνε, ο Λουτσιάνο, ο Ροθστιν, o Τόριο και ο J. Edgar Hoover, αλλά και αρκετοί άλλοι βασίζονται σε πραγματικούς χαρακτήρες με άλλο όνομα. Οπως ο Νάκι, ο Μίκυ Ντόιλ, ο Ναρσίς και άλλοι.
Μια λίστα με τη σχετική αντιστοίχιση είναι και η παρακάτω:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Boardwalk_Empire_characters

GTS

Member
Για πρώτο επεισόδιο μου άρεσε τελικά, όχι κάτι φοβερό, αλλά....έχει κάτι b, δεν αντιλέγω, αλλά το σώζουν 1. τα σκηνικά (με Καραϊβικές κτλ) 2. οι υπέροχες αιθέριες υπάρξεις (πολύ σεξ ρε παιδί μου τσκ τσκ) 3. ήταν το πρώτο επεισόδιο for heaven's sake...εγώ ως φανατικός του είδους δε μπορώ να το παρατήσω τόσο εύκολα, γενικά δε παρατάω από το 15λεπτο σειρές εκτός αν μου φανούν εντελώς τραγικές :D

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Εμένα το 3ο επεισόδιο (φινάλε) του Sherlock μου άρεσε κι έσωσε λίγο την παρτίδα από το αδιάφορο πρώτο και το τραγικό 2ο...κάτι είχα ψυλιαστεί βέβαια με χάλασε λίγο κι ένα γεγονός στο τέλος αλλά εντάξει, τι να κάνουμε αγαπάμε Σέρλοκ και τα ανεχόμαστε...:D

Να αποκαταστήσω και το φίλο μου το @GTS για το Breaking Bad και να πω οτι η 4η σεζόν ειδικά τα τελευταία επεισόδια ήταν κορυφαία...τελική ετυμηγορία μετά την ολοκλήρωση και της 5ης.

Επίσης για πείτε αν παρακολουθεί κανείς το Hannibal με ψήνει ο πρωταγωνιστής είναι αλήθεια, έχω ξεμείνει κι από όσες έβλεπα και θέλω μια με λίγους κύκλους ώστε να μην αποβλακωθώ...

Κι επειδή τώρα θα έρθει η αγαπημένη μου @anny να μου βάλει λινκ για ένα σχόλιο που είχε κάνει, δηλώνω οτι ήμουν καλή μαθήτρια και το έψαξα πριν αλλά περιμένω μήπως έχει περισσότερα να μου πει γιατί στις σειρές και στις μπύρες της η κρίση της είναι απλά respect...;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom