• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Δεν αγοράζουμε τίποτα αμερικάνικο, μέχρι να κόψει τους δασμούς ο πορτοκαλής τρόμπας.
(αστειεύομαι)
Έτσι όπως το πάει, σε λίγο δεν θα μπορούμε όντως να αγοράσουμε οτιδήποτε αμερικάνικο.

paykopete

Member
Χθες τελείωσα στο HBO τον 3ο κύκλο και πραγματικά ξετρελάθηκα! Είχε στοιχεία αρχαιοελληνικής τραγωδίας (δεν θα πω εννοείται περισσότερα)....νομίζω πως ήταν by far ο καλύτερος κύκλος! Μου άρεσε περισσότερο και από τον πρώτο στη Χαβάη και από το δεύτερο στη Σικελία. Η σειρά μαθαίνω πως θα πάρει και 4ο κύκλο και ακούγονται και κάποιες φήμες ότι μπορεί να γυριστεί στη Μύκονο. Προσωπικά το θεωρώ μάλλον fake news (και γενικώς να'χαμε να λέγαμε), αλλά πάντως το βέβαιο μάλλον είναι ότι θα έχει και συνέχεια η σειρά
Ειναι σειραρα τι να λεμε!
Θα συμφωνησω και εγω οτι μου αρεσε περισσοτερο αυτος ο κυκλος απο ολους. Ενω ξεκιναει μετρια και ειναι αργος σαν κυκλος ,το φιναλε ειναι TOP!
Χωρις να κανω spoil το πως δενει το φιναλε του 1ου κυκλου με του 3ου ειναι to the point! Ωραια κοινωνικα μυνηματα σε καθε κυκλο, και μου αρεσει που δειχνει τα ακρα των χαρακτηρων!
Aυτη η σειρα, μετα απο καθε φιναλε κυκλου, με προβληματιζει και την σκεφτομαι αρκετα.

Ο 1ος κυκλος εχει σαν θεμα το χρημα, ο 2ος το σεξ και ο 3ος τον θανατο. Χαιρομαι που θα παει και για 4ο κυκλο! Εν αναμονη του θεματους και του μερους που θα γυριστει. Κατι ακουγεται και για Σκανδιναβια αλλα ολα ειναι λογια του αερα... Ειδωμεν!

Οποια/ος δεν εχει την σειρα ας σπευσει!

Last edited:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ειναι σειραρα τι να λεμε!
Θα συμφωνησω και εγω οτι μου αρεσε περισσοτερο αυτος ο κυκλος απο ολους. Ενω ξεκιναει μετρια και ειναι αργος σαν κυκλος ,το φιναλε ειναι TOP!
Χωρις να κανω spoil το πως δενει το φιναλε του 1ου κυκλου με του 3ου ειναι to the point! Ωραια κοινωνικα μυνηματα σε καθε κυκλο, και μου αρεσει που δειχνει τα ακρα των χαρακτηρων!
Aυτη η σειρα, μετα απο καθε φιναλε κυκλου, με προβληματιζει και την σκεφτομαι αρκετα.

Ο 1ος κυκλος εχει σαν θεμα το χρημα, ο 2ος το σεξ και ο 3ος τον θανατο. Χαιρομαι που θα παει και για 4ο κυκλο! Εν αναμονη του θεματους και του μερους που θα γυριστει. Κατι ακουγεται και για Σκανδιναβια αλλα ολα ειναι λογια του αερα... Ειδωμεν!

Οποια/ος δεν εχει την σειρα ας σπευσει!

Συμφωνώ και γω με όλα. Ο τρίτος κύκλος είναι πολύ ανώτερος, βασικά δεν είχα καταλάβει τον ντόρο με αυτή τη σειρά, αλλά σ αυτό τον κύκλο όντως απογειώνεται.
Φοβερή η αποδόμηση των χαρακτήρων και της εύπεπτης αμερικανιάς, η εικόνα, ο μακιαβελικός τρόπος που έρχεται η κάθαρση. Να τη δείτε!

agmi

Member
panpan said: Δεν αγοράζουμε τίποτα αμερικάνικο, μέχρι να κόψει τους δασμούς ο πορτοκαλής...

Ο καροτος (el zanahorio) θελεις να πεις; Ετσι ακουσα ενα κοντοχωριανο σου στο Barajas, να τον ονομαζει!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.999
Μέλη
39.704
Νεότερο μέλος
Κατερίνα123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom