• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

liopyr

Member
Αποφάσισα να ξεκινήσω game of thrones.
Δηλώνω συγκινημένος, από τα πρώτα 5 επεισόδια έχω την εντύπωση πως είναι η πιο καλογυρισμένη σειρά που έχω παρακολουθήσει.

Ίντριγκες, κυνισμός, αποκεφαλισμοί, σεξ, βάρβαροι, άλογα, δράκοι, δεμένα όλα σε ένα ώριμο σενάριο που παίζει με την φαντασία αλλά και την θλιβερή βαρβαρότητα της ανθρώπινης φύσης και της εποχής (-το κόβω εδώ που τα λέω ωραία για να μη το χαλάσω-). ;p

Όποιος πείσθηκε, να το παρακολουθήσει τουλάχιστον σε σοβαρό hd rip, αξίζει το bandwidth.

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Αποφάσισα να ξεκινήσω game of thrones.
Δηλώνω συγκινημένος, από τα πρώτα 5 επεισόδια έχω την εντύπωση πως είναι η πιο καλογυρισμένη σειρά που έχω παρακολουθήσει.

Ίντριγκες, κυνισμός, αποκεφαλισμοί, σεξ, βάρβαροι, άλογα, δράκοι, δεμένα όλα σε ένα ώριμο σενάριο που παίζει με την φαντασία αλλά και την θλιβερή βαρβαρότητα της ανθρώπινης φύσης και της εποχής (-το κόβω εδώ που τα λέω ωραία για να μη το χαλάσω-). ;p
πού είναι αυτό????? θέλω κι εγώ!!!!!!!!!

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
νόμιζα ότι είχα δει όλες τις σειρές και όλες τις ταινίες που περιέχουν βάρβαρους, δράκους, ιππότες, σπαθιά κλπ κλπ

Baroness

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
Λοιπον, τελευταια -last 2 weeks- που εχω κολλησει με το community που ριχνω τρελο γελιο (Community (TV series) - Wikipedia, the free encyclopedia). Τοσο πολυ μου αρεσε που δεν κρατηθηκα και ειδα και τις 2 πρωτες σεζον μεσα σε 1 βδομαδα, τωρα πρεπει να το βλεπω σε πραγματικο χρονο καθε βδομαδα και επεισοδιο...

για το game of thrones εχω ακουσει τα καλυτερα, αλλα το φοβαμε λιγο λογω θεματολογιας

το fringe ειναι οντως πολυ καλο, αν και εκανε κοιλια στον 4ο κυκλο.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ξεκίνησα πριν λίγες μέρες να βλέπω το "New girl" με την Zooey Deschanel, μετά την πλύση εγκεφάλου που έφαγα στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβρη βλέποντας παντού προωθητικά. Συμπαθητικό είναι, αν και δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί! Περνά πάντως ευχάριστα η ώρα!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Hell on Wheels.

Νέα αμερικάνικη σειρά γουέστερν. Διαδραματίζεται στην μετά τον αμερικανικό εμφύλιο εποχή. Εστιάζει στην ιστορία ενός νότιου πρώην στρατιώτη, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί βόρειους στρατιώτες που σκότωσαν τη γυναίκα του. Ο δρόμος τον οδηγεί στην κινητή πόλη "Hell on Wheels", η οποία εξυπηρετεί στην κατασκευή του πρώτου διηπειρωτικού σιδηροδρόμου.

Εχω δει δύο επεισόδια και προς το παρόν έχει ενδιαφέρον. Ωραία ατμόσφαιρα και καλή σκηνοθεσία. Δεν είμαι φαν αυτού του είδους, αλλά η συγκεκριμένη σειρά ξεκινά αρκετά καλά.

Ο δε πρωταγωνιστής, με το συγκεκριμένο όμως λουκ, μάλλον θα αρέσει σε αρκετό από το γυναικείο πληθυσμό. ;)

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Πες μας πώς θα εξελιχθεί Άννυ, μας ενδιαφέρει :lol:

Εννοείται ότι θα επανέλθω με update. Αφού έχουμε εθιστεί στις ξένες σειρές. :D

Και μιας και μιλάμε για update, πώς καταντήσανε έτσι το "how i met your mother" και το "desperate housewives" ? Ειδικά το δεύτερο, δεν έχει απολύτως καμία σχέση ο τελευταίος κύκλος με όλους τους υπόλοιπους.
Κακό χιούμορ, κακό σενάριο και απίστευτα βαρετό.

Latina, ακούς?????

Ξεκινήσαμε και το PanAm. Εχω δει μερικά επεισόδια και καταλήγω ότι δε μου αρέσει. Ακολουθεί κάπως το στυλ του Mad Men σε σχέση με την απόδοση του κλίματος περασμένων δεκαετιών, αλλά..... και αυτό το βρίσκω βαρετό και χωρίς ουσιαστικό σενάριο.

GTS

Member
Αυτό που έχει εξελιχθεί πολύ ωραία είναι το Boardwalk Empire...επίσης πολύ καλή αναβίωση της εποχής των 20s και με πολύ ωραία μουσική επένδυση.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom