• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Πιπέρι, πιπέρι!!! :bleh:

Και σε παρακαλώ, δεν είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε. Φυσικά και έχουμε οργάνωση και ειδικές διαδικασίες.
Τσάμπα η προϋπηρεσία στην πολυεθνική? :haha:
εεεε...κατεβάζατε από τα ράφια του βίντεο κλαμπ εννοούσα!!που πήγε το μυαλό σου??:bleh:

ετσι, η πολυεθνική μας έφυγε, η οργάνωση έμεινε!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
πολλές seasons βλέπω...

αξίζει ή κάνει κοιλιά;
Οι κύκλοι είναι πολλοί, αλλά τα επεισόδια είναι μικρής διάρκειας.
Μην περιμένεις κανένα τρομερό story, αλλά η σειρά είναι πραγματικά πολύ καλή.
Εμείς ξεκινήσαμε να τη βλέπουμε και μας άρεσε χωρίς όμως να μπορούμε να εξηγήσουμε ακριβώς το λόγο. Εκτός φυσικά από τον Ari Gold, ο οποίος είναι όλα τα λεφτά. :D

Δως του μια ευκαιρία.

GTS

Member
Τι μια ευκαιρία μόνο!...είναι και άντρας ο fitziano, θα ευχαριστηθεί χαβαλέ, γκόμενες, πάρτυ, χλιδή κτλ. Αλλά πάνω απ'όλα γνήσιο αντρικό χαβαλέ....τα υπόλοιπα είναι το συνοδευτικό...

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Τι μια ευκαιρία μόνο!...είναι και άντρας ο fitziano, θα ευχαριστηθεί χαβαλέ, γκόμενες, πάρτυ, χλιδή κτλ. Αλλά πάνω απ'όλα γνήσιο αντρικό χαβαλέ....τα υπόλοιπα είναι το συνοδευτικό...
Ναι, αλλά γυναικείο beach volley δεν έχει. :D

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αυτό είναι κουκλοθέατρο μπροστά σε αυτά που θα δει...:D
Πες του κι άλλα, πες του κι άλλα. Έτσι, για να του εξάψεις τη φαντασία και να κάτσει να δει σερί και τους 8 κύκλους. :haha:

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
μόλις τελείωσα το heroes , 2η περίοδο και τώρα πρέπει να ψάξω video club να έχει και τις άλλες δύο γιατί το δικό μου δεν τις έχει!!!! επίσης όλοι οι γνωστοί μου φέτος έχουν λυσσάξει με το Game of Thrones

maxoula

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά και ξανά
Έχω κολλήσει με τις αμερικάνικες σειρές. Σε τέτοιο σημείο που σπάνια βλέπω ελληνικές. Πολύ καλές είναι ο Dexter και το Breaking Bad. Μου αρέσουν γιατί οι πρωταγωνιστές τους δεν είναι οι κλασσικά ωραίες φάτσες. Το μυστικό της επιτυχίας τους είναι άλλο. Υπάρχει έντονη δράση, ανατροπές και το σενάριο και των 2 είναι ξεχωριστό ίσως γιατί μπερδεύεται το καλό με το κακό...ίσως είναι η πρώτη φορά που ένας κακός πρωταγωνιστής είναι τόσο συμπαθής!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom