• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αυτό που έχει εξελιχθεί πολύ ωραία είναι το Boardwalk Empire...επίσης πολύ καλή αναβίωση της εποχής των 20s και με πολύ ωραία μουσική επένδυση.
Είμαστε φανατικοί του και λατρεύουμε το "βατραχόσαυρο" Buscemi.

Βέβαια, η απόλυτα σχιζοφρενική φάτσα της σειράς, είναι ο Michael Shannon ως πράκτωρ Nelson Van Alden.

GTS

Member
Βέβαια, η απόλυτα σχιζοφρενική φάτσα της σειράς, είναι ο Michael Shannon ως πράκτωρ Nelson Van Alden.
Ναι, θεός! ευχαριστιέμαι και πολύ το Big Bang Theory...ο Sheldon δεν υπάρχει..

Και το The Office όμως ακόμα έχει φοβερές στιγμές με το παλαβό του χιούμορ (εντελώς μη αμερικανιά).

Last edited by a moderator:

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Είπαμε ε, Bing Bang Theory δεν το βρίσκω καν αστείο. :(

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
τς τς τς

Η καλύτερη σειρά όλων των εποχών.
Είχε δώσει μια εξήγηση ο GTS, ότι πρέπει να συναναστρέφεσαι με nerds για να την εκτιμήσεις.
Δυστυχώς, δεν είχα την τύχη.... :D

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Και μιας και μιλάμε για update, πώς καταντήσανε έτσι το "how i met your mother" και το "desperate housewives" ? Ειδικά το δεύτερο, δεν έχει απολύτως καμία σχέση ο τελευταίος κύκλος με όλους τους υπόλοιπους.
Κακό χιούμορ, κακό σενάριο και απίστευτα βαρετό.

Latina, ακούς?????
ακούω ακούω!
το how i met πραγματικα το εχουν ξεφτυλισει..
οι νοικοκυρες, μεχρι στιγμης ειναι ο χειροτερος κυκλος ever, αλλα επειδη είναι ο τελευταίος και το ξέρω, εξακολουθω να το βλεπω φανατικα!!
(πολύ με έχει χαλάσει το ζευγάρι που έχει χωρίσει..δεν λέω ποιο απ ολα, αλλα anny εσυ με πιανεις σιγουρα!)

επισης και το dexter στα 2 πρωτα επεισοδια με χαλασε πολυ, αλλά στα επόμενα το ψιλοέσωσε κάπως πιστεύω..

από νέα σήριαλ, δείτε το ringer με την sarah michelle gellar, ειναι συμπαθητικό μέχρι στιγμής!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
ακούω ακούω!
το how i met πραγματικα το εχουν ξεφτυλισει..
οι νοικοκυρες, μεχρι στιγμης ειναι ο χειροτερος κυκλος ever, αλλα επειδη είναι ο τελευταίος και το ξέρω, εξακολουθω να το βλεπω φανατικα!!
(πολύ με έχει χαλάσει το ζευγάρι που έχει χωρίσει..δεν λέω ποιο απ ολα, αλλα anny εσυ με πιανεις σιγουρα!)

επισης και το dexter στα 2 πρωτα επεισοδια με χαλασε πολυ, αλλά στα επόμενα το ψιλοέσωσε κάπως πιστεύω..

από νέα σήριαλ, δείτε το ringer με την sarah michelle gellar, ειναι συμπαθητικό μέχρι στιγμής!!
To desperate κι εμείς για τον ίδιο λόγο συνεχίζουμε και το βλέπουμε, αλλιώς θα το είχαμε σταματήσει από το δεύτερο επεισόδιο.
Οι δε χαρακτήρες (και το ζευγάρι που λες) είναι σα να μην είναι οι ίδιοι με αυτούς που γνωρίζαμε μέχρι και τον προηγούμενο κύκλο. Το σενάριο είναι εντελώς απλοϊκό και είναι σα να απευθύνεται δυστυχώς ....σε ηλίθιους.
Και οι γνωστοί επίλογοι, καμία απολύτως σχέση με το ύφος που έκανε τη σειρά αγαπητή.

Το Dexter καλά κρατάει, αν και αυτή η υπόνοια ότι μπορεί και να το σκέφτεται να μπει στον ίσιο δρόμο, δε μου πολυαρέσει. Θα δείξει.

Το ringer θα το τσεκάρω. :D

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
To desperate κι εμείς για τον ίδιο λόγο συνεχίζουμε και το βλέπουμε, αλλιώς θα το είχαμε σταματήσει από το δεύτερο επεισόδιο.
Οι δε χαρακτήρες (και το ζευγάρι που λες) είναι σα να μην είναι οι ίδιοι με αυτούς που γνωρίζαμε μέχρι και τον προηγούμενο κύκλο. Το σενάριο είναι εντελώς απλοϊκό και είναι σα να απευθύνεται δυστυχώς ....σε ηλίθιους.
Και οι γνωστοί επίλογοι, καμία απολύτως σχέση με το ύφος που έκανε τη σειρά αγαπητή.

Το Dexter καλά κρατάει, αν και αυτή η υπόνοια ότι μπορεί και να το σκέφτεται να μπει στον ίσιο δρόμο, δε μου πολυαρέσει. Θα δείξει.

Το ringer θα το τσεκάρω. :D
δηλαδή το ringer μεχρι στιγμης σου χει ξεφυγει??τς τς τς..δεν το πιστευω!:bleh:

το dexter πολυ με την θρησκεία ασχολείται σ αυτόν τον κύκλο!τουλ. δεν έχει ξαναπραγματευτεί κάτι αντίστοιχο στο παρελθον..

πραγματικα, για το ζευγάρι έχεις δίκιο..άλλοι άνθρωποι!!μόνο η αγαπημένη μου παραμένει σταθερή( δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά εγώ όταν την είδα πάνω στην "κούνια" πέθανα στο γέλιο:haha:)!!

επισης, ο καστλ εχει αρχισει και με κουραζει ελαφρώς!ας γίνει ό,τι είναι να γινει να τελειώνουμε..;)

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
δηλαδή το ringer μεχρι στιγμης σου χει ξεφυγει??τς τς τς..δεν το πιστευω!:bleh:

επισης, ο καστλ εχει αρχισει και με κουραζει ελαφρώς!ας γίνει ό,τι είναι να γινει να τελειώνουμε..;)

Ο αφέντης του σπιτιού είναι και ο "κουβαλητής" των σίριαλ. Οπότε, πρέπει να ελέγξω το ringer, να του το καταδώσω αν μου φανεί ενδιαφέρον και μετά βλέπουμε αν θα συμφωνήσει.
Έτσι δεν είχε ασχοληθεί και με το entourage, τον έψησα και κολλήσαμε και οι δύο. :D

Για το Castle μην περιμένεις τίποτα το θεαματικό. Είναι συμπαθητικό και με καλύτερο χιούμορ από άλλα του είδους του.
Τα επεισόδια ακολουθούν ένα συγκεκριμένο μοτίβο, όπως γίνεται και στις περισσότερες σειρές με αυτοτελείς ιστορίες. Οι προσωπικές ιστορίες των πρωταγωνιστών που μπορεί να έχουν κάποια εξέλιξη, στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλλον άδικα περιμένεις.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Ο αφέντης του σπιτιού είναι και ο "κουβαλητής" των σίριαλ. Οπότε, πρέπει να ελέγξω το ringer, να του το καταδώσω αν μου φανεί ενδιαφέρον και μετά βλέπουμε αν θα συμφωνήσει.
Έτσι δεν είχε ασχοληθεί και με το entourage, τον έψησα και κολλήσαμε και οι δύο. :D

Για το Castle μην περιμένεις τίποτα το θεαματικό. Είναι συμπαθητικό και με καλύτερο χιούμορ από άλλα του είδους του.
Τα επεισόδια ακολουθούν ένα συγκεκριμένο μοτίβο, όπως γίνεται και στις περισσότερες σειρές με αυτοτελείς ιστορίες. Οι προσωπικές ιστορίες των πρωταγωνιστών που μπορεί να έχουν κάποια εξέλιξη, στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλλον άδικα περιμένεις.
κεγώ που νόμιζα ότι κατεβάζατε και βλέπατε ΟΛΑ τα σήριαλ??:bleh:
δεν ήξερα ότι γινόταν ολόκληρη διαδικασία προέγκρισης!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
κεγώ που νόμιζα ότι κατεβάζατε και βλέπατε ΟΛΑ τα σήριαλ??:bleh:
δεν ήξερα ότι γινόταν ολόκληρη διαδικασία προέγκρισης!!

Πιπέρι, πιπέρι!!! :bleh:

Και σε παρακαλώ, δεν είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε. Φυσικά και έχουμε οργάνωση και ειδικές διαδικασίες.
Τσάμπα η προϋπηρεσία στην πολυεθνική? :haha:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα